Jump to content
IGNORED

Now cooking!

yolo

Recommended Posts

Posted
@ ivi, da se i ja dodam: bez vode :o :lolol:
ja sam juče pravila ovo http://www.coolinari...pita-od-jabuka/ isto ispao kao na slici -_-jelo mi se nešto sa jabukama..i imala sam potpuni skepticizam,sumnje i neverovanja prema principu kolača,sve vreme bila u neizvesnosti i već ga proglasila eksperimentom za slučaj da se skepticizam ostvari ali uspelo!i skroz ukusn i sočan i mirišljavi..svima se svideo,potpuni hit od neverovanja!
Ivi kolač bez vode ispao vrlo lavli, stvarno bez vode :o Napravila pola mere, toliko se zateklo jabuka, a onda mi se učinilo da su malo presuve pa ih obogatila sa malo soka od jabuka :P . Dobro, i u ono brašno griz sam sunula malo mlevene plazme koja se kod mene uvek nadje, a cimet pomešala i sa malo djumbira koji ovih dana sipam i rendam u sve i sve ispalo kako treba i dolikuje. lako, brzo i mirišljavo.
Posted
Ivi kolač bez vode ispao vrlo lavli, stvarno bez vode :o Napravila pola mere, toliko se zateklo jabuka, a onda mi se učinilo da su malo presuve pa ih obogatila sa malo soka od jabuka :P . Dobro, i u ono brašno griz sam sunula malo mlevene plazme koja se kod mene uvek nadje, a cimet pomešala i sa malo djumbira koji ovih dana sipam i rendam u sve i sve ispalo kako treba i dolikuje. lako, brzo i mirišljavo.
pa baš mi je drago :)..ma da,recept je toliko prost da je podložan svim mogućim modifikacijama a jedino što baš treba puno jabuka i da budu baš sočne :Pa morala sam da pravim kada sam videla kakvo je neverovanje od principa i načina,takoreći jedan izazov :lolol:
Posted

Relna se rajca da primi pleh sa krompirušom u svoju prljavu, umašćenu, skorelu i zagorelu utrobu.

Posted

ne kuvam jos ali cu uskoro. kupio sam zeca i 4 guscija bataka sa karabatakom. bice pizdarija, watch out

Posted

Gde si kupio zeku i guscice?

Posted (edited)
ne kuvam jos ali cu uskoro. kupio sam zeca i 4 guscija bataka sa karabatakom.bice pizdarija, watch out
zar ti nisi prešao naneke cmrlj vegan živo kurci palici pizdarije?dobro je da si se vratio u noaš tabor Edited by renne
Posted

hahane nasedajte na provokacijekakav crni vegan, pa kod rade si na 100 grama pancete suve dnevno

Posted

ma šta ja znam, baš sibio preterao,u uplašio nas

Posted
ne kuvam jos ali cu uskoro. kupio sam zeca i 4 guscija bataka sa karabatakom.bice pizdarija, watch out
Gledam i ja tebe :cry:uvic-rabbit.jpg
Posted

i, bre, pa nije on tog zeku kupio.nego ovog:

8Tkonijnzonderlever.gif

Posted

Ja sam jednom pomagala u spremanju zeke :( . Svaki zeka je jednoim imo i ušice i repić :cry:

Posted (edited)

jep. i svaka krava ima krupne i tuzne oci. i place kad joj odvedu tele.

Edited by aram