December 17, 201410 yr now "skuv'o": piletina, slannnica, paprike, mrkva, paradajz, krastavac, cvekla, zelena salata, rukola, feta, krutoni, jogurt-turšija dresingizgleda nikako al je ukusno
December 17, 201410 yr ima za tebe gadljivog sarme od ponedeljka u stvari od nedelje. Edited December 17, 201410 yr by maheem
December 19, 201410 yr pravila sam rizoto s gorgonzolom, kruskama i orasima dobar recept, veoma fino jelo. prvi put u zivotu da mi je rizoto ispao ko da sam fetiva italijanka.
December 19, 201410 yr Renneova tepsija Krompir, cluk, sargarepa, cvekla, sv but, sudžukice iz vršana i ćevapi. Posle pečenja preko svega mlad kajmak
December 19, 201410 yr zdrava hrana, za sportiste i trudnice bobami je za svakoga Edited December 19, 201410 yr by ivy
December 21, 201410 yr psu kuvam supicu od pilecih bataka i dzige, a sebi pecem prokelj. i posle kazu, zivi ko ker.
December 21, 201410 yr meni je svaki prokelj prokenj, ovim ovog sto ga pecem s belim lukom, maslinovim i balzamikom. lanca bolje prolazi.
December 21, 201410 yr Author i mene isto zanima da li bi recimo jedan gordon remzi mogao da napravi prokelj da bude stvarno super. to jelo je tezak psiholoski paradoks. ceo zivot se trudis da ga zavolis, jedes ga kao da ga volis, a u stvari je sranje. mislim da je to jedna velika misterija vasione.