prima Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 skrckala muffins od 3x jaje 200g butera i 200g cokolade otopljene + oko 100gr izmrvljene pola case mleka odokativno malo kakaa i ruma malo hemije za dizanje suvog grozdja nabubrelog u alkoholu, praline, ljuspice badema Link to comment
prima Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 ^+ brasno iju fali malo secera ipak za moj ukus al videcemo kako ce sutra da reaguju na poslu :) Link to comment
aram Posted January 7, 2015 Share Posted January 7, 2015 malo hemije za dizanje pa, jel te diglo? :D Link to comment
ivy Posted January 10, 2015 Share Posted January 10, 2015 (edited) odoh kuvati rozatu/flan od kokosovog mleka,sa stevijom .. bez karamela a sa sosom od maline...nisam nikad..videcemo Edited January 10, 2015 by ivy Link to comment
yolo Posted January 10, 2015 Author Share Posted January 10, 2015 škembićoni mislio da pravim gušće tripice a onda mi se osladilo da ih zalivam vodom u kojoj su se kuhali.... biće jebeno njami, nema smrada, diskrenti šmek slaninice, celera i bluka Link to comment
nenad Posted January 10, 2015 Share Posted January 10, 2015 škembićoni mislio da pravim gušće tripice a onda mi se osladilo da ih zalivam vodom u kojoj su se kuhali.... biće jebeno njami, nema smrada, diskrenti šmek slaninice, celera i bluka :drool: Link to comment
renne Posted January 10, 2015 Share Posted January 10, 2015 A ja mislio da ti je dosta hrane za narednih mesec dana NIsam danas ništa kuvao osim kukuruza, izedoh sve što je sinoć ostalo, sad ću explodirati Link to comment
ivy Posted January 10, 2015 Share Posted January 10, 2015 (edited) odoh kuvati rozatu/flan od kokosovog mleka,sa stevijom .. bez karamela a sa sosom od maline...nisam nikad..videcemo dobro..ukus je suuper ali ce se jesti kasikom iz vatrostalne jer je sos od maline prevodenast a ni ona sama se nije nesto posebno stegla pa ne smem da prevrnem...i sledeci put cu skuvati rozatu klot da se stegne a prelivati sosom od maline odvojeno ako se usudim da prevrnem cekam da se ohladi :P Edited January 10, 2015 by ivy Link to comment
gospa buba Posted January 10, 2015 Share Posted January 10, 2015 NIsam danas ništa kuvao osim kukuruza, izedoh sve što je sinoć ostalo, sad ću explodirati falim te gospode te i to dochekasmo Link to comment
duda Posted January 10, 2015 Share Posted January 10, 2015 (edited) ja došla da vidim ko to naukuking , tj. u ove kasne sate ed. aaaa, vid stvarno kuvaju, tj. katamaran Edited January 10, 2015 by dùda Link to comment
katamaran Posted January 10, 2015 Share Posted January 10, 2015 Otprilike moj trip kad god vidim nocne postove u now cooking :) Ove ledene kocke danima odlazem i nikako da nadjem vremena. Link to comment
Recommended Posts