darling Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 4 hours ago, Lancia said: muski ljut. sta bi ovo tacno znacilo?
Lancia Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 29 minutes ago, adam said: opa! izolacija. Brate, vec tri meseca, kuvam, perem, zalivam kaktuse, pricam sam sa sobom, sad vidim, potrajace. 7 minutes ago, darling said: sta bi ovo tacno znacilo? za musku suzu, onu najtezu
darling Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 15 minutes ago, Lancia said: Brate, vec tri meseca, kuvam, perem, zalivam kaktuse, pricam sam sa sobom, sad vidim, potrajace. za musku suzu, onu najtezu ja ovde vidim da ti samo prdis muski
Lancia Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 9 minutes ago, darling said: ja ovde vidim da ti samo prdis muski to je zajednicki imenitelj
halloween Posted March 23, 2020 Posted March 23, 2020 Lepo izgleda hleb. I meni je bio divan, jedino što sam ga uvila u mokru čistu krpu da omekša, pa mi posle i hleb mirisao na omekšivač, tako da krpe za hleb moraju posebno da se peru, čuvaju itd.
JakeBlues Posted March 25, 2020 Posted March 25, 2020 Neki kineski "stir fry", improvizacija od sastojaka koji su se našli u kući...
JakeBlues Posted March 25, 2020 Posted March 25, 2020 Hvala... nije uopšte loše ispalo s obzirom da paprika nije bila baš najsvežija a beli luk imao samo onaj u prahu (i par strukova onog mladog, pomalo sasušenog od stajanja u frižideru).
Recommended Posts