Jump to content
IGNORED

Najgora navlakusa

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

ja sam se navukla na najobicniji kuvani krompir sa sirom iz mijeha ili zlatarskim sirom. tako cu sve dok ne postanem velika farmerkama.

Posted
ostavljam prostora da je ok, ali ne zvuci obecavajuce
grenatir? Pa to kad počneš da jedeš ne možeš da staneš, jedeš dok ne pukneš, fenomenalno jelo, još ako ga dobrozaljutiš...
Posted

meni su moji nokti najgora navlakusa.dobro volim i zanoktice ponekadal uvek ostavim dovoljno za sledeci put i da kad se namaze lak fino deluje -_-

Posted
Aj neko na Receptima da da step by step.
eno napisao
Posted
ostavljam prostora da je ok, ali ne zvuci obecavajuce
pa skrob na skrob..kako ne bi bila navlakusa..
Posted

ja nikad nisam jela taj gm, a nešto me ne privlači ni da probam

Posted

ne znaš šta propuštaš :)btw i moje dete je gm-narkoman, dok je bio manji morala sam da sklanjam od njega da se ne prejede, a poslednji put kad smo jeli je uskliknuo "najlepši krompir na svetu!"

Posted

ih, i ti.. a sto bi se navlacila na nesto /sto jeste ukusno/ al zbilja /nutricionisticki/ sasvim beskorisno. zapravo, moze samo salce i gorusicu da dobije. dakle, dudo, ne daj se! jes lepo, al' ako ne moras, ne nasedaj. ima jos ihahaj toliko ukusnih stvari :-)) /docim, mi koji smo navuceni - navuceni smo. mozemo samo da regulisemo ucestalost konzumiranja i to je to ;-)

Posted

Hm... Mene ovo samo još više ubedilo da teba probati. :D

Posted

Skrob na skrob nema sanse ikad da me privuce tako da bezbedno mogu da citam i gledam slike tog GM-a :P

Posted (edited)

navuko se na Segedin. u frizideru postoji mozda svega par proizvoda na kojima ne pise nettó tömeg. tako da ovih dana reagujem ne samo ganglijski i nego iz stomaka na ideju nezavisne Vojvodine.908325_Szeged%2001.jpg

Edited by DarkAttraktor
Posted

Već neko vreme mi ne prolazi dan bez eurobloka. A pre toga ga nisam jela goodinaaammaaa.. euroblok+NOV.jpg

Posted

Nikad nisam bio neki veliki ljubitelj Milke (osim one s keksom), kao i ostalih slicnih komercijalnih/zasecerenih cokolada, ali ove 2 su mi toliko fenomenalne da sam poceo da ih donosim u velikim kolicinama kada naletim na njih preko...Mada je verovatno to vise do toga sto obozavam Oreo i LU petit beurre, a ne do same Milke...5P5lAoB.jpgIJnslXW.jpg