Ardian Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 +1 prvi put sam pio pice gazirano, na kruski bazirano - u egiptu, pre x godina. i zaljubio se! ovaj km remix nije bas to, ali ... posto nema fayrouza ... edit: zapravo, sad citam da fayrouz i nije gazirano, vec: "The big difference between Fayrouz and a regular carbonated soft drink is that Fayrouz is a malt-based soft drink, so there are no chemicals or concentrate in it."
I*m with the pilots Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Meni bi trebalo zabraniti da ulazim u Bären-Treff
palfoot Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 (edited) Wine Gums - Delhaize (jos ga pakuju od pola kila, katastrof) najsladji sok ikada Edited August 14, 2014 by palfoot
*edited by mod Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 Palfoote stvarno si bre hipster. Gde nadje sok od smokve? :D
ivy Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 joj neko je ovde kacio onaj grcki jogurt sa pistacima i bademom...kad peglu nisam bacila kad sam liznula..pa to je slaatko i smrdii ...uzass!!!
renne Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 Kako bre smrdi? šta je tebi? A naravno da je slatko
ivy Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 kako ,,naravno da je slatko?..sto bi bilo slatko i kako sam ja to mogla da znam kad imaju lep normalan jogurt...smrdi i odvratno je!!!
renne Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 Pa ono "voćni" jogurti su slatki, ne? i ne smrdi, možda je taj tvoj bio ubuđao?
palfoot Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 pavle bre nije smokva nego guava :P vaso, bombone u maksiju a sok maksi -redje/tempo- skoro uvek.
ivy Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 (edited) pistaci i badem nisu voce,i ja sam ocekivala neki kombo lepog orasastog ukusa pecenih badema i pistaca sa dobrim jogurtom a dobila slatko sranje...nije se ubudjao nego smrde ti takozvani ,,pistaci,, nekako ostro i vestacki,ali opet i moj njuh vec potice od godina ne jedenja vestacke hrane pa nanjusim i mrvu vestacke arome i slicno.. Edited August 14, 2014 by ivy
pacey defender Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 pistaci i badem nisu voce,i ja sam ocekivala neki kombo lepog orasastog ukusa pecenih badema i pistaca sa dobrim jogurtom a dobila slatko sranje... +1 . slatko, preslatko, preforsiran veštački ukus.
Recommended Posts