yolo Posted May 15, 2013 Author Posted May 15, 2013 nisam ga spremio jos. smorio sam se od ciscenja, ostavio zeni da ga ocisti a ona me izignorisala.ma hteo sam samo da ga na brzaka prokuvam pa pola ubacim u blender s muljem i belim lukom i mirodjijom a pola ostavim u zrnu i onda sve nekako smandrljam zajedno pa toplo na tostic ili slicno, da se umace vruc lebac u to - nisam mislio nikakvo jelo da pravim
pacey defender Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Napravio neki improvizovani falafel, po sećanju. Leblebije potopio u vodu ali sam se zeznuo pa sam ih malo prokuvao. Kažu da to ne treba raditi jer se teže prave okruglice. I bi tako. Od ostalih sastojaka: svež peršun i svež korijander sa terase, malo kumina, beli luk, so i biber. Kupus salata, sveža ljuta papričica i paradajz. Dobro ispalo. Sad ću da pravim limunanu.
Amelija Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 satarašdošla ovde da bih napisala "sataraš"s tim što sam dodala, pored obaveznog cluka, i malo pluka
aram Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 tri ovece junece snicle od petka mi stajale u mulju, biberu i nar-melasi. danas naseko gomilu cluka na kolutove, ubacio desetak bebi sargarepica i par listova lovora, pa snicle ozgo par sati. skuvao po 4 krompirica po glavi, pa ih umuljao u maslac i persun. prokuvao zelene spargle, polio ih muljem i balzamikom i napravio lebac s origanom. sad pijem ladan rizling i mislim se nesto, nisu losi ovi praznici :)
boshoku Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 (edited) sigurno je već rečeno:svaka čas na fotografijama; spram uslikane fude, još Edited May 25, 2013 by boshoku
Indy Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 Cmrlj, nisam ni znao da su to tvoje fotke. Jes' da se ne simpatisemo, ali moram odati 1 priznanje tamo gde je zasluzeno.
cmrlj Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 hvala za fotografije, malo mi sreca umanjena izjavom da me ne simpatises;)
Indy Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 hvala za fotografije, malo mi sreca umanjena izjavom da me ne simpatises;)Hm... mozda je u pitanju i nesporazum. U svakom slucaju, neka to ne pomraci slavu tvojih fotki.
Аврам Гојић Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 Plus jean :lol:inace zaista potresan prizor, ovi zubatci. Jeo bi ih ovakve kakvi su, kao Golum.
cmrlj Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 (edited) kako opsesivno kompulzivno oljusteni citrus ovo opsesivno-kompulzivno? pa vidis li ti te krivine i neravnine?! osim toga, helouuu, haos okolo. nijedna ocd persona koja drzi do sebe ovo sebi ne bi dozvolila.btw, zubaci razvalili Edited May 25, 2013 by cmrlj
Recommended Posts