duda Posted October 23, 2019 Posted October 23, 2019 15 hours ago, morgana said: rastan ide u zamrzivac prije kuvanja, bolji je kad smrzne, makar onaj primorski ovo mi je zanimljiv podatak kupila raštan a sutra pravim sarmu, znači imam vremena da ga smrznem do tada samo se sada pitam da li to važi i za ovaj kontinentalni raštan, da nešto ne uprskam , šta misliš @morgana
Haralampije Posted October 23, 2019 Posted October 23, 2019 33 minutes ago, Jumanji said: Ima je u Srbiji? ima gde oces, cak i kod mene u basti
Jumanji Posted October 23, 2019 Posted October 23, 2019 ima gde oces, cak i kod mene u basti [emoji4] Oke ne znam gde ti je basta [emoji846] a po marketima i pojaca ovde nisam vidjala.Upecatljivo izgleda.
morgana Posted October 23, 2019 Posted October 23, 2019 41 minutes ago, dùda said: ovo mi je zanimljiv podatak kupila raštan a sutra pravim sarmu, znači imam vremena da ga smrznem do tada samo se sada pitam da li to važi i za ovaj kontinentalni raštan, da nešto ne uprskam , šta misliš @morgana nemam iskustva sa kontinentalnim, nazalost
Jumanji Posted October 23, 2019 Posted October 23, 2019 Evo ja sam od kontinentalnog rastana pravila vise puta sarmu, poslednji put prosle godine i bila je odlicna, doduse bili i mladi listovi, dakle nisam ih prethodno zamrzavala (ako sam vas dobro razumela), naravno pre savijanja ih poparila.
Jumanji Posted October 23, 2019 Posted October 23, 2019 Oke ne znam gde ti je basta [emoji846] a po marketima i pojaca ovde nisam vidjala.Upecatljivo izgleda.Pijacama*
Haralampije Posted October 23, 2019 Posted October 23, 2019 2 hours ago, Jumanji said: Oke ne znam gde ti je basta a po marketima i pojaca ovde nisam vidjala. Upecatljivo izgleda. Basta mi je odma iza kuce a nismo se razumeli: nema to po pijacama vec lepo kupis seme i posejes kuci,moze i u saksiju
Jumanji Posted October 23, 2019 Posted October 23, 2019 Hehe, mudrolijeNaravano mislila sam gde ti je geografski basta, mozda recimo u Mehiku [emoji6]A izes tu papricicu kad ima seme, a nema da se kupi ovako, gotova [emoji58]
Jumanji Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 U Mehiko? Da ponesem onu ljutenicu od paradajza? [emoji14]Aaa ne na rucak, na kafu, nista onda...
nisam ja Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 samo vodite računa da operete ruke od paprike pre nogo što...u bašti...ili 4 zida.
gospa buba Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 mislim da je za pochetak najlakshe da ne prst u oko sent from bubamoto
Skyhighatrist Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 A ne, svake godine se zajebem, prošle godine kupio paket onih ljubičastih gumenih rukavica, dobre su za svašta u kuhinji (kad ljuštiš vruć krompir npr) a za papričice posebno.
Recommended Posts