December 31, 20195 yr 6 hours ago, Ras said: Dobar avokado u Mahiju, spremao gvkml za vikend, a danas ću još jednu turu. Preskačem ruske, pečenje i sl, o.g. min mesa А шта ти је то gvkml? И ја сам пазарила одличан довољно мекан за спремање одма!
December 31, 20195 yr 7 hours ago, Ras said: Dobar avokado u Mahiju, spremao gvkml za vikend, a danas ću još jednu turu. Preskačem ruske, pečenje i sl, o.g. min mesa Potvrdjujem kvaliter mahi advokata. Sa malo lajma i mrvom korijandera - fantazija
December 31, 20195 yr Pogresih topik a nisam se jos dohvatio alkohola Edited December 31, 20195 yr by maheem
January 6, 20205 yr On 29.12.2019. at 15:14, renne said: Ušpikovao, posolio, pobiberio, razni ljuti začini, bluk u prahu, sad na dugo i tiho u rernu ovo sam upravo uradila, jedino što sam ubacivala po po pola čena belog luka u džepove, premazala senfom plus so, biber i ruzmarin i sad čeka jutro pa da pečem i prelivam sokom koji pusti. njam njam.
January 7, 20205 yr Mramorni samo sto nije gotov. Ovog puta sa visnjama i cokoladom. Tu su i prasece pecenje, curka... Kome se carstvu privoleti sada.
January 7, 20205 yr 1 hour ago, Miljenko said: Tu su i prasece pecenje, curka... Kome se carstvu privoleti sada. Možda si za pecivo?
January 7, 20205 yr Znam obicaje u nacelu, mada sam ja u sustini ateista. Praznici su mi uvek sluzili da imam neki slobodni dan, dok sam radio kod drugog. Sada je drugacija organizacija, kada sam organizujem posao.
January 7, 20205 yr Malo je falilo da i nje bude, no posto nismo neki kapacitet, sto se kolicine konzumirane hrane tice (ja sam delimicno izuzetak), preskocismo je na vreme.