dig_chohano Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 (edited) Kafa, đus, masline, bademi, vops, cvino. Edited May 26, 2012 by dig_chohano
henrik larsson Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Ko bi reko da ne mogu da setim ničega što mora da bude. Onda
assück Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 za dobra jutra bolja vutramogao bih da radim bedževe za ljude koji izlaze u Dangubu
Lancia Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 cigarete, kafa, pivo, badem, koka kola, kozji sir i dzinovske masline sa feferonama.
Amelija Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 ono što uvek u kući mora da bude: kafa, voda, mleko, čokolino, čokolada, marcipan, voćeza ostalo je bilo raznih faza, setiću se tačno
vin Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 za dobra jutra bolja vutramogao bih da radim bedževe za decu ljude koji izlaze u Dangubu
MayDay Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 samo kafa.ali ovako da kazes da sam se u odredjenim periodima navlacila na nesto to su bile integralne grisine iz onih rinfuz prodavnica tamo negde kad sam bila u srednjoj skoli. mislim da sam ih jela svaki dan mesecima. sad ne zelim ni da ih omirisem. falafel jedno vreme svaki drugi dan, ja mislim, ali sam prestala bez da mi se zgadio. volim i dalje.cherry coke! moje omiljeno gazirano pice. retko kupujem jer ne valja, ali obozavam.
Amelija Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 ja sam jedno vreme obavezno imala after eight u kući, i tamanila ga u neviđenim količinamavolem ga i sada, ali nisam više narkomankaa još jedna slabost mi je čipsne da moram uvek da ga imam u kući i da ga jedem mnogo, ali kad je tu, ne mogu da se zaustavim do poslednje mrvicei to baš obični sirovi goli čips, po mogućstvu ne mnogo masan i slan, nikakve dodaci paprike/šunke/zajebancije
Recommended Posts