May 23, 201510 yr ovo s mlevenjem je dobar tip A probaj i ovo:dodaj jedan usitnjeni filet usoljenog incuna Edited May 23, 201510 yr by Haralampije
May 23, 201510 yr inćuni su ludnica u bilo kom jelu - sto puta bolji od bilo koje soli - al ja ne idem po hipermarketima (pretpostavljam da ih tamo pazariš) a u običnim radnjama ih nisam susretao :(
May 23, 201510 yr Danas ne izlazim iz kuhinje, treba nahraniti malo veću ekipu gostiju. Počinjem od 1 dobre jabukovače.
May 23, 201510 yr @boshoku, ni ja ne volim superhiperturbo markete. Kad su kod mene (kod Vuka) otvorili Vero, prvo sam ga par meseci bojkotovao, a kad sam prvi put otišao, tražio sam pesto djenoveze i patlidžan. Nisu imali. i Sad svaki put kad udjem, prezrivo dižem obrvu i krivim usne dok dostojanstveno posmatram šarene rafove i užurbane ljude
May 23, 201510 yr pileća supica, grašak, krompirići, sve sa mirođijom (klasika rula danas), pečeno pile , mnoooogo vitaminske salate super tip za dodavanje mleveog mesa inćuni su kul u svemu, obožavam kako se potpuno istope i ostane samo šmek
May 23, 201510 yr pileća supica, grašak, krompirići, sve sa mirođijom (klasika rula danas), pečeno pile , mnoooogo vitaminske salate prva liga
May 23, 201510 yr muffini od kokosovog brasna i jabuka, vege burgeri od tikvice i svacega, salata-kupus,mladi luk,mirodjija,ako bude jos nesto u fridzu sto mi padne pod ruku muffini gotovi
May 23, 201510 yr Nekoliko sati kasnije Ide uz salatu od zelene salate, mladog jupusa, kukuruza šećerca, mbluka i čilija