morgana Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 ja sam se navukla na najobicniji kuvani krompir sa sirom iz mijeha ili zlatarskim sirom. tako cu sve dok ne postanem velika farmerkama.
renne Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 ostavljam prostora da je ok, ali ne zvuci obecavajuce grenatir? Pa to kad počneš da jedeš ne možeš da staneš, jedeš dok ne pukneš, fenomenalno jelo, još ako ga dobrozaljutiš...
lostfanforever Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 meni su moji nokti najgora navlakusa.dobro volim i zanoktice ponekadal uvek ostavim dovoljno za sledeci put i da kad se namaze lak fino deluje -_-
renne Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Aj neko na Receptima da da step by step. eno napisao
ivy Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 ostavljam prostora da je ok, ali ne zvuci obecavajucepa skrob na skrob..kako ne bi bila navlakusa..
duda Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 ja nikad nisam jela taj gm, a nešto me ne privlači ni da probam
Amelija Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 ne znaš šta propuštaš :)btw i moje dete je gm-narkoman, dok je bio manji morala sam da sklanjam od njega da se ne prejede, a poslednji put kad smo jeli je uskliknuo "najlepši krompir na svetu!"
nezvanova Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 ih, i ti.. a sto bi se navlacila na nesto /sto jeste ukusno/ al zbilja /nutricionisticki/ sasvim beskorisno. zapravo, moze samo salce i gorusicu da dobije. dakle, dudo, ne daj se! jes lepo, al' ako ne moras, ne nasedaj. ima jos ihahaj toliko ukusnih stvari :-)) /docim, mi koji smo navuceni - navuceni smo. mozemo samo da regulisemo ucestalost konzumiranja i to je to ;-)
wall Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Hm... Mene ovo samo još više ubedilo da teba probati. :D
nera Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Skrob na skrob nema sanse ikad da me privuce tako da bezbedno mogu da citam i gledam slike tog GM-a :P
DarkAttraktor Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 (edited) navuko se na Segedin. u frizideru postoji mozda svega par proizvoda na kojima ne pise nettó tömeg. tako da ovih dana reagujem ne samo ganglijski i nego iz stomaka na ideju nezavisne Vojvodine. Edited February 4, 2013 by DarkAttraktor
Valk Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Već neko vreme mi ne prolazi dan bez eurobloka. A pre toga ga nisam jela goodinaaammaaa..
keksi krem Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Nikad nisam bio neki veliki ljubitelj Milke (osim one s keksom), kao i ostalih slicnih komercijalnih/zasecerenih cokolada, ali ove 2 su mi toliko fenomenalne da sam poceo da ih donosim u velikim kolicinama kada naletim na njih preko...Mada je verovatno to vise do toga sto obozavam Oreo i LU petit beurre, a ne do same Milke...
Recommended Posts