Jump to content

Now cooking!

Featured Replies

super :)

hvala!!! sutra probam!

ja za rodjendane obično pravim one "burgijice" (mak, susam, belo vino) a više puta sam probala i slane galete, koje obožavamo.. no, mislim da recept ipak nije naj naj... u moj ide 1 kg brašna i 250 gr masti tj. ulje, maslac, margarin...

• Replies 11.1k
  • Views 809.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• mammy two shoes
    mammy two shoes

pitanje za sve koji kače slike na ovoj temi. da li vi samo ovolicko pojedete ili posle slikanja dopunite tanjir?    

• Dobro su ispale, ako je verovati alavim ukućanima. Meso sam koristila pola-pola svinjski but i juneću plećku, krčkala se tri sata. Eto, sad i ovo znam da kuvam ✔️

• Ćufte  

Posted Images

corbicu od mladog graska /+sargarepa+krompir/, sa mirodjijom i limunom /neko je stavio i pavlaku, ja jok/ przene mlade krompirice i pecena dimnjena pastrmka sa suvim sljivama, belim vinom i prazilukom + zelena salata, samo sa blukom i prelivom. 

cbcacfc579bbd514042bebbf0697e9fa.jpg

kuvam boraniju.

postala sam odrasla

Musaka.grok grok grok...

Poslato sa WC šolje by BVK

Baratfile /ili na "beogradskom" tašci/ danas + neki corbuljak. 

Teleći čerek i butić, ode u rernu

d60202bbbda57b3820cc62833ac1569f.jpg

Imam jagnjeći butić i potrbušinu, mislio sam mulje, so i ruzmarin pa u rernu, al' ako imate neku zabavnu ideju....

ma to je to, ne valja eksperimentisati, to je prava stvar

jel to sutra za rođus?

Jes', malo :)

Edited by Bujodrag

ako ako

nek je srećan :)

Hvala :)

Teleći čerek

vas iz cherk? koji deo (neću guglam, uostalom, čemu služi vorum :) )

Edited by boshoku

Rebra

prvi ove godine: becarac! jedva cekam!

+

belo pilece pohovano meso + ljute papricice u saftu + baklava sa visnjama. ovu baklavu sa visnjama cu prvi put probati u zivotu.