mei Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 hleb, sir, kafa, mleko, secer ili med, vocni sok ili limun su baza. sve ostalo moze da fali. hleb i sir uvek mogu da jedem, a bez ispijanja bar jednog litra slatkih tekucina ne mogu da prezivim dan.
mraki Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 (edited) greni smit jabuke+ Jogurt. Ne mora Balans, ali mora jogurt. Ako nema jogurta, kao da nema nicega.+Uspeo sam da ga ne konzumiram neko vreme, skoro se i odvikao kad juče naletim na neki novi king size u prodavni, i reko ajde da kupim za probu... Preko leta ne mogu bez sladoleda i lubenica. Edited May 26, 2012 by mr@ki
Đipalo Junuz Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Mislim da imam ozbiljan problem sa zavisnošću... Na pusto ostrvo bih poneo Dijamant majonez. Probao Polimark, i Vital, i Heinz, i Thomy, i svaštaneštorazno, ali Dijamant Ne treba mi ništa za kombinovanje, hleb i majonez su dovoljni.
Willow Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 (edited) Svaki dan jedna kocka posle ručka. Pustim je da se polako rastopi u ustima. Edited May 26, 2012 by Willow
ToniAdams Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Svaki dan jedna kocka posle ručka. Pustim je da se polako rastopi u ustima.izlazi sa linka neki aleksandar vacic. jesi ga zaklo, istranziro i zaledio?
Willow Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 (edited) izlazi sa linka neki aleksandar vacic. jesi ga zaklo, istranziro i zaledio?Otkud jbg aleksandar vacic? Meni prikazuje čokoladu. E jebem ti link. Evo navlake: Edited May 26, 2012 by Willow
morgana Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 U mom slucaju, ove tri stvari su must have, gotovo uvek ih imam u kucigreni smit jabuke+1i sir, raznorodni. zivot bez sira nije zivot.
MancMellow Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 (edited) drogato je to. hektolitri. mislim da je 65% procenata mog tela kisela voda. Edited May 26, 2012 by MancMellow
Mil@n Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Za vas što volite da zobate - probajte suncokret GOGI. Ne znam da li je ikada ijedan sastojak bio toliko neophodan u svakodnevici. 25 dindži, i više nego ok količina, istrpi film od 2+ sata, a ako grickate smanjenim tempom, može to i da se razvuče. Nikada ne padam ispod 4 kese šteka, pa vi vidite...
garcia Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 (edited) to je to. hektolitri. mislim da je 65% procenata mog tela kisela voda.+1000 Edited May 26, 2012 by garcia
halloween Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 (edited) Isti doručak svaki dan- kuvani đevrek i biobalans 0,5l. Vidno sam nervozna ako žurim na posao, a nešto od ovo dvoje nema trenutno u pekari, te moram da menjam kombinaciju. Earl Grey, rinfuza, kesice svejedno. Na posao EG royal Teekanne, jače arome nego obični, pristupačna cena. Bila je kriza kad su zatvorili Merkator, dok nisam pronašla u Veru. Edited May 26, 2012 by halloween
Recommended Posts