January 11, 201510 yr Gotove :) Nego koja je poenta serbeta? Covek pokaze kako se napravi ali ne i gde ga iskoristiti https://www.youtube.com/watch?v=U6ejPwtjTU0 Ja njime prelijem patispanj pre stavljanja krema.
January 11, 201510 yr upravo pojo isti + piletina i domaci lebac, nije mi se dopao izbor u pekari Edited January 11, 201510 yr by aram
January 11, 201510 yr rene, dodaješ li mleko il vodicu u kojoj se kuvao? mene mater naučila da je mnogo ukusniji s tom vodicom i jest žena u pravu načisto.
January 11, 201510 yr Suljpa, mada neki tvrd ali ne dam se ja skuvacu makar crko! Resio sam da mitraljiram danas i nema nazad!
January 11, 201510 yr rene, dodaješ li mleko il vodicu u kojoj se kuvao? mene mater naučila da je mnogo ukusniji s tom vodicom i jest žena u pravu načisto. I moja keva sipala mleko stalno...
January 11, 201510 yr rene, dodaješ li mleko il vodicu u kojoj se kuvao? mene mater naučila da je mnogo ukusniji s tom vodicom i jest žena u pravu načisto. Ne ocedim do kraja, i dodajem mleko
January 13, 201510 yr upravo pojo isti + piletina i domaci lebac, nije mi se dopao izbor u pekari najbolje da s' ti ovo pek'o <_<
January 13, 201510 yr najbolje da s' ti ovo pek'o a jok, ti ćeš <_< vrlo je prosto, testo isto ko za morning buns, samo ga na kraju prepolovim, svaku polovinu u pletenicu i to mu dođe to. nije baš pravi lebac, više pogača, al to mi je dok ne kupim rernu koja šiba do 300°C :(
January 13, 201510 yr a što za pravi lebac mora na 300 ? ozbiljno pitam nikad čula da se ta temperatura traži