July 16, 201410 yr +1 prvi put sam pio pice gazirano, na kruski bazirano - u egiptu, pre x godina. i zaljubio se! ovaj km remix nije bas to, ali ... posto nema fayrouza ... edit: zapravo, sad citam da fayrouz i nije gazirano, vec: "The big difference between Fayrouz and a regular carbonated soft drink is that Fayrouz is a malt-based soft drink, so there are no chemicals or concentrate in it."
August 14, 201410 yr Wine Gums - Delhaize (jos ga pakuju od pola kila, katastrof) najsladji sok ikada Edited August 14, 201410 yr by palfoot
August 14, 201410 yr joj neko je ovde kacio onaj grcki jogurt sa pistacima i bademom...kad peglu nisam bacila kad sam liznula..pa to je slaatko i smrdii ...uzass!!!
August 14, 201410 yr kako ,,naravno da je slatko?..sto bi bilo slatko i kako sam ja to mogla da znam kad imaju lep normalan jogurt...smrdi i odvratno je!!!
August 14, 201410 yr pavle bre nije smokva nego guava :P vaso, bombone u maksiju a sok maksi -redje/tempo- skoro uvek.
August 14, 201410 yr pistaci i badem nisu voce,i ja sam ocekivala neki kombo lepog orasastog ukusa pecenih badema i pistaca sa dobrim jogurtom a dobila slatko sranje...nije se ubudjao nego smrde ti takozvani ,,pistaci,, nekako ostro i vestacki,ali opet i moj njuh vec potice od godina ne jedenja vestacke hrane pa nanjusim i mrvu vestacke arome i slicno.. Edited August 14, 201410 yr by ivy
August 14, 201410 yr pistaci i badem nisu voce,i ja sam ocekivala neki kombo lepog orasastog ukusa pecenih badema i pistaca sa dobrim jogurtom a dobila slatko sranje... +1 . slatko, preslatko, preforsiran veštački ukus.