May 28, 20204 yr salsicce e polpete al limone kobasičice u marinadi od mulja, soka od limuna i đumbira ćuftice čekaju da kobasičičičice budu malo zapečene, pa da im se pridruže u rerni i naravno, jagode za u rukolu Edited May 28, 20204 yr by aram
May 28, 20204 yr A ja stavila bifteke u marinadi mesanih bibera (najvise zelenog), ruzmarina i mulja, za sutra.A sada pravim Ferrero rocher tortu, po nekom mom receptu (mada su svi tu negde slicni). Oba prvi put. Lepo ti to@aram e radis
May 28, 20204 yr 2 hours ago, aram said: i naravno, jagode za u rukolu Опа, нисам знао за ову комбинацију... Како шљака?
May 28, 20204 yr 1 minute ago, rezwalker said: Опа, нисам знао за ову комбинацију... Како шљака? fantastično, naročito sa nekim slatkastim prelivom. ja smućkam obično mulje i sos od nara, a ako nemam sos od nara, onda balsamico krem
May 28, 20204 yr Just now, aram said: fantastično, naročito sa nekim slatkastim prelivom. ja smućkam obično mulje i sos od nara, a ako nemam sos od nara, onda balsamico krem Имам турску меласу од нара. То би требало да буде то. Бацио мало поглед по нету. Делује ми да и ораси иду добро...
May 28, 20204 yr 16 minutes ago, aram said: fantastično, naročito sa nekim slatkastim prelivom. ja smućkam obično mulje i sos od nara, a ako nemam sos od nara, onda balsamico krem
May 28, 20204 yr 21 minutes ago, rezwalker said: Имам турску меласу од нара. То би требало да буде то. Бацио мало поглед по нету. Делује ми да и ораси иду добро... to, melasa. PS: ne obraćaj pažnju na rennea, folira se, otkad sam mu doneo aceto balsamico krem ne jede jagode bez njega
May 28, 20204 yr 34 minutes ago, rezwalker said: Делује ми да и ораси иду добро... idu, tanko seckani, a idu i taaanki, providni listići grano padana sira. jedan od retkih slučajeva kad ovaj sir ide bolje od parmezana, po mom mišljenu.
May 28, 20204 yr 5 minutes ago, aram said: idu, tanko seckani, a idu i taaanki, providni listići grano padana sira. jedan od retkih slučajeva kad ovaj sir ide bolje od parmezana, po mom mišljenu. Хвала на сарадњи - пробаћу ускоро. Баш ме изненадила комбинција.
May 29, 20204 yr uh bre Arame, sad si mi udario krejv. inače, jagode i dobar balzamiko su mi oduvek moram da probam ovo s rukolom