Tvrdica Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 6 hours ago, Ras said: Dobar avokado u Mahiju, spremao gvkml za vikend, a danas ću još jednu turu. Preskačem ruske, pečenje i sl, o.g. min mesa А шта ти је то gvkml? И ја сам пазарила одличан довољно мекан за спремање одма!
maheem Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 7 hours ago, Ras said: Dobar avokado u Mahiju, spremao gvkml za vikend, a danas ću još jednu turu. Preskačem ruske, pečenje i sl, o.g. min mesa Potvrdjujem kvaliter mahi advokata. Sa malo lajma i mrvom korijandera - fantazija
maheem Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 (edited) Pogresih topik a nisam se jos dohvatio alkohola Edited December 31, 2019 by maheem
gospa buba Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 ja nemam advokadouopshte, a sad zelim sent from bubamoto
ordi Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 On 29.12.2019. at 15:14, renne said: Ušpikovao, posolio, pobiberio, razni ljuti začini, bluk u prahu, sad na dugo i tiho u rernu ovo sam upravo uradila, jedino što sam ubacivala po po pola čena belog luka u džepove, premazala senfom plus so, biber i ruzmarin i sad čeka jutro pa da pečem i prelivam sokom koji pusti. njam njam.
Frank Pembleton Posted January 7, 2020 Posted January 7, 2020 Repovi se krčkaju... ... Shiit has hit the fan...
Miljenko Posted January 7, 2020 Posted January 7, 2020 Mramorni samo sto nije gotov. Ovog puta sa visnjama i cokoladom. Tu su i prasece pecenje, curka... Kome se carstvu privoleti sada.
Ras Posted January 7, 2020 Posted January 7, 2020 1 hour ago, Miljenko said: Tu su i prasece pecenje, curka... Kome se carstvu privoleti sada. Možda si za pecivo?
Miljenko Posted January 7, 2020 Posted January 7, 2020 Znam obicaje u nacelu, mada sam ja u sustini ateista. Praznici su mi uvek sluzili da imam neki slobodni dan, dok sam radio kod drugog. Sada je drugacija organizacija, kada sam organizujem posao.
Ras Posted January 7, 2020 Posted January 7, 2020 Samo sam tvoju dilemu probao da pretvorim u trilemu, uvođenjem jagnjetine.
Miljenko Posted January 7, 2020 Posted January 7, 2020 Malo je falilo da i nje bude, no posto nismo neki kapacitet, sto se kolicine konzumirane hrane tice (ja sam delimicno izuzetak), preskocismo je na vreme.
Recommended Posts