*edited by mod Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Gde si uzeo krilo raze i koliko mu dodje kilo?
yolo Posted December 16, 2013 Author Posted December 16, 2013 kalenic, ona ribarnica sto je pored prodavnice konjetine u delu prema njegosevoj, 1600d.
*edited by mod Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 Hvala! Moracu da probam taj tvoj recept. Deluje dovoljno jednostavno za spremiti i dovoljno egzoticno za goste.
yolo Posted December 16, 2013 Author Posted December 16, 2013 pa za goste je idealno. ja sam ovo spremao u onom tefalovom tiganju sa podignutim ivicama, nesto izmedju tiganja i plice serpe a zapravo treba roknuti u neki veliki vatrostalni sud pa u rernu, naravno malo duze nego na ringli. i onda je isto super.da ne bude da sam nesto izmislio, ovo sam nekoliko puta jeo u konobi tramerka u voloskom i mislim da je prilicno idiot proof jelo, sem ako bas nesto kardinalno ne pogresis
cmrlj Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 kokos verziju domace nutele, ko zna na sta ce da izadje.
belch Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 (edited) kakav seksi čekić Edited December 18, 2013 by funk soul sister
cmrlj Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 baca na sapun. prvo, posto je mokar kokos nije htela masina da ga skroz samelje, onda sam dodala kokosovo ulje, jer iz kokosa mast nisam mogla da nacedim, mislila sam da ce da pomogne da se zamulja u pastu. nije, ali kad sam dodala istopljenu crnu i mleko, napravi se kokotela. ima sapunast ukus. kad obratis paznju, i svezi kokos ga ima. ne valja, druge su bile bolje, ali moze da se jede. da sam roknula neki alkohol verovatno bi prekrio sapun i bilo bi odlicno, ali avaj, ne smem ni kap ovih dana, na teskim sam drogama, nekome je zivot majka, a meni nije.
vodebele Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 (edited) pravio chicken chasseur po ovom receptuhttp://www.bbcgoodfo...hicken-chasseur+ beli lukac, dusica, i persunposluziti sa pireom iz kesiceuplasi me koliko je dobro ispalo.sve zajedno <150dinara hihihi ^_^ Edited December 22, 2013 by vodebele
centrifuga Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 bilo mi dosadno pa pravila islereto odradih pre tri dana, jos se sladim. a isto mi dosadno (a i vreme je ogavno za bilo kakve vanstambene aktivnosti) pa pravim polu princes krofne. Samo testo pufne, hocu da vidim u cemu je taj hajp-atomska fizika oko izrade istih. Ako prodju stroge standarde, jescu ih u slanoj varijanti (imam humus, imam pistace, smislicu nesto od toga)
centrifuga Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 a dok experimentisem sa gore navedenim, gotova proja(ra) sa heljdom i sun-dried paradajzovima. Prosto mi zao da je nacnem kako kora lepo izgleda.
yolo Posted December 22, 2013 Author Posted December 22, 2013 stavljajte vake slike u spojler ako boga znate
Recommended Posts