maheem Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 cherry coke! moje omiljeno gazirano pice. retko kupujem jer ne valja, ali obozavam.+1 al retko kupujem jer je nema ovde :( najviše sam navučen (ako izuzmem ili izmuzem cigarete) naotkako sam prekinuo svakodnevno ispijanje piva prešao sam na svakodnevno ispijanje coca cole - 2l per day. ali to sam uspeo da smanjim. u poslednje vreme neretko uzimam sprajt umesto kole.kafu sam prestao da pijem, popijem samo hladan ostatak nesa što mi draga ostavlja svakog jutra na dnu šolje.trenutna navlaka su kroasani sa čokoladom svakog jutra...
henrik larsson Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 najviše sam navučen (ako izuzmem ili izmuzem cigarete) naE da, to. Desna polovina fotke.
Mr.Mxyzptlk Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 a?¿ kako to mislis, u koju svrhu :) ¿:D na hleb, kad pravim sendvice. a i volim kad ide u torte, jeste dosta skuplji al i mnogo ukusniji od margarina.
maheem Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 :D na hleb, kad pravim sendvice. a i volim kad ide u torte, jeste dosta skuplji al i mnogo ukusniji od margarina.meni je to bila navlaka kada sam bio klinja - maslac na crni (borodinski) hleb i malo soli odozgo al tog hleba nema više ni u Rusiji...
Lancia Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 (edited) :D na hleb, kad pravim sendvice. a i volim kad ide u torte, jeste dosta skuplji al i mnogo ukusniji od margarina.sumnjiv si, samo da znas.da, zaboravih beli luk. samo ga u kafu ne stavljamo. Edited May 26, 2012 by Lancia
Mr.Mxyzptlk Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 znam, jbg, tako ispalo. al stvarno volim ono iznad
morgana Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 mnyah, kafa se podrazumijeva, nemojmo biti neozbiljni
garcia Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 mnyah, kafa se podrazumijeva, nemojmo biti neozbiljni100% je u vrsti.i ja obožavam tu zelenu/strong donkafe.a propo kafe:
Matilda Ivancic Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 (edited) ... Edited May 26, 2012 by Matilda Ivancic
Recommended Posts