assück Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 pa ovog puta ne, jednom se zajebah i ceo sos mi je imao ukus i miris shakalateprvo da doktoriram chili, onda ide sa twistom
aram Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 (edited) smanji kolicinu, ja stavim kockicu tamnije na po kile mesa. al ok je i bez, sa braun cukrom npr.edip: sacu zguzvam neku pitu na brzaka Edited December 15, 2012 by aram
mammy two shoes Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 čili kon karne. a za tvist ću još videti. ako u radnji nađem zreo avokado, napraviću i gvakamol, ako ne nikom ništa. možda napunim tortilje čilijem, a možda samo obarim malo pirinča. juneća supa sa dodatkom šećerne kosti (hvala penzionerima u 9 ujutro u merkatoru, koji su mi ukazali na lepo isečene i spakovane kosi - 5komada za 50 para), pućka od jutros na šporetu, banaćanin stajl. mađarska tarana za supu spremno čeka. kolače za danas sam rekvirirala sinoć u gostima.
banatjanin Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 umesio sam, prvi put, domaće rezance za supu, one na oklagijU, i to po sećanju, kako je baba radila.uspelo.od jutros se krčka juneća supa, šapuće, miriše pored, ja mesim, mirišu ona domaća jaja u testu i brašno pod rukom, jbt, uživanje, ti nepatvoreni, jednostavni, rustikalni, primarni mirisi namirnica.pečem i pile, opet domaće, ništa koncentrat, džgoljavo, ali opet mirišljavo, pire krompir, pita bundevara. lepota jednostavnosti.sipo čašu pino noara, i sad se kucam s vama. aj uzdravlje :)lepa je nedelja, čak i kad je bljuzgavica
aram Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 napravio pastetice sa sirom, mirise cela kuca :)
Indy Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 :Djok bre, svojerucneAuu. Sad si me osramotio, ja samo one iz supermarketa umem da napravim.
aram Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 ne fali nista ni kupovnom lisnatom testu, al ja uvek zaboravim da ga kupim :)ali fil uvek pravim sam, kupovnim nikad nisam zadovoljan. probaj jednom, nema sansi da ti ne uspe.
duda Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 . lepota jednostavnosti.sipo čašu pino noara, i sad se kucam s vama. aj uzdravlje :)uzdravlje i tebi :)meni, tkđ, ništa nije draže od tih jednostavnih jela, naravno, pod uslovom da baratam pravim namirnicama ... ti mirisi nemaju alternativu
Amelija Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 umesio sam, prvi put, domaće rezance za supu, one na oklagijUa na kraju se iseckaju nožem, zar ne? :)moja prababa je tako pravila, baba se već odala čarima konzumerizma i imala mašinu za rezance :D (isto sam praviš, ali bez oklagijanja i seckanja, to odrađuje mašina)
Recommended Posts