Jump to content

Now cooking!

Featured Replies

Na koliko spustiš? 150?

Da
  • Replies 11.1k
  • Views 817.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• mammy two shoes
    mammy two shoes

pitanje za sve koji kače slike na ovoj temi. da li vi samo ovolicko pojedete ili posle slikanja dopunite tanjir?    

• Dobro su ispale, ako je verovati alavim ukućanima. Meso sam koristila pola-pola svinjski but i juneću plećku, krčkala se tri sata. Eto, sad i ovo znam da kuvam ✔️

• Ćufte  

Posted Images

ovo s mlevenjem je dobar tip

A probaj i ovo:dodaj jedan usitnjeni filet usoljenog incuna

Edited by Haralampije

inćuni su ludnica u bilo kom jelu - sto puta bolji od bilo koje soli - al ja ne idem po hipermarketima (pretpostavljam da ih tamo pazariš) a u običnim radnjama ih nisam susretao :(

Danas ne izlazim iz kuhinje, treba nahraniti malo veću ekipu gostiju. Počinjem od 1 dobre jabukovače.

4c754e3dadb37432ffad15dd5ea593c5.jpg

Ili slani kapar. Jedino što ga retko vidjam u prodavnicama. Ima u Merkatoru,

@boshoku, ni ja ne volim superhiperturbo markete. Kad su kod mene (kod Vuka) otvorili Vero, prvo sam ga par meseci bojkotovao, a kad sam prvi put otišao, tražio sam pesto djenoveze i patlidžan.

Nisu imali.

Sad svaki put kad udjem, prezrivo dižem obrvu i krivim usne dok dostojanstveno posmatram šarene rafove i užurbane ljude

pileća supica, grašak, krompirići, sve sa mirođijom (klasika rula danas), pečeno pile , mnoooogo vitaminske salate

super tip za dodavanje mleveog mesa

inćuni su kul u svemu, obožavam kako se potpuno istope i ostane samo šmek

pileća supica, grašak, krompirići, sve sa mirođijom (klasika rula danas), pečeno pile , mnoooogo vitaminske salate

prva liga :thumbsup:

muffini od kokosovog brasna i jabuka,

vege burgeri od tikvice i svacega,

salata-kupus,mladi luk,mirodjija,ako bude jos nesto u fridzu sto mi padne pod ruku

muffini gotovi

Ma, fini su, baš.

Edited by Bujodrag

e

Nekoliko sati kasnije

b206b94ad748de232faf26ae176cae0b.jpg

Ide uz salatu od zelene salate, mladog jupusa, kukuruza šećerca, mbluka i čilija

pa di ćeš čili i u jelu i u salati?!

odraćeš nepce :D

Čili mogu bez ičega da jedem, kao poslasticu

Chilly_Willy_by_lixabette.png