renne Posted August 22, 2016 Posted August 22, 2016 Brašno pšenično, samleveno u vodenici ispod Majevice, mirisno ko duša
Barsa Posted August 23, 2016 Posted August 23, 2016 humus, batat, paradajz (ovo dvoje u rerni sa majoranom, muljem i malo ljute paprike), mulje
banatjanin Posted August 25, 2016 Posted August 25, 2016 Malo improvizacije, jer nema tronošca Laptop u krilu, pivo u krigli, ja kod keve u dvorištu, pasulj u kotliću - a sa kolenicom od moje, domaće šunke I
Frank Pembleton Posted August 25, 2016 Posted August 25, 2016 Te improvizovane varijante ispadnu najbolje, taman se čovek malo izmori i ogladni dok nabudži... ....shit has hit the fan...
ivy Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 grcku musaku :P i grilovanu patlidzan/paprika/tikvica i svezi paradaiz salatu
fluffy Posted September 16, 2016 Posted September 16, 2016 ćufte i pire Sent from my iPhone using Tapatalk
nezvanova Posted September 16, 2016 Posted September 16, 2016 jel' i ti kuvas cufte u paradajz sosu? juce mi koleginica objasnjavala kako se to pravi i bas sam mislila mojim momcima da pravim tako...mnogo je dobro sto je bez przenja, rekla bih :)
Bujodrag Posted September 16, 2016 Posted September 16, 2016 Ja ćufte redovno pržnem malo i obavezno na kratko pojačam vatru i pustim da ćufte krenu da zagorevaju, tako da svaka dobije po jednu crnu tačku, tamo gde je u kontaktu sa šerpom. Posle, kad počnem da dodajem paradajz i da ih stvarno kuvam, te zagoretine se skroz raskuvaju te daju ćuftama neku žestinu, neki malo jači ukus. Baš dobar. Naučio sam tu foru od Džejmija Prolivera.
ivy Posted September 16, 2016 Posted September 16, 2016 i ja ih prvo zapecem sa svih strana pa dodam paradaiz
Bujodrag Posted September 16, 2016 Posted September 16, 2016 i ja ih prvo zapecem sa svih strana Svakako, ali, ovde je poenta da ih pustiš da zagore sa jedne strane. Zajeban deo je ne dozvoliti da zagore previše. Potrena je samo po jedna crna tačka na ćufti. Once you go black you never go back
ivy Posted September 16, 2016 Posted September 16, 2016 Once you go black you never go back mmmmm zanimljivo..
gospa buba Posted September 16, 2016 Posted September 16, 2016 (edited) Once you go black you never go back vlasti. banujte ga. shta ako naidju neki crnci? nije ovo rasistichki forum <_< pravda za mustanga ^_^ Edited September 16, 2016 by gospa buba
Recommended Posts