gospa buba Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 jebiga djece nac bamiju mora u vero da ide. dotle ce da mi se skuva! sent from bubamoto
gospa buba Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 mislim da postoji i masovna struja misljenja da moze i bez 1 bamije bice to ok. sent from bubamoto
gospa buba Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 moje matere struja da ne valja za srcad si nas ujeo ovo ce da ti pamtimo! do sutra! kauboje izruchuj lonac sent from bubamoto
Caligula Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 (edited) Evo ga pocetak, za par sati poustujem kraj @renne wtf iz bamija, nikad cuo&probo - ima aromu neku, sta? Edited February 6, 2020 by Caligula
gospa buba Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 U pravu je matera. Kuvana bamja zaljigavi ceo lonac. Bamja je mnogo bolja u pecenim varijantama slicnih jela, npr. turli tava. ona je u pravu do granice besmrtnosti, dosledno, dosadno i uvek sent from bubamoto
Frank Pembleton Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 Evo ga pocetak, za par sati poustujem kraj [mention=1038]renne[/mention] wtf iz bamija, nikad cuo&probo - ima aromu neku, sta?Važno da je lepo za slikanje....Znaš da to "za slikanje" ne ispadne većinom i dobro... Shiit has hit the fan...
Caligula Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 Ovo mirise dobro, ne znam kako moz da se promasi
ivy Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 ma da bre...samo kada je neko stigao da isfilozofira i kod najprostijeg /stagod od povrca da stavis sa dosta mesa/ jelom koje da napravis viseci naglavacke.. plus se sve dezintegrise posle 3sata kuvanja..
nisam ja Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 imam neke bele šnicle da ispohujem. šta uz to? krompir salatu? nije to loša kombinacija.
Caligula Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 (edited) 39 minutes ago, ivy said: ma da bre...samo kada je neko stigao da isfilozofira i kod najprostijeg /stagod od povrca da stavis sa dosta mesa/ jelom koje da napravis viseci naglavacke.. O jea. Prvi put a ispalo profi, ko iz kotlica. Dva tanjura, ne mogu da disem. Mislio sam i leb da ispecem na plotni ali sam se zaneo nekim poslom. Bio bi pun pogodak uz vruce lepinje Edited February 6, 2020 by Caligula
pacey defender Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 Lepo izgleda ovaj lonac. Nego, zahvaljujući jednoj donaciji dalmatinskih inćuna, oprobao sam se u spravljanju ..... recimo putaneske. Na maslinovo ulje sam bacio par inćuna, kašičicu kapara, belog luka, malo ljute papričice. Nakon par minuta sam usuo pelat iz konzerve, origano i seckane masline, a u frizu su se našli kozice i dagnje pa sam i to dodao. To se krčkalo taman da se ovi morski stanovnici obrade. Skuvao pene, na kraju sve to sjedinio i posuo rendanim čarnokom. Bogovski. Verovatno bi sveži peršun pomogao. Btw, Čarnok je ooozbiljan sir, verovatno najbolja domaća zamena za parmezanski stil. Nemojte imati dilemu oko ove kupovine, ako vam je do sada bila praksa da kupujete one rendane gistro parmezane u kesicama od 40gr po ceni od 2500 din-kg.
Recommended Posts