djeneralche Posted May 9, 2020 Posted May 9, 2020 Ja sam covek seljak al ja nemam pojma kako se jede ovo? Ko ima tolika usta da moze ovo da zagrize? Ili se sece nozem pa se jede? Meni ovo misterija a nije da nisam par puta pokusao da jedem ovolike burgere.
Haralampije Posted May 9, 2020 Posted May 9, 2020 (edited) trebas da imas obicna usta,nista posebno, usi su granicnik @Zverilla : odlicno izgledaju! Edited May 9, 2020 by Haralampije
renne Posted May 17, 2020 Posted May 17, 2020 Sinoć marinirao rebra svinjskaSrirača, malo masti, so, biber, ruzmarinSad na par sati lagano u rernu
Haralampije Posted May 17, 2020 Posted May 17, 2020 (edited) To! Nemoj da štediš na kariju i ljutoj paprici, još da imaš crvenu svežu papriku..eh Edited May 17, 2020 by Haralampije
JakeBlues Posted May 17, 2020 Posted May 17, 2020 (edited) Nisu imali u radnji crvene, samo ovakve zelene, ali su odradile posao. Svidja mi se sto u Lidlu ima da se kupi samo karabatak zasebno, nekako mi to najbolji deo piletine za kari. Greškom je sa fotke izostala jedna limenka seckanog paradajza u vlastitom soku. Edited May 17, 2020 by JakeBlues
renne Posted May 22, 2020 Posted May 22, 2020 Izmarinirao plećku, mix začina iz spice up, plus svinjska mast, ujutro ide u smoker na 5+ sati
Zverilla Posted May 23, 2020 Posted May 23, 2020 toast skagen na srpski nacin: umesto tosta, tanka, prepecena proja
pacey defender Posted May 23, 2020 Posted May 23, 2020 Danasnje podgrevanje - cufte u paradajz sosu spremljene pre dva dana. Kako ne bi bilo jedno te isto, samo sam podgrevanje obogatio minimalnom kolicinom garam masale, ljute paprike, bibera i kurkume. Uz to spremio kuskus sa malo kokosovog ulja i semena komoraca. Valja improvizovati u kuhinji, nije se zavrsilo kod babe chohano, naprotiv.
Recommended Posts