nisam ja Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 imam pileće belo. dajte ideje. rahmetli rene može na pm :D
Čutura Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 imam pileće belo. dajte ideje. rahmetli rene može na pm :Dmoze i od belog, zapravo uglavnom se i pravi od belog..http://www.coolinari.../recept/812963/
Аврам Гојић Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 (edited) teleca rebarca glazirana i karamelizovana medom i demerara smedjim secerom Edited May 31, 2013 by Marko M. Dabovic
wall Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 Skuvao testeninu.Onda na mulju propržio seckane ljute papričice, pa puno bluka. Ubacio testeninu i dodao origano, cbiber i bbiber.To muljao par minuta i onda u tanjir i zasuo parmezanom.Sad moram da dremnem do večere.
Čutura Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 aglio olio e peperoncino jabsamo taj origano preskocio
fragand Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 (edited) nisam kuvao ali sam jeosom fileti, spanac, mladi kozji sir, mladi crni lukfalio je samo domaci hleb, ali i ovako je bilo savrsenoe"pogresno mesto Edited June 1, 2013 by fragand
wall Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 aglio olio e peperoncino jabsamo taj origano preskocio Ne ide?Poslušam sledeći put.Znam se bahatiti s začinima, fakat. :DOK, dobar si. Ukidam ti embargo.
yolo Posted June 1, 2013 Author Posted June 1, 2013 2.7kg govedjih repova u ekspres loncu, ovlas preliveno vodomdodata saka svezeg boba, lorberov list, timijan, nesto suvog povrcatu cu da ga izdinstam jedno sat vremenaonda cu da skinem meso sa kostijuubacim u pelatdodam rendanu sargarepu, persun, celerda baci jedan kljuc pa na dobru pastuinace sam kupio kilo boba svezegnajdraze prolecno povrce, posle sparogajedino sto ce mi otpasti prsti od ljustenja, radije bih tucao kamen
mammy two shoes Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 Ne ide?Poslušam sledeći put.Znam se bahatiti s začinima, fakat. :DOK, dobar si. Ukidam ti embargo.ništa origano, ali obavezno stavi puno svežeg peršuna.
mire Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 moze i od belog, zapravo uglavnom se i pravi od belog..http://www.coolinari.../recept/812963/ sjajna stvar u svim varijantama
aram Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 tikvice sa persunom i piletina u sosu od crvenih narandzi
aram Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 ma nista prostije, izmislio juce :)imo neko belo meso, pa ga iseckao na medaljoncice i stavio u sokic da se marinira malo, sa dodatkom raznog bibera, sveze mlevenog. u tiganju zagrejo puter, proprzio piletinu, posolio nekom tartufiranom solju (ti si kriv :D) i prelio onim istim sokom. smanjio vatru i sacekao da se sokic zgusne. ispalo fino, slatko-kiselo.
Recommended Posts