May 23, 201510 yr Testo za ružice se odmara u tišini. Ne znam kako je vama, ali meni nema većeg uzbuđenja u kuhinji nego da učestvujem u procesu transformacije od lepljive, bezoblične grumuljičave mase u oblo žućkasto mekano testo koje se odvaja od prstiju i zidova vangle tako da na kraju ostanu čisti kao da se ništa nije dogodilo.
May 23, 201510 yr super izgleda jel' ide u rernu ? i pošto je junetina u pitanju, kako misliš da se krompir neće raspasti ako teraš dok junetina ne bude gotova ? ed. sad videh da si napisao 3.5 sata u rernu dakle, šta li če biti sa krompirom ? Edited May 23, 201510 yr by dùda
May 23, 201510 yr Nikada mi se ne raspadne krompir. Od masti se uhvati lepa korica pošto prvo ide na visoku temperaturu, i posle lepo bude unutra kao bareno. Tako stalno radim, to mi je standardna procedura
May 23, 201510 yr pa šta radiš s tim? kuvaš? pržiš? pečeš? šta će ti kilo luka? jel imaš krompir? za koga si glasao? :D
May 23, 201510 yr meni je žito (poslastičarsko) vazda bilo bljaks i pečeni kesten i pečeni kukuruz (kuvani obožajem)
May 23, 201510 yr e, da. prilikom gulašarenja, dobar trik je da se jedan mali deo mesa(10%) samelje i ubaci u šerpu. To se meso onda skroz rastopi pa soft bude bolji, jači, ukusniji. Naravno, ne stavljati nikakvo brašno, prezle i koješta