cmrlj Posted November 20, 2014 Share Posted November 20, 2014 (edited) ne secam se, tu je isla slanina:( ovaj sto sam kupila je zeleni, ali osim boje isti kao taj zuti o kome pricas. split peas = suvi ljusteni grasak, gugl je cudo. edit. prestize me skyhighatrist:) Edited November 20, 2014 by cmrlj Link to comment
Skyhighatrist Posted November 20, 2014 Share Posted November 20, 2014 Ima i zeleni i žuti sušeni grašak... Link to comment
Frank Pembleton Posted November 20, 2014 Share Posted November 20, 2014 Kuvam kafu a i to mi je prekomplikovano na ovakvo jutro... Poslato sa WC šolje by BVK Link to comment
paculla Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 htela nesto slatko nisam htela u kupovinu, a nisam imala sastojke. puslice sa kremom za padobrance je bila ideja, ali onda sam shvatila da nemam cokoladu, pa sam u krem ubacila cimet za aromu. slatko a nije lose. sad cu sve da pojedem. Link to comment
aram Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 nema vece srece za roditelja nego kad mu dete voli hranu "na kasiku" :) skuvo boraniju s junetinom, ubili se svi po triput Link to comment
aram Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 nema, al bice sad: glavicu luka bacio na mast (ajvi je zasluzna sto vec par meseci sve kuvam na masti) da se topi, komad junetine od vrata (oko pola kile) isecko na stapice pa ubacio i to, narendo malko celera, ubacio i par cenova bluka, tucanu papriku, posolio, poklopio i zaboravio na tihoj vatri jedno sat vremena. boranije isto pola kile, vrste zelena pljosnata, ocistio i bacio ozgo, dodao desetak bebi sargarepica, nalio vodom da ogrezne i opet zaboravio dva sata na najtise. ulogu je odigrala i tucana kaserola. pred kraj umesao dve kasike paradajz pirea i lisce od celera. izneo pavlaku, ko zeli da umesa, niko je nije ni pipnuo. Link to comment
Dagmar Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Šta je kaserola, i još bitnije, gde kupuješ mast u Nemačkoj? Link to comment
aram Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 kaserola iliti tučana, iron cast, šerpa: mast u svakoj samousluzi, ovu običnu: Link to comment
Dagmar Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Hm, pa ja ovo moram da potražim u supermarketu, bila sam ubeđena da je mast nešto što se prosto ne prodaje u radnjama. Link to comment
cmrlj Posted November 23, 2014 Share Posted November 23, 2014 eh, arame, dok sam ti ja bila muza pravio si detetu kolace bez secera. odem malo ti odmah udaris po masti;) Link to comment
aram Posted November 23, 2014 Share Posted November 23, 2014 slazem se, sve si ti kriva :D Link to comment
ivy Posted November 23, 2014 Share Posted November 23, 2014 covek usvaja najbolje iz oba sveta :) Link to comment
Venom Posted November 23, 2014 Share Posted November 23, 2014 Hm, pa ja ovo moram da potražim u supermarketu, bila sam ubeđena da je mast nešto što se prosto ne prodaje u radnjama. Mora malo da se kopa. Ima samo jedna vrsta (masna mast) okruzena 10 razlicitih vrsta maslaca, margarina itsl. Link to comment
Recommended Posts