Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)
Да је неко носио транспарент "Не у НАТО", имали би још мање.
Ti ocigledno nisi gledao emisiju u kojoj su Rata Trivunac i Azdejkovic ubedjivali Misu Vacica da su ekstremni anti-nato anti-eu anti-everything's i da se nalaze na toliko zajednickih tema da bi prosto mogli da se zbratime k'o ljudi a ne na ulici da se biju. A prica o gej ratnim veteranima je dosta popularna u desnicarskim krugovima za podrzavanje cuvenog argumenta "svi su znali za to ali ga niko nije dir'o", ali se namece zakljucak da ni te stvari zaista nista mnogo ne menjaju , jer taj deo populacije sa svojom ideoloskom obojenoscu nece nikada zbaciti stigmu i don't ask don't tell, uvek ce to biti pitanje intimnosti i nesto o cemu se ne prica u javnosti, i dalje ce se se voditi dvostruki, licemerni zivoti i podrazavati nametnuta heteroporodicna dogma....dok borba gej levice koja je bila avangarda gej pokreta ne inspirise da i ovi drugi jednog dana dostignu taj stepen emancipacije u svojim krugovima...* o cemu se ovde vec pisalo nasiroko)ed: sve rece syme gore Edited by palfoot
Posted
Da, ideološko farbanje neke ideje nam je sad najpotrebnije.
Ne radi se o tome, što se mene teče, zovite udruženu borbu sindikata, veterana i gejeva za jednaka prava i neutralnom ako hoćete, ali vaši će vam protivnici jasno reći ko ste.
Posted

Da li je vas sin peder??Nije! Moj sin je patriota, vredan, bogobojazljiv, posten, peder ali komunista nije!!

Posted
ti bi trebalo da udjes u Dveri ili tako negde, uopste se ne zajebavam. Desnice ce uvek biti a bilo bi kul da u njoj budu i ljudi koji nisu komplet retardi.Jedini problem sa tvojim rezonom je taj da ne razumes da bi vecina Srba otpisala gej desnicare, navijace i nacionaliste kao ljude koji im otimaju uzivanje u pripadnosti mejnstrimu i mrzeli bi ih jos vise.
У први мах да, а онда би се и то променило, па би се променио и мејнстрим. Томе је уосталом и склон: за свега 25 година скочио је из титоистичког у слобистички па у коштунистички па у проевропски и покојнипремијерски па у псеудосрбијански... А у Двери уђи ти. :P
Čuj, Prasline, super ti je predlog. Ali evo, imam ja jedno pitanje za tebe. Zašto misliš da se gej nacionalisti već nisu tako organizovali? zašto misliš da gej Grobari ili Cigani već nisu organizvali svoje gej organizacije? Ako bi im bilo lakše nego ovim antiratnim pederima, zašto to već nisu uradili? Zašto već nismo imali protest, šetnju, manifestacije desničarskih pedera? Hm?
Не вреди, не разумеш. Док год постоје "левичарски" и "десничарски" педери, постојаће разлог да их хејтују људи због нечега другог од сексуаног избора. Можда је боље да прочиташ шта је Вертер написао, боље је објаснио од мене о чему се ради.
Dobar predlog, i ujedno dobar šlagvort za nastavak pitanja. Zašto Praslin upućuje levičarskim gej organizacijama predlog o kojem govori? One rade što rade. Predlog, očigledno treba uputiti njegovim idološkim istomišljenicima iz DSS-a, ili Dveri, ili već nekoj desnoj Srbiji - zašto se vi ne založite za prava gejeva, ali na način koji se bolje uklapa sa nekim stvarima do kojih vam je stalo? Mene je recimo iskreno bunilio zašto NSPM koji se izdaje ne čak ni za deesnicu, nego za nekakav državizam, toliko drvi na temu gej parade, umesto da se koncentriše na borbu za Kosovo? Čak mogu i da steknu poene za toleranciju ako načelno podrže pravo na Prajd. Zašto se umesto toga bave debilnim teorijama zavere?
Не упућујем ја предлог левичарским геј организацијама, већ износим свој став на интернет форуму. Што се тиче предлога да неки "ми" урадимо нешто, па ја управо то и радим: борим се за слободу изражавања на начин који се боље уклапа са неким стварима до којих ми је стало. Не знам само зашто мислиш да ја имам "десна Србија" мејлинг листу и да могу да им издам команду након које ће сви да попраслине. НСПМ су трешери, ДСС је практично неупотребљива, а Двери ми нису баш прирасле срцу.
Mržnja prema manjinama, prema feminiziranosti, prema drugosti uopšte je life-blood desničarskih pokreta,
Као што је мржња према десничарима лајф блад екстремних левичарских покрета. Свако свој крст носи. Ја само кажем док је вас што се храните мржњом, сви ће остали хомосексуалце хранити говнима.
Posted
Mislis li da su na prajdu 2010 nosili transparent- Kosovo je srce Srbije- da danas ne bi imali problema. Ne zajebavam nego ozbiljno pitam.
I Kosovo i Prajd! Eto im ga slogan za 2013.
Posted
Као што је мржња према десничарима лајф блад екстремних левичарских покрета. Свако свој крст носи. Ја само кажем док је вас што се храните мржњом, сви ће остали хомосексуалце хранити говнима.
Mda, isto je biti fašista i antifašista. Jebote šta čitam.
Posted
Mda, isto je biti fašista i antifašista. Jebote šta čitam.
Pazi, biće ti lakše kad prihvatiš činjenicu da nije svaka desnica fašizam.+1
Posted

Ma koje crno siromaštvo je uzrok sve većeg konzervativizma i zatucanosti... Možda malo, al bome više crkva nesrećna.Kad vidim scenu kao sa slike dole (ispred CZKD), naježim se. Pa majku mu, ko klinac sam gutao naučne časopise, uživao u tome što živimo u vreme kad je puno toga objašnjeno i shvaćeno na osnovu zdravog razuma i naučnih dokaza, što živim u državi koja je koliko-toliko i napredna i moderna, mislio sam da će u XXI veku automobili leteti unaokolo a svi ići do Marsa i nazad za prepodne (dobro de, deca). A dočekao sam jebeni srednji vek, i neću ga ispratiti dok sam živ, izgleda. 1919891948506c76fd4f690292829432_v4%20big.jpg

Posted
Patentiraj <_<
Posted
Pazi, biće ti lakše kad prihvatiš činjenicu da nije svaka desnica fašizam.
OK, I stand corrected.
Posted
Vidi, nevezano za firmulaciju, to pitanje je džibersko do neba. U rangu "Jesi dobro srao jutros?"+1
Lol, taj rad. :) Jel voliš više mamu ili tatu? Jel imaš devojku? Još se nisi oženio? A nemate dece?
Posted
Замало да га набодеш. Срећом, ја сам ту.evdrsy.jpg
Posted

Inace siromastvo nema veze sa ovim. Dveri vs. Prajd je obracun imucnih sa imucnima, dok siromasi kupuju bajat leba i taloze zejtin. To ne menja cinjenicu da je jedna grupa imucnih u pravu, a druga nije.

Posted

ove slike ..jbt kakva prepodobne face, oni stvarno veruju da brane nekakvu cast i nastupaju s pozicije ljudskosti i ponosasad sam cula i videla na jednom videu snimku sa slavije od pre sat-dva hor pravovernih kako peva onu pesmu o kosovu sto je inace cesto peva zigonka :cry: bojim sekrampa je 'naj u pravu' kad kaze da je jedino racionalno resenje nestati odavde ko ikako moze