fluffy Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 super :) hvala!!! sutra probam! ja za rodjendane obično pravim one "burgijice" (mak, susam, belo vino) a više puta sam probala i slane galete, koje obožavamo.. no, mislim da recept ipak nije naj naj... u moj ide 1 kg brašna i 250 gr masti tj. ulje, maslac, margarin...
nezvanova Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 corbicu od mladog graska /+sargarepa+krompir/, sa mirodjijom i limunom /neko je stavio i pavlaku, ja jok/ przene mlade krompirice i pecena dimnjena pastrmka sa suvim sljivama, belim vinom i prazilukom + zelena salata, samo sa blukom i prelivom.
Frank Pembleton Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 Musaka.grok grok grok... Poslato sa WC šolje by BVK
hansolo Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Baratfile /ili na "beogradskom" tašci/ danas + neki corbuljak.
Bujodrag Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Imam jagnjeći butić i potrbušinu, mislio sam mulje, so i ruzmarin pa u rernu, al' ako imate neku zabavnu ideju....
renne Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 ma to je to, ne valja eksperimentisati, to je prava stvar jel to sutra za rođus?
Bujodrag Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 (edited) Jes', malo :) Edited June 7, 2015 by Bujodrag
boshoku Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 (edited) Teleći čerek vas iz cherk? koji deo (neću guglam, uostalom, čemu služi vorum :) ) Edited June 8, 2015 by boshoku
hoffnung Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 prvi ove godine: becarac! jedva cekam! + belo pilece pohovano meso + ljute papricice u saftu + baklava sa visnjama. ovu baklavu sa visnjama cu prvi put probati u zivotu.
Recommended Posts