renne Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Ako ako ćero, slanina je najzdravijaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
Joe D Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 pih, ne mo's ni kilo slanne za 12 dana da pojedes.
MayDay Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 a bas je lepa ova slanina. puno mi jaca od bilo koje prsute (koju ne okusam mesecima).one masne slanincine bas nikad necu voleti, iako sam jednom probala neku domacu koja je bila skroz bela, ali lepo odimljena i svidela mi se.
Кристофер Лумумбо Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 prava slanina je sapunjara, sve belo a samo mala linija mesa po sredini. ovo sto mau jede je za metroseksualce.
aram Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 sapunjara jes zakon, pa na providne listice, pa ih omotas oko komada bluka, ihaaj :)ali valjau i mesnate :D
renne Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Jes valaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
morgana Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 ja obozavam slaninu. ovih dana sam na nekoj dimljenoj, jebe kevad kako je dobra.obdario me svevisnji holesterolom na donjoj granici, vazda mu fala i dabogda da kupio mercedesa.
MayDay Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 najgore je sto se ja razmisljam da odem do srpskih radnji da vidim da nemaju ovu moju slaninu mozda. :D
nautilus Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 (edited) amateri. pecenica rula. jos ako ju je mesar malo produzio i obuhvatio suvi vrat i onaj malo masniji dio. 100 kila cu imati do polovine februara.edit: trik je u tome da se u salamuri pecenica slozi na vrh, iznad ostalog mesa, kako ne bi bila preslana. Edited January 22, 2013 by nautilus
ivy Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 meni najbolje i slanina i pečenica i suvi vrat :Psvega imamo od prošle godine,vakumirano pa je mekano i sočno,u frižideru je uvek nasečeno na salamoreznici pa grickam umesto čipsa,pereca,jabuka..
MayDay Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Ja najnajnajvise volim domaci kulen.Imam ovde neke prijatelje iz Djakova u Slavoniji, pa su me zvali da dodjem. I od moje dobre drugarice baba u Sidu ima sjajan kulen, a i moj drug Mica mi doneo jednom u Pariz kulen iz Backog Petrovca. Oni sa Kalenica nisu ni za krivi.Sent from my iPhone using Tapatalk
duda Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 slanina, i to ona bela, je zakonjedem je ko grickalicu, ujutro, uveče u podne kod nas kući pršut zaboravljen u frižideru, slanina rula
renne Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Ti si bre Dudo moj čovek-žena, kako se već kaže da bude politički korektno :)Jedino ti one čizme ne mogu oprosriti :DПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
duda Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Ti si bre Dudo moj čovek-žena, kako se već kaže da bude politički korektno :)Jedino ti one čizme ne mogu oprosriti :D ih bre, koje si zlopamtilo :lolol:ne, to sa slaninom je zanimljivo zbilja.dal' sad da prafraziram ćosića ?onaj ko u mladosti nije jeo slaninu (sapunjaru) a u starosti (pa ne baš u starosti, hm <_<) shvatio da je tek sapunjara prava stvar, taj nije živeo život :D
Recommended Posts