Jump to content

Now cooking!

Featured Replies

dupli

Edited by cmrlj

• Replies 11k
  • Views 807.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• mammy two shoes
    mammy two shoes

pitanje za sve koji kače slike na ovoj temi. da li vi samo ovolicko pojedete ili posle slikanja dopunite tanjir?    

• Dobro su ispale, ako je verovati alavim ukućanima. Meso sam koristila pola-pola svinjski but i juneću plećku, krčkala se tri sata. Eto, sad i ovo znam da kuvam ✔️

• Ćufte  

Posted Images

• Author

jel su i zubaci sa kalenica? pijaca mi opravdala renome, mozda da je malo manje pljuckam

kalenic, naravno, jedini (ali veliki) plus za vracar.

980026_10201184235868884_980135463_o.jpg963794_10201184304590602_1003054467_o.jpg

šta ti ovo? ok tikvice valjda, al čime si zalio? i kako si seko? i gde je meso?

Posto je zuba?
2350 kilo.
šta ti ovo? ok tikvice valjda, al čime si zalio? i kako si seko? i gde je meso?
Tikvice sa fetom, peče se 20 minuta, pa se zalije sa jajima, mlekom, sremskim sirom. Mesa nema. A sekao sam sa onim čuvenim V Börner sekačem

Palo čišćenje frižidera.Poslednji mladi lukac, pola šargarepe, pola tikvice, dva šampinjona, pola paprike, malo ljute paprike Iseckao na manje komade i bacio na mulje. U jednom trenutku dodao vrlo malo belog vina i sitno isečena dva paradajza. Začinio šafranom, nekim karijem i sušenim korijanderom (sve poterano iz Egipta).Klopa za 15 minuta.Dobro ispalo.

malo belog vina i sitno isečena dva paradajza.
e potceti me,da vas pitam kako vama ide belo vino sa paradaJizom?meni se čini da sam ja jednom to kombinovala pa mi bilo prekiselo i da od onda to ne činim zbog toga..i sve se,već nekoliko puta mislim da ponovim kombo al se plašim..dodavanje šećera nije opcija.inače nau kuking-musaka od karfiola

Edited by ivy

lazanja i klafuti sa kupinama

Pasulj sa kolenicom plus pita sa trešnjamaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Dosao sam samo da izrazim ponizno postovanje novom moderatoru kuhinje i da mu pozelim srecan rad, uz ovu pesmu

sad kad nas renne postroji :cry:forum_moderator_mod.jpgšalim se, da nam lepo radiš ovde renne :thumbup:

E pa nisam moderator, obustavite čestitanjaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

hoces da kazes da Dabovic sam sebi cestita?