October 23, 20195 yr 15 hours ago, morgana said: rastan ide u zamrzivac prije kuvanja, bolji je kad smrzne, makar onaj primorski ovo mi je zanimljiv podatak kupila raštan a sutra pravim sarmu, znači imam vremena da ga smrznem do tada samo se sada pitam da li to važi i za ovaj kontinentalni raštan, da nešto ne uprskam , šta misliš @morgana
October 23, 20195 yr 33 minutes ago, Jumanji said: Ima je u Srbiji? ima gde oces, cak i kod mene u basti
October 23, 20195 yr ima gde oces, cak i kod mene u basti [emoji4] Oke ne znam gde ti je basta [emoji846] a po marketima i pojaca ovde nisam vidjala.Upecatljivo izgleda.
October 23, 20195 yr 41 minutes ago, dùda said: ovo mi je zanimljiv podatak kupila raštan a sutra pravim sarmu, znači imam vremena da ga smrznem do tada samo se sada pitam da li to važi i za ovaj kontinentalni raštan, da nešto ne uprskam , šta misliš @morgana nemam iskustva sa kontinentalnim, nazalost
October 23, 20195 yr Evo ja sam od kontinentalnog rastana pravila vise puta sarmu, poslednji put prosle godine i bila je odlicna, doduse bili i mladi listovi, dakle nisam ih prethodno zamrzavala (ako sam vas dobro razumela), naravno pre savijanja ih poparila.
October 23, 20195 yr Oke ne znam gde ti je basta [emoji846] a po marketima i pojaca ovde nisam vidjala.Upecatljivo izgleda.Pijacama*
October 23, 20195 yr 2 hours ago, Jumanji said: Oke ne znam gde ti je basta a po marketima i pojaca ovde nisam vidjala. Upecatljivo izgleda. Basta mi je odma iza kuce a nismo se razumeli: nema to po pijacama vec lepo kupis seme i posejes kuci,moze i u saksiju
October 23, 20195 yr Hehe, mudrolijeNaravano mislila sam gde ti je geografski basta, mozda recimo u Mehiku [emoji6]A izes tu papricicu kad ima seme, a nema da se kupi ovako, gotova [emoji58]
October 24, 20195 yr U Mehiko? Da ponesem onu ljutenicu od paradajza? [emoji14]Aaa ne na rucak, na kafu, nista onda...
October 24, 20195 yr samo vodite računa da operete ruke od paprike pre nogo što...u bašti...ili 4 zida.
October 24, 20195 yr A ne, svake godine se zajebem, prošle godine kupio paket onih ljubičastih gumenih rukavica, dobre su za svašta u kuhinji (kad ljuštiš vruć krompir npr) a za papričice posebno.