maheem Posted January 25, 2020 Posted January 25, 2020 pooooukazi miiii gde dunav ljubi nebo moooreeee naaajs ja cu veceras neku susenu ribicu
nisam ja Posted January 25, 2020 Posted January 25, 2020 Oradica je za dečicu. Mi matori se mastimo šaranom. Jes malo glupavo, al funkcioniše.
maheem Posted January 25, 2020 Posted January 25, 2020 2 minutes ago, nisam ja said: Oradica je za dečicu. Mi matori se mastimo šaranom. Jes malo glupavo, al funkcioniše. ista prica. cure ne ljube sarana a kod malog smo se zajebali poslednji put - jeo je sarana ko veliki
nisam ja Posted January 25, 2020 Posted January 25, 2020 Ma jedu ovi sve nego im turam morsku jerbo zdravija je. Nego jebo vino. Ponestalo mi tinto roblea na po obroka, otvorim montepulćano koji sam stoput pio i sve mi neki štalski šmek ima. A baš sam se radovao montepulćanu jer sam neki dan gledao kako blanšet i ribisi beže tamo.
maheem Posted January 25, 2020 Posted January 25, 2020 presaltaj se malo na vina iz maxija danas u nekoj dremci sanjam kako sam prestao da pijem. tuzna scena za sankom :(
banatjanin Posted January 25, 2020 Posted January 25, 2020 38 minutes ago, nisam ja said: sve mi neki štalski šmek ima. Verovatno bretanomices, popularno "bret". Mikroorganizam koji se pod određenim uslovima razvija u vinima, nije nimalo štetan ali njegovi metaboliti jako mirišu na štalu, seosko dvorište ili flaster, karton, pokislo kuče... Kad je u malim količinama, ne smeta. Neki to i vole i tolerišu, a Francuzi i dan danas uvaljuju kao "izraz podneblja"
nisam ja Posted January 25, 2020 Posted January 25, 2020 Baš sam juče neko domaće pio, ista priča. Fala na info 🙂
gospa buba Posted January 26, 2020 Posted January 26, 2020 Verovatno bretanomices, popularno "bret". Mikroorganizam koji se pod određenim uslovima razvija u vinima, nije nimalo štetan ali njegovi metaboliti jako mirišu na štalu, seosko dvorište ili flaster, karton, pokislo kuče... Kad je u malim količinama, ne smeta. Neki to i vole i tolerišu, a Francuzi i dan danas uvaljuju kao "izraz podneblja" o gospode.ono, nije da se razumem sent from bubamoto
Caligula Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 @renne davaj neki dobar recept za JEDNOSTAVAN bosanski lonac ako znas Ocu da kuvam to prvi put
Caligula Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 (edited) E qratz vec pristavio, ali pisi za sledeci put ako te ne mrzi? Kao, jednostavno je jelo ali ima sigurno neka tzaka. Isprzio junece, dodao luk pa proprzio, onda preko sargarepa, pa sveza paprika (sve u redovima, jednom gledao pokojnog caleta kako sprema u kotlicu ), dodao 6 chenova belog luka, pa red krompira (sve seceno krupno) pa na kraju kupus preko svega, onda preko toga litar vode, biber u zrnu i slatka aleva razmucena u casi tople vode voila, sad se krcka u onom tucenom loncu 3 sata mozda i duze. To mi je bilo najjednostavnije Edited February 6, 2020 by Caligula
renne Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 (edited) pa jebi ga, glavni sastojan nisi metio Spoiler a valjalo bi i paradajza Edited February 6, 2020 by renne
Caligula Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 5 minutes ago, renne said: pa jebi ga, glavni sastojan nisi metio Reveal hidden contents a valjalo bi i paradajza Stavljen paradajz preko svega! Sta je ovo u spojleru
Recommended Posts