May 9, 20204 yr Ja sam covek seljak al ja nemam pojma kako se jede ovo? Ko ima tolika usta da moze ovo da zagrize? Ili se sece nozem pa se jede? Meni ovo misterija a nije da nisam par puta pokusao da jedem ovolike burgere.
May 9, 20204 yr trebas da imas obicna usta,nista posebno, usi su granicnik @Zverilla : odlicno izgledaju! Edited May 9, 20204 yr by Haralampije
May 17, 20204 yr Sinoć marinirao rebra svinjskaSrirača, malo masti, so, biber, ruzmarinSad na par sati lagano u rernu
May 17, 20204 yr To! Nemoj da štediš na kariju i ljutoj paprici, još da imaš crvenu svežu papriku..eh Edited May 17, 20204 yr by Haralampije
May 17, 20204 yr Nisu imali u radnji crvene, samo ovakve zelene, ali su odradile posao. Svidja mi se sto u Lidlu ima da se kupi samo karabatak zasebno, nekako mi to najbolji deo piletine za kari. Greškom je sa fotke izostala jedna limenka seckanog paradajza u vlastitom soku. Edited May 17, 20204 yr by JakeBlues
May 22, 20204 yr Izmarinirao plećku, mix začina iz spice up, plus svinjska mast, ujutro ide u smoker na 5+ sati
May 23, 20204 yr Danasnje podgrevanje - cufte u paradajz sosu spremljene pre dva dana. Kako ne bi bilo jedno te isto, samo sam podgrevanje obogatio minimalnom kolicinom garam masale, ljute paprike, bibera i kurkume. Uz to spremio kuskus sa malo kokosovog ulja i semena komoraca. Valja improvizovati u kuhinji, nije se zavrsilo kod babe chohano, naprotiv.