December 15, 201212 yr Author sto bi ga kuvala ceo dan, ako ga natopis preko noci nema pasulja kome sat vremena nije dosta
December 15, 201212 yr žuti, duguljast, veoma ukusan.aaaaaaaa.... ja sam cuo da razni koji zive po banjama prave suljpa s banjskom vodom pa zakljucio da je sumporas taj s banjskom vodom. nisam ovo znao.
December 15, 201212 yr Author u cemu je fora sa sumporom, zasto je to dobro? poboljsavate kvalitet raketnog goriva u nusefektima pasuljizacije ili nesto drugo?
December 15, 201212 yr kažu da se sumporaš najlakše vari, a i jako brzo se kuva kad ga potopiš uvečeplus mu je ukus nenadmašan
December 15, 201212 yr pravim boraniju zapečenu u rerni sa jaja-pavlaka-mlako prelivom..trebalo bi i belo vino u dinst koje nemam i narendan tvri sir da se otopi odgore ali to nećui salata od šargarepe,dajkon rotkve,cvekle,jabuke,celer koren,prešun list..to narendam gomilu u plastičnu posudu i po potrebi vadim i začinjavam,može da stoji 4-5dana u fridžu
December 15, 201212 yr i salata od šargarepe,dajkon rotkve,cvekle,jabuke,celer koren,prešun list..to narendam gomilu u plastičnu posudu i po potrebi vadim i začinjavam,može da stoji 4-5dana u fridžue odlična ideja, imam sve sastojke, takvu ću salatu za danas da napravimu međuvremenu mi se krčka neki goveđi rep sa kojim pravim fejk kapamu (em nije jaga, em neće biti spanać nego blitva, to mi se zateklo)
December 15, 201212 yr u međuvremenu mi se krčka neki goveđi rep sa kojim pravim fejk kapamu (em nije jaga, em neće biti spanać nego blitva, to mi se zateklo)uh a ja bih ovo tvoje jela
December 15, 201212 yr odoh dumesim još jednu pogaču, da ima za uz lebac, ubaciću i drobljeni bluk, da da malo šmeka