yolo Posted May 26, 2013 Author Posted May 26, 2013 jel su i zubaci sa kalenica? pijaca mi opravdala renome, mozda da je malo manje pljuckam
nisam ja Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 šta ti ovo? ok tikvice valjda, al čime si zalio? i kako si seko? i gde je meso?
renne Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 šta ti ovo? ok tikvice valjda, al čime si zalio? i kako si seko? i gde je meso? Tikvice sa fetom, peče se 20 minuta, pa se zalije sa jajima, mlekom, sremskim sirom. Mesa nema. A sekao sam sa onim čuvenim V Börner sekačem
pacey defender Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 Palo čišćenje frižidera.Poslednji mladi lukac, pola šargarepe, pola tikvice, dva šampinjona, pola paprike, malo ljute paprike Iseckao na manje komade i bacio na mulje. U jednom trenutku dodao vrlo malo belog vina i sitno isečena dva paradajza. Začinio šafranom, nekim karijem i sušenim korijanderom (sve poterano iz Egipta).Klopa za 15 minuta.Dobro ispalo.
ivy Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 (edited) malo belog vina i sitno isečena dva paradajza.e potceti me,da vas pitam kako vama ide belo vino sa paradaJizom?meni se čini da sam ja jednom to kombinovala pa mi bilo prekiselo i da od onda to ne činim zbog toga..i sve se,već nekoliko puta mislim da ponovim kombo al se plašim..dodavanje šećera nije opcija.inače nau kuking-musaka od karfiola Edited May 27, 2013 by ivy
renne Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 Pasulj sa kolenicom plus pita sa trešnjamaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
Аврам Гојић Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 Dosao sam samo da izrazim ponizno postovanje novom moderatoru kuhinje i da mu pozelim srecan rad, uz ovu pesmu
duda Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 sad kad nas renne postroji šalim se, da nam lepo radiš ovde renne
renne Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 E pa nisam moderator, obustavite čestitanjaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
Recommended Posts