mammy two shoes Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Sumporaš?Послато са U8815 користећи Тапаток 2žuti, duguljast, veoma ukusan.
yolo Posted December 15, 2012 Author Posted December 15, 2012 sto bi ga kuvala ceo dan, ako ga natopis preko noci nema pasulja kome sat vremena nije dosta
adam Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 žuti, duguljast, veoma ukusan.aaaaaaaa.... ja sam cuo da razni koji zive po banjama prave suljpa s banjskom vodom pa zakljucio da je sumporas taj s banjskom vodom. nisam ovo znao.
yolo Posted December 15, 2012 Author Posted December 15, 2012 u cemu je fora sa sumporom, zasto je to dobro? poboljsavate kvalitet raketnog goriva u nusefektima pasuljizacije ili nesto drugo?
renne Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 kažu da se sumporaš najlakše vari, a i jako brzo se kuva kad ga potopiš uvečeplus mu je ukus nenadmašan
ivy Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 pravim boraniju zapečenu u rerni sa jaja-pavlaka-mlako prelivom..trebalo bi i belo vino u dinst koje nemam i narendan tvri sir da se otopi odgore ali to nećui salata od šargarepe,dajkon rotkve,cvekle,jabuke,celer koren,prešun list..to narendam gomilu u plastičnu posudu i po potrebi vadim i začinjavam,može da stoji 4-5dana u fridžu
duda Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 i salata od šargarepe,dajkon rotkve,cvekle,jabuke,celer koren,prešun list..to narendam gomilu u plastičnu posudu i po potrebi vadim i začinjavam,može da stoji 4-5dana u fridžue odlična ideja, imam sve sastojke, takvu ću salatu za danas da napravimu međuvremenu mi se krčka neki goveđi rep sa kojim pravim fejk kapamu (em nije jaga, em neće biti spanać nego blitva, to mi se zateklo)
ivy Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 u međuvremenu mi se krčka neki goveđi rep sa kojim pravim fejk kapamu (em nije jaga, em neće biti spanać nego blitva, to mi se zateklo)uh a ja bih ovo tvoje jela
renne Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 odoh dumesim još jednu pogaču, da ima za uz lebac, ubaciću i drobljeni bluk, da da malo šmeka
assück Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 svoj prvi chili con carne, ponukan onim receptom od pre par strana
Recommended Posts