Jump to content
IGNORED

Now cooking!

yolo

Recommended Posts

Posted

Gambori na beloj buzari i brancin na gradele

Posted

Gambori na beloj buzari i brancin na gradele

stavi krupno iseckana dva krompira u slanu vodu, kad dopola budu gotovi dodaj pakovanje briketa blitve. kad krompir bude gotov sve izgnjeci i izmjesaj i poprskaj maslinovim uljem. po zelji dodati bijelog luka :) za prilog.

Posted

dosta mi je zanimljivo da postujem u buducnosti, kod mene je 19.12

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Spremih smesu za gibanicu po maminom receptu. Medjutim, kore su se izgleda tokom transporta..raspale. Nemam dva cestita lista. Mame mi nema. Sta sad da radim? :/

Posted

samo sve smućkaj u kompaktnu masu i ispeci

Posted (edited)

samo sve smućkaj u kompaktnu masu i ispeci

Mozes li malo detaljnije, nisam bas vicna sa ovim stvarima?

Mi pravimo tako sto uzmemo 3 kore, izmedju svaku sa po par kapi otopljene masti i onda na tu trecu nanesem deo smese. Pa opet po tri, i sve tako u krug. Valjda sam dobro objasnila. I onda za poslednju koru zavisi od toga da li je ostalo smese ili ne, nije bitno sad.

U stvari, iskoristicu sredinu, posto prakticno su oba kraja rascepljena (1/5 + 3/5 + 1/5), imacu taj deo koji nosi 3/5 ceo. Al sta da radim sa ovim krajevima hmm

Edited by I*m with the pilots
Posted

Ovo što ti rene kaže, napraviš "zgužvanu" varijantu. Dakle premaži zgužvaj u pleh i u relnu.

Tu ti onda nije bitno što su kore pocepane...

....shit has hit the fan...

Posted

Al' sta premazem tacno ako guzvam? Maltene mi se raspadaju pod rukama. Kao da su se presusile u nekom momentu

Posted

Malo masnoce u pleK, sve kore u smesu jaja i sira, i istresi sve nazad u pleK

Posted

ubaci raspale kore u smesu sira,promesaj i izlij u podmazan pleh sve zajedno i zapeci

Posted

Ma kljukni te kore u fil , promuljaj i pleh, kad je već tako...

....shit has hit the fan...