Jump to content
IGNORED

Evrovizija 2012

Roger Sanchez

Recommended Posts

Posted

Duski se spava, prenos ce Svedjanka da okonca.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• stoka

113

• Frank Pembleton

71

• Feindouno

70

• hattori

68

Posted

Ipak je najveći utisak bezobrazna Tijanićeva pušačica Duška, koja je u trenutku kada je shvatila da Žeks neće da pobedi, počela da prosipa cinizam, nije ni čestitala pobedu Švedske već je samo pričala o Žeksu, a onda se isključila iz prenosa ...

Posted

Koji smor sto Kipranka ili Grkinja nisu pobjedile :(

Posted
bata zivi u nekom getu, nema potrebe za to
U mojoj ulici ne prodaju se kifle,Ne teče saobraćaj i dim.U mojoj ulici nema fukare,Kao kod onog Marvina.Oko mene rastu čempres i drot,Večeras imam party, a ujutru trim,Lepe žene dolaze kod mene,Jer nema Marvina u blizini.
Posted
Potpuna mi je jebena misterija šta to ima Švedska pesma?! Mutant trance disko kakvih ima na tone po letnjim kafićima, a da se ni ne zna ko izvodi, niti je to bitno. :isuse: Fucking marketing.
pa fazon je u tome sto balticko sovjetski lobi meseci ranije izmanipulise izreklamira izlobira za koga da se glasa i udri... Nema od neizvesnosti nista. Mora da se ukine glasanje publike samo strucni ziri (ozbiljni muzicari) pa da se koliko toliko normalno glasa. Ovako imas sotonu pobednika babe kao druge i normalnog izvodjaca na trecem mestu.
Posted
Duška otišla da plače i teši Željka :D
Bolje da ne pokusava. Razbice je Jovana angry.gif
Posted
sutra dan zalosti, zeljo izgubio!
Da je Cegi u Abrezejdzanu kao podrska drugu bi ti pesmu pevao..
Posted

jel moze negde nekako da se troluje ova duska? tviter, fejsbuk?

Posted

Nadam se da će pojačati nastup ovim pink dildo trofejem cool.gif

Posted
Plus jedan.
Posted
U mojoj ulici ne prodaju se kifle,Ne teče saobraćaj i dim.U mojoj ulici nema fukare,Kao kod onog Marvina.Oko mene rastu čempres i drot,Večeras imam party, a ujutru trim,Lepe žene dolaze kod mene,Jer nema Marvina u blizini.
:D
Posted
ŠTa su tci zgrešili, pa da im želiš pobedu....unsure.gif
Posted
Da je Cegi u Abrezejdzanu kao podrska drugu bi ti pesmu pevao..
cegi nikada ne bi podrzao ovog metroseksualca.
Posted

zeljko vec na pola bio razocaran, voditeljka mracila do kraja... ocekivali pobedu!?!? :lol:slatka je i svedjanka. -_-

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...