banatjanin Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 Gambori na beloj buzari i brancin na gradele
nautilus Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 Gambori na beloj buzari i brancin na gradele stavi krupno iseckana dva krompira u slanu vodu, kad dopola budu gotovi dodaj pakovanje briketa blitve. kad krompir bude gotov sve izgnjeci i izmjesaj i poprskaj maslinovim uljem. po zelji dodati bijelog luka :) za prilog.
cmrlj Posted February 10, 2017 Posted February 10, 2017 dosta mi je zanimljivo da postujem u buducnosti, kod mene je 19.12
I*m with the pilots Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 Spremih smesu za gibanicu po maminom receptu. Medjutim, kore su se izgleda tokom transporta..raspale. Nemam dva cestita lista. Mame mi nema. Sta sad da radim? :/
I*m with the pilots Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 (edited) samo sve smućkaj u kompaktnu masu i ispeci Mozes li malo detaljnije, nisam bas vicna sa ovim stvarima? Mi pravimo tako sto uzmemo 3 kore, izmedju svaku sa po par kapi otopljene masti i onda na tu trecu nanesem deo smese. Pa opet po tri, i sve tako u krug. Valjda sam dobro objasnila. I onda za poslednju koru zavisi od toga da li je ostalo smese ili ne, nije bitno sad. U stvari, iskoristicu sredinu, posto prakticno su oba kraja rascepljena (1/5 + 3/5 + 1/5), imacu taj deo koji nosi 3/5 ceo. Al sta da radim sa ovim krajevima hmm Edited March 2, 2017 by I*m with the pilots
Frank Pembleton Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 Ovo što ti rene kaže, napraviš "zgužvanu" varijantu. Dakle premaži zgužvaj u pleh i u relnu. Tu ti onda nije bitno što su kore pocepane... ....shit has hit the fan...
I*m with the pilots Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 Al' sta premazem tacno ako guzvam? Maltene mi se raspadaju pod rukama. Kao da su se presusile u nekom momentu
renne Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 Malo masnoce u pleK, sve kore u smesu jaja i sira, i istresi sve nazad u pleK
ivy Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 ubaci raspale kore u smesu sira,promesaj i izlij u podmazan pleh sve zajedno i zapeci
Frank Pembleton Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 Ma kljukni te kore u fil , promuljaj i pleh, kad je već tako... ....shit has hit the fan...
Recommended Posts