November 10, 201410 yr Author mali boris plache ahahahaha i sudara se sa bregovima dzema od brusnice, ulepljen tone i davi se, istovremeno se guseci cimetom..... :ziga: :ziga: :ziga:
November 10, 201410 yr 1 skloni avatar, groznija si od Gazze. 2 Cimet ide u pitu s jabukama. Aj ko voli tek-tek u sutlijaš.
November 10, 201410 yr jeste, cimet ne ide u snenokle, a vanila ide u tripice. kuvam pasta fazol na viljusku. zivele konzerve.
November 10, 201410 yr 1 skloni avatar, groznija si od Gazze. 2 Cimet ide u pitu s jabukama. Aj ko voli tek-tek u sutlijaš. 1. ne vredjaj, ćevapče! 2. pa pazi vako, ko je rek'o gde šta ide??? ide ono što mi se svidja. ja stavljam cimet i u kari, meso itd.. i u sutlijaš... a ti razdragani, sevaj :)
November 10, 201410 yr 1. ne vredjaj, ćevapče! 2. pa pazi vako, ko je rek'o gde šta ide??? ide ono što mi se svidja. ja stavljam cimet i u kari, meso itd.. i u sutlijaš... a ti razdragani, sevaj :) Tja.To što imaš gadan avatar mene ne plaši. Verovatno si od onih koji jedu ćevape s majonezom i kečapom.
November 10, 201410 yr Tja. To što imaš gadan avatar mene ne plaši. Verovatno si od onih koji jedu ćevape s majonezom i kečapom. Ti mene smatraš za prasicu??? zbog avatara 100 % luk + često kupus ili luk kajmak sve smo bliži fleš ćevapu... jooooj ne mogu dočekam..
November 10, 201410 yr Ti mene smatraš za prasicu??? zbog avatara 100 % luk + često kupus ili luk kajmak sve smo bliži fleš ćevapu... jooooj ne mogu dočekam.. Zbog jačih listova, ali nije tema. I šta kažeš fleš a? Ma stavi cimet i eto. :D
November 10, 201410 yr Pa da :) Kako bi inače pimpala? Fleš, no što E u to ne ide, al u slatko ide :) Edited November 10, 201410 yr by fluffy
November 11, 201410 yr jeste, cimet ne ide u snenokle, a vanila ide u tripice. Edited November 11, 201410 yr by gospa buba
November 11, 201410 yr a to je samo neka slika sa neta..ja sam napravila 8 4 posuta sa paprikom i kurkumom od gore,2 sa malo spanaca,bluka u granulama i 2 klot samo so i mleveni biber :) Edited November 11, 201410 yr by ivy