stoka Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Ipak je najveći utisak bezobrazna Tijanićeva pušačica Duška, koja je u trenutku kada je shvatila da Žeks neće da pobedi, počela da prosipa cinizam, nije ni čestitala pobedu Švedske već je samo pričala o Žeksu, a onda se isključila iz prenosa ...
gervasius twinkleminkleson Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Koji smor sto Kipranka ili Grkinja nisu pobjedile :(
Razzmatazz Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 bata zivi u nekom getu, nema potrebe za toU mojoj ulici ne prodaju se kifle,Ne teče saobraćaj i dim.U mojoj ulici nema fukare,Kao kod onog Marvina.Oko mene rastu čempres i drot,Večeras imam party, a ujutru trim,Lepe žene dolaze kod mene,Jer nema Marvina u blizini.
Kreator Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Potpuna mi je jebena misterija šta to ima Švedska pesma?! Mutant trance disko kakvih ima na tone po letnjim kafićima, a da se ni ne zna ko izvodi, niti je to bitno. Fucking marketing. pa fazon je u tome sto balticko sovjetski lobi meseci ranije izmanipulise izreklamira izlobira za koga da se glasa i udri... Nema od neizvesnosti nista. Mora da se ukine glasanje publike samo strucni ziri (ozbiljni muzicari) pa da se koliko toliko normalno glasa. Ovako imas sotonu pobednika babe kao druge i normalnog izvodjaca na trecem mestu.
Hamlet Strašni Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Duška otišla da plače i teši Željka :DBolje da ne pokusava. Razbice je Jovana
SNARC Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 sutra dan zalosti, zeljo izgubio!Da je Cegi u Abrezejdzanu kao podrska drugu bi ti pesmu pevao..
Кристофер Лумумбо Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 jel moze negde nekako da se troluje ova duska? tviter, fejsbuk?
Max Morlock Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Nadam se da će pojačati nastup ovim pink dildo trofejem
Yoda Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Koji smor sto Kipranka ili Grkinja nisu pobjedile :(Plus jedan.
Krampa Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 U mojoj ulici ne prodaju se kifle,Ne teče saobraćaj i dim.U mojoj ulici nema fukare,Kao kod onog Marvina.Oko mene rastu čempres i drot,Večeras imam party, a ujutru trim,Lepe žene dolaze kod mene,Jer nema Marvina u blizini. :D
radisa Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Koji smor sto Kipranka ili Grkinja nisu pobjedile :(ŠTa su tci zgrešili, pa da im želiš pobedu....
Кристофер Лумумбо Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Da je Cegi u Abrezejdzanu kao podrska drugu bi ti pesmu pevao..cegi nikada ne bi podrzao ovog metroseksualca.
Takeshi Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 zeljko vec na pola bio razocaran, voditeljka mracila do kraja... ocekivali pobedu!?!? :lol:slatka je i svedjanka. -_-
Recommended Posts