Krampa Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 iskusno.a ja se ne mogu nacuditi, odakle izvire taj nas nivo zatucanosti. bre, ranije nije bilo toliko otvorenog prozora prema svetu i informacijama, pa mi se cini da je nas svet bio kudikamo otvoreniji.sirotinja brate, sirotinja...u svakom pogledu
Аврам Гојић Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 (edited) То са левицом је Газин предлог од пре пар страна, није повезано са твојим ставом. Монструму са месарским чекићем не можеш ништа да разложиш, он је психопата за затворску болницу, али онима који се не згрозе када прочитају ту вест ништа друго и не можеш да радиш него да постављаш путоказе. Тако ваљда друштво функционише.Имали би мало мање проблема, то стално причам свима око мене који желе да слушају. Да је неко носио транспарент "Не у НАТО", имали би још мање. Да је неко носио гробарску заставу, а неко циганску, имали би још мање. И тако редом. Не шлихтање, не подилажење, већ лични став, искрено изражен. Сигурно има хомосексуалаца међу свим овим набројаним групама или међу људима који имају ове ставове. Ја сам рекао да ћу да подржим параду тако што ћу 6. октобра да одем на Опленац да дочекам земне остатке (или, како рече цар из СНС, "земне мошти") једног хомосексуалца - Кнеза Павла. Можда би подсећање да је Слободан Јовановић био београдска теткица помогло још некоме да се лиши трипа да се за Косово бори тако што туче некога ко има другачије сексуално опредељење, јер је то спин који штети и хомосексуалцима, и борби за Косово и здравом разуму.ti bi trebalo da udjes u Dveri ili tako negde, uopste se ne zajebavam. Desnice ce uvek biti a bilo bi kul da u njoj budu i ljudi koji nisu komplet retardi.Jedini problem sa tvojim rezonom je taj da ne razumes da bi vecina Srba otpisala gej desnicare, navijace i nacionaliste kao ljude koji im otimaju uzivanje u pripadnosti mejnstrimu i mrzeli bi ih jos vise. Edited October 3, 2012 by Marko M. Dabovic
Verterdegete Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Sine, da gej divizija "Milutin Dragutina" izvede sutra blickrig i oslobodi sve svete srpske zemlje prvo bi im organizovali doček kod Skupštine a sutra ujutru degenečili zbog izopačenosti.
Turnbull Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 То са левицом је Газин предлог од пре пар страна, није повезано са твојим ставом.Монструму са месарским чекићем не можеш ништа да разложиш, он је психопата за затворску болницу, али онима који се не згрозе када прочитају ту вест ништа друго и не можеш да радиш него да постављаш путоказе. Тако ваљда друштво функционише.Имали би мало мање проблема, то стално причам свима око мене који желе да слушају. Да је неко носио транспарент "Не у НАТО", имали би још мање. Да је неко носио гробарску заставу, а неко циганску, имали би још мање. И тако редом. Не шлихтање, не подилажење, већ лични став, искрено изражен. Сигурно има хомосексуалаца међу свим овим набројаним групама или међу људима који имају ове ставове. Ја сам рекао да ћу да подржим параду тако што ћу 6. октобра да одем на Опленац да дочекам земне остатке (или, како рече цар из СНС, "земне мошти") једног хомосексуалца - Кнеза Павла. Можда би подсећање да је Слободан Јовановић био београдска теткица помогло још некоме да се лиши трипа да се за Косово бори тако што туче некога ко има другачије сексуално опредељење, јер је то спин који штети и хомосексуалцима, и борби за Косово и здравом разуму.Čuj, Prasline, super ti je predlog. Ali evo, imam ja jedno pitanje za tebe. Zašto misliš da se gej nacionalisti već nisu tako organizovali? zašto misliš da gej Grobari ili Cigani već nisu organizvali svoje gej organizacije? Ako bi im bilo lakše nego ovim antiratnim pederima, zašto to već nisu uradili? Zašto već nismo imali protest, šetnju, manifestacije desničarskih pedera? Hm?
Mp40 Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Kako se nisu organizovali? Pa oni i biju ove prave, samosvesne pedere!
Turnbull Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 ti bi trebalo da udjes u Dveri ili tako negde, uopste se ne zajebavam. Desnice ce uvek biti a bilo bi kul da u njoj budu i ljudi koji nisu komplet retardi.Dobar predlog, i ujedno dobar šlagvort za nastavak pitanja. Zašto Praslin upućuje levičarskim gej organizacijama predlog o kojem govori? One rade što rade. Predlog, očigledno treba uputiti njegovim idološkim istomišljenicima iz DSS-a, ili Dveri, ili već nekoj desnoj Srbiji - zašto se vi ne založite za prava gejeva, ali na način koji se bolje uklapa sa nekim stvarima do kojih vam je stalo? Mene je recimo iskreno bunilio zašto NSPM koji se izdaje ne čak ni za deesnicu, nego za nekakav državizam, toliko drvi na temu gej parade, umesto da se koncentriše na borbu za Kosovo? Čak mogu i da steknu poene za toleranciju ako načelno podrže pravo na Prajd. Zašto se umesto toga bave debilnim teorijama zavere?
Aće Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 BUUU!!! a sta cete sad?http://thechive.com/...dies-20-photos/
Verterdegete Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Dobar predlog, i ujedno dobar šlagvort za nastavak pitanja. Zašto Praslin upućuje levičarskim gej organizacijama predlog o kojem govori? One rade što rade. Predlog, očigledno treba uputiti njegovim idološkim istomišljenicima iz DSS-a, ili Dveri, ili već nekoj desnoj Srbiji - zašto se vi ne založite za prava gejeva, ali na način koji se bolje uklapa sa nekim stvarima do kojih vam je stalo?Mislim da je njegova i moja poenta da gej pitanje treba potpuno izdvojiti iz politickog konteksta, i gurnuti u socijalni. Dakle zajedno sa sindikatima, borackim udruzenjima, invalidima.... Ne sa partijama i politickim pokretima.Mene je recimo iskreno bunilio zašto NSPM koji se izdaje ne čak ni za deesnicu, nego za nekakav državizam, toliko drvi na temu gej parade, umesto da se koncentriše na borbu za Kosovo? Čak mogu i da steknu poene za toleranciju ako načelno podrže pravo na Prajd. Zašto se umesto toga bave debilnim teorijama zavere?Jebi ga. Vole i oni visoku citanost.
Lancia Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Jos nesto. Jaje rece da iznosi nepopularan stav. Nije stvar u nepopularnosti nego da taj stav ne prolazi bazicnu eticku verifikaciju. Danas u Srbiji nema polemike sa protivnicima prajda. Njima se objasnjava istina, a oni slusaju i usvajaju, ili ne.upravo tako i druga strana razmislja. na zalost.
Turnbull Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Mislim da je njegova i moja poenta da gej pitanje treba potpuno izdvojiti iz politickog konteksta, i gurnuti u socijalni. Dakle zajedno sa sindikatima, borackim udruzenjima, invalidima.... Ne sa partijama i politickim pokretima.A šta ti misliš da je onda razlika između toga što si upravo opisao i levog fronta? Misliš da je front koji će se boriti za prava obespravljenih slojeva društva ideološki neutralan?
dig_chohano Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Da, ideološko farbanje neke ideje nam je sad najpotrebnije.
Аврам Гојић Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 upravo tako i druga strana razmislja. na zalost.znam. Poenta mi je da oko bazicnih stvari nema dijaloga. Jednostavno treba svake jebene godine raditi jedno te isto, bez obzira na Dacice, Palme i ostala govna, tvrdoglavo kao mazge. Postoje dva puta odavde: da se govna na kraju smore od zabranjivanja Prajda (sto se u sustini i desava, gde su veceras navijaci u Bircaninovoj?), ili da, kao u Rusiji, dodje do potpune zabrane iznosenja lbgt pozicija. Diskutovanje sa fasistima ne vodi nikuda, cilj je da se uteraju u torove a ne da se preobrate.
Aće Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 evo i ovde za one koji ne posecuju sport. za bogdanovljevu drugu kucu blagoslov, gejevima metak, flasa, cigla, noz, zica.
Pontijak Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 i zasto sada nismo u CZKD?ako je verovati novinaru Blica "svi zainteresovani na izložbu mogu da uđu samo uz posebne pozivnice ili uz saglasnost organizacionog odbora, na čemu je insistirao MUP"
Turnbull Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 (edited) Jebi ga. Vole i oni visoku citanost.Na pravom si tragu, kad ne bi eksploatisali ovo, ne bi mogli da eskploatišu ništa. Mržnja prema manjinama, prema feminiziranosti, prema drugosti uopšte je life-blood desničarskih pokreta, Ako se odreknu toga, ne ostaje im ništa. Tim pre što je neophodno dati priliku sledbenicima da osete moć nad nekim. To je nagrada koju im desnica daje. Ne jednakost, već dominacija. E sad, pošto smo sve ratove izgubili, nad kim onda dominirati? Pa nad pederima, nad ženama u kući, nad decom (Zoki Milivojević, et al).Ako svojim sledbenicima ne daju to, neće moći da im daju ništa. I zato, naravno, moraju da im daju to, inače mogu da se oproste od politike. Toliko o Praslinovom genijalnom planu desničarskog gej pokreta.I da se razumemo, u jednom trenutku, kada se budu izborila gej prava i kada postanu deo svakodnevice, počeće da se javljaju i desničari koji će biti otvoreni gejevi. Desnica će tp na kraju prihvatiti, ali ga nikada neće ona izboriti, jer je strukturalno stvorena da se bori protiv pokreta za jednakost - to je njen smisao. Njeni je sedbenici i slede jer im daje obećanje da se odnosi nejednakosti neće promeniti. Edited October 3, 2012 by Syme
Recommended Posts