aram Posted May 28, 2020 Posted May 28, 2020 (edited) salsicce e polpete al limone kobasičice u marinadi od mulja, soka od limuna i đumbira ćuftice čekaju da kobasičičičice budu malo zapečene, pa da im se pridruže u rerni i naravno, jagode za u rukolu Edited May 28, 2020 by aram
Jumanji Posted May 28, 2020 Posted May 28, 2020 A ja stavila bifteke u marinadi mesanih bibera (najvise zelenog), ruzmarina i mulja, za sutra.A sada pravim Ferrero rocher tortu, po nekom mom receptu (mada su svi tu negde slicni). Oba prvi put. Lepo ti to@aram e radis
aram Posted May 28, 2020 Posted May 28, 2020 2 minutes ago, Jumanji said: Lepo ti to@aram e radis pa home office, šta ću
rezwalker Posted May 28, 2020 Posted May 28, 2020 2 hours ago, aram said: i naravno, jagode za u rukolu Опа, нисам знао за ову комбинацију... Како шљака?
aram Posted May 28, 2020 Posted May 28, 2020 1 minute ago, rezwalker said: Опа, нисам знао за ову комбинацију... Како шљака? fantastično, naročito sa nekim slatkastim prelivom. ja smućkam obično mulje i sos od nara, a ako nemam sos od nara, onda balsamico krem
rezwalker Posted May 28, 2020 Posted May 28, 2020 Just now, aram said: fantastično, naročito sa nekim slatkastim prelivom. ja smućkam obično mulje i sos od nara, a ako nemam sos od nara, onda balsamico krem Имам турску меласу од нара. То би требало да буде то. Бацио мало поглед по нету. Делује ми да и ораси иду добро...
renne Posted May 28, 2020 Posted May 28, 2020 16 minutes ago, aram said: fantastično, naročito sa nekim slatkastim prelivom. ja smućkam obično mulje i sos od nara, a ako nemam sos od nara, onda balsamico krem
aram Posted May 28, 2020 Posted May 28, 2020 21 minutes ago, rezwalker said: Имам турску меласу од нара. То би требало да буде то. Бацио мало поглед по нету. Делује ми да и ораси иду добро... to, melasa. PS: ne obraćaj pažnju na rennea, folira se, otkad sam mu doneo aceto balsamico krem ne jede jagode bez njega
aram Posted May 28, 2020 Posted May 28, 2020 34 minutes ago, rezwalker said: Делује ми да и ораси иду добро... idu, tanko seckani, a idu i taaanki, providni listići grano padana sira. jedan od retkih slučajeva kad ovaj sir ide bolje od parmezana, po mom mišljenu.
rezwalker Posted May 28, 2020 Posted May 28, 2020 5 minutes ago, aram said: idu, tanko seckani, a idu i taaanki, providni listići grano padana sira. jedan od retkih slučajeva kad ovaj sir ide bolje od parmezana, po mom mišljenu. Хвала на сарадњи - пробаћу ускоро. Баш ме изненадила комбинција.
banatjanin Posted May 29, 2020 Posted May 29, 2020 uh bre Arame, sad si mi udario krejv. inače, jagode i dobar balzamiko su mi oduvek moram da probam ovo s rukolom
renne Posted May 31, 2020 Posted May 31, 2020 Pileća supa, ljuti batačići i musaka od pohovanih tikvica
Recommended Posts