October 22, 20195 yr viš ti bre kolko je ovo? kupovao sam ja i tamo raštan, nikad nije bio ovako velik... i dobro, treba mu da se skuva, fakat, ali nisam nikad voleo sarmu od raštana, samo sa suvim mesom [emoji4] Opet kukaš
October 22, 20195 yr To i ja kažem, ni blizu ovo nije našem zelenišu edit: @renne pa brte, vidi šta mi rade Edited October 22, 20195 yr by aram
October 22, 20195 yr 2 hours ago, aram said: viš ti bre kolko je ovo? kupovao sam ja i tamo raštan, nikad nije bio ovako velik... i dobro, treba mu da se skuva, fakat, ali nisam nikad voleo sarmu od raštana, samo sa suvim mesom Pa sa suvim mesom, slaninom, sve kao i sa kiselom kupusom
October 22, 20195 yr dobro ime za pesmu A1 Mescalina A2 Kashtradina Edited October 22, 20195 yr by maheem
October 22, 20195 yr 13 minutes ago, aram said: da bre, samo ne sarma. kaštradin sa raštikom. rastan ide u zamrzivac prije kuvanja, bolji je kad smrzne, makar onaj primorski
October 22, 20195 yr 1 hour ago, Jumanji said: Sta ti je ovo braon u sredini, lici na parce kobaje? ljuta papricica Ethiopian Brown Barbere