Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Najgora navlakusa

Featured Replies

hleb, sir, kafa, mleko, secer ili med, vocni sok ili limun su baza. sve ostalo moze da fali. hleb i sir uvek mogu da jedem, a bez ispijanja bar jednog litra slatkih tekucina ne mogu da prezivim dan.

• Replies 1.3k
  • Views 155.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• slepa živana
    slepa živana

pa lepo ja oduvek govorim da su roditelji čovekov najgori neprijatelj

• Kako mislis kako? Ako bas uspem da se kontrolisem, pazljivo skinem papir okolo pa secem nozem kriske kao tortu i jedem. Ako ne, kidam, trpam u gubicu i gutam. I tako dok ima.

• u nedelju kupio prvi panetone ove godine. lep, velik, uvozni. ima(o) i masnu na pakovanju.   cvrsto resio da ga jedem polako i razumno, kao normalan svet.    naceo u ponedeljak, po

Posted Images

greni smit jabuke
+
Jogurt. Ne mora Balans, ali mora jogurt. Ako nema jogurta, kao da nema nicega.
+Smoki-50gr-s.pngUspeo sam da ga ne konzumiram neko vreme, skoro se i odvikao kad juče naletim na neki novi king size u prodavni, i reko ajde da kupim za probu... :isuse:

smoki-king-size.jpg

Preko leta ne mogu bez sladoleda i lubenica.

Edited by mr@ki

104132-MAJO_CLASSIC200g.pngMislim da imam ozbiljan problem sa zavisnošću... Na pusto ostrvo bih poneo Dijamant majonez. Probao Polimark, i Vital, i Heinz, i Thomy, i svaštaneštorazno, ali Dijamant :wub: Ne treba mi ništa za kombinovanje, hleb i majonez su dovoljni.

semenke od bundeve

soja-sos-big.jpg
soja-sos-big.jpg
e, koji je bas bas dobar?
najlepeelje.jpgSvaki dan jedna kocka posle ručka. Pustim je da se polako rastopi u ustima.

Edited by Willow

20090226-img_8867.jpgSvaki dan jedna kocka posle ručka. Pustim je da se polako rastopi u ustima.
izlazi sa linka neki aleksandar vacic. jesi ga zaklo, istranziro i zaledio?
izlazi sa linka neki aleksandar vacic. jesi ga zaklo, istranziro i zaledio?
Otkud jbg aleksandar vacic? Meni prikazuje čokoladu. E jebem ti link. :mad: Evo navlake: najlepeelje.jpg

Edited by Willow

e, i meni bas te najlepse zelje best baj.

U mom slucaju, ove tri stvari su must have, gotovo uvek ih imam u kucigreni smit jabukegranny-smith.jpg
+1i sir, raznorodni. zivot bez sira nije zivot.
2570-Voda-Vrnjci-2l.jpgdroga
to je to. hektolitri. mislim da je 65% procenata mog tela kisela voda.

Edited by MancMellow

Za vas što volite da zobate - probajte suncokret GOGI. Ne znam da li je ikada ijedan sastojak bio toliko neophodan u svakodnevici. 25 dindži, i više nego ok količina, istrpi film od 2+ sata, a ako grickate smanjenim tempom, može to i da se razvuče. Nikada ne padam ispod 4 kese šteka, pa vi vidite...

to je to. hektolitri. mislim da je 65% procenata mog tela kisela voda.
+1000freshpopcorn.jpg1237176707l3a0nn.jpg

Edited by garcia

Isti doručak svaki dan- kuvani đevrek i biobalans 0,5l. Vidno sam nervozna ako žurim na posao, a nešto od ovo dvoje nema trenutno u pekari, te moram da menjam kombinaciju. Earl Grey, rinfuza, kesice svejedno. Na posao EG royal Teekanne, jače arome nego obični, pristupačna cena. Bila je kriza kad su zatvorili Merkator, dok nisam pronašla u Veru.

Edited by halloween