Jump to content
IGNORED

Now cooking!

yolo

Recommended Posts

Posted (edited)

dupli

Edited by cmrlj
Posted

jel su i zubaci sa kalenica? pijaca mi opravdala renome, mozda da je malo manje pljuckam

Posted

kalenic, naravno, jedini (ali veliki) plus za vracar.

Posted

šta ti ovo? ok tikvice valjda, al čime si zalio? i kako si seko? i gde je meso?

Posted
šta ti ovo? ok tikvice valjda, al čime si zalio? i kako si seko? i gde je meso?
Tikvice sa fetom, peče se 20 minuta, pa se zalije sa jajima, mlekom, sremskim sirom. Mesa nema. A sekao sam sa onim čuvenim V Börner sekačem
Posted

Palo čišćenje frižidera.Poslednji mladi lukac, pola šargarepe, pola tikvice, dva šampinjona, pola paprike, malo ljute paprike Iseckao na manje komade i bacio na mulje. U jednom trenutku dodao vrlo malo belog vina i sitno isečena dva paradajza. Začinio šafranom, nekim karijem i sušenim korijanderom (sve poterano iz Egipta).Klopa za 15 minuta.Dobro ispalo.

Posted (edited)
malo belog vina i sitno isečena dva paradajza.
e potceti me,da vas pitam kako vama ide belo vino sa paradaJizom?meni se čini da sam ja jednom to kombinovala pa mi bilo prekiselo i da od onda to ne činim zbog toga..i sve se,već nekoliko puta mislim da ponovim kombo al se plašim..dodavanje šećera nije opcija.inače nau kuking-musaka od karfiola Edited by ivy
Posted

lazanja i klafuti sa kupinama

Posted

Pasulj sa kolenicom plus pita sa trešnjamaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Posted

Dosao sam samo da izrazim ponizno postovanje novom moderatoru kuhinje i da mu pozelim srecan rad, uz ovu pesmu

Posted

sad kad nas renne postroji :cry:forum_moderator_mod.jpgšalim se, da nam lepo radiš ovde renne :thumbup:

Posted

E pa nisam moderator, obustavite čestitanjaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Posted

hoces da kazes da Dabovic sam sebi cestita?