May 26, 201212 yr Ipak je najveći utisak bezobrazna Tijanićeva pušačica Duška, koja je u trenutku kada je shvatila da Žeks neće da pobedi, počela da prosipa cinizam, nije ni čestitala pobedu Švedske već je samo pričala o Žeksu, a onda se isključila iz prenosa ...
May 26, 201212 yr bata zivi u nekom getu, nema potrebe za toU mojoj ulici ne prodaju se kifle,Ne teče saobraćaj i dim.U mojoj ulici nema fukare,Kao kod onog Marvina.Oko mene rastu čempres i drot,Večeras imam party, a ujutru trim,Lepe žene dolaze kod mene,Jer nema Marvina u blizini.
May 26, 201212 yr Potpuna mi je jebena misterija šta to ima Švedska pesma?! Mutant trance disko kakvih ima na tone po letnjim kafićima, a da se ni ne zna ko izvodi, niti je to bitno. Fucking marketing. pa fazon je u tome sto balticko sovjetski lobi meseci ranije izmanipulise izreklamira izlobira za koga da se glasa i udri... Nema od neizvesnosti nista. Mora da se ukine glasanje publike samo strucni ziri (ozbiljni muzicari) pa da se koliko toliko normalno glasa. Ovako imas sotonu pobednika babe kao druge i normalnog izvodjaca na trecem mestu.
May 26, 201212 yr sutra dan zalosti, zeljo izgubio!Da je Cegi u Abrezejdzanu kao podrska drugu bi ti pesmu pevao..
May 26, 201212 yr U mojoj ulici ne prodaju se kifle,Ne teče saobraćaj i dim.U mojoj ulici nema fukare,Kao kod onog Marvina.Oko mene rastu čempres i drot,Večeras imam party, a ujutru trim,Lepe žene dolaze kod mene,Jer nema Marvina u blizini. :D
May 26, 201212 yr Koji smor sto Kipranka ili Grkinja nisu pobjedile :(ŠTa su tci zgrešili, pa da im želiš pobedu....
May 26, 201212 yr Da je Cegi u Abrezejdzanu kao podrska drugu bi ti pesmu pevao..cegi nikada ne bi podrzao ovog metroseksualca.
May 26, 201212 yr zeljko vec na pola bio razocaran, voditeljka mracila do kraja... ocekivali pobedu!?!? :lol:slatka je i svedjanka. -_-