boshoku Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Palo čišćenje frižidera.Poslednji mladi lukac, pola šargarepe, pola tikvice, dva šampinjona, pola paprike, malo ljute paprike Iseckao na manje komade i bacio na mulje. U jednom trenutku dodao vrlo malo belog vina i sitno isečena dva paradajza. Začinio šafranom, nekim karijem i sušenim korijanderom (sve poterano iz Egipta).Klopa za 15 minuta.Dobro ispalo.e, juče, tvoj (ne budi skroman, ae, ae) recepis - bruka dobrofalah
ivy Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 nije nau,biće sutra kompot od višnje..nešto me mami da ubacim koji list sveže nane..hm?a biće i sok a možda i slatko..
renne Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 brašno oko 1kg, pola kvasca, pola praška za peccivo, 2 jaja, 1dcl ulja, 1dcl mleka, 1dcl vode, pola kašike sirćeta, kašika rakije, so, malo šećera za kvasac. Praška šunka i feta za punjenje. Rastopi se kvasac, pa se doda u brašno, doda se tečnost i jaja, zamesi se da bude glatko. Ostavi se u kesi sat vremena u frižideru da odmori. Razvalja se, pa se iseče pa filuje sa praškom šunkom i fetom. Prži se u dupokom ulju dok ne porumeni
renne Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 Ljuta krilca i grilovane tikviceПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
Indy Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 Volim sto misle na nas lenjove i prodaju sveze povrcence vec iseckano... Mada iz nekog razloga jos vise volim ono zamrznuto, verovatno zbog kukuruscicaUz to riza, mjeso i superSent from my iPhone using Tapatalk
aram Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 (edited) lenjovu (svidja mi se izraz), samo da te upozorim da su ovde u kontroli ustanovili da otprilike u svakoj trecoj kesi tog povrca ima plesni, budji, tragova pesticida.... a o vitaminima da ne pricam.realno, treba ti manje od deset minuta da ga operes i iseckas Edited June 8, 2013 by aram
Indy Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 Ne brine to mene, ja to neutralisem vinom. Sent from my iPhone using Tapatalk
aram Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 (edited) :Diskusno projara sa useckanim kiselim krastavcima i pecenicom Edited June 8, 2013 by aram
Аврам Гојић Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 (edited) filipinska adobo svinjetina, sa karipskim tvistom...marinada - soja sos, vinsko sirce, iseckane pomorandze, bluk, demerara secer, djumbir, malo ljute aleve, biber u zrnu...u to ide iseckani svinjski vrat, 2 sata na sobnoj temperaturi, pa se 1 sat krcka u tome, izvadi i preprzi na vrlo jakoj vatri. sos se dodatno ojaca demerara secerom i sokom od narandze, i time se zalije meso.jede se uz klot basmati pirinac, i zelenu salatupice: lager pivo ili limunada Edited June 9, 2013 by Marko M. Dabovic
Recommended Posts