Аврам Гојић Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 Леви фронт опет све гура у конфликт. Када би се укинула свака идеолошка премиса из чињенице да неко има овакво или онакво сексуално опредељење много би се лакше променио негативан однос великог дела становништва према хомосексуалцима.ne smatram prajdere levicom, vec klasicnim liberalima i neces lako naci dokaz za suprotnu tezu.Inacre zamisljam te kako razlazes ovu tezu o nekonfliktu onom monstrumu sa mesarskim cekicem i imam zelju da se histericno smejem.
Ryan Franco Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Леви фронт опет све гура у конфликт. Када би се укинула свака идеолошка премиса из чињенице да неко има овакво или онакво сексуално опредељење много би се лакше променио негативан однос великог дела становништва према хомосексуалцима.U neku ruku si u pravu, u drugu ruku uopšte nisam siguran da nije reč o bazičnom, tradicionalnom mačizmu na koji glišićevi "totalitarni homoseksualizmi" legnu kao dupe na nošu. Kokoška-jaje situacija izgleda.
bergasa19 Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 iskusno.a ja se ne mogu nacuditi, odakle izvire taj nas nivo zatucanosti. bre, ranije nije bilo toliko otvorenog prozora prema svetu i informacijama, pa mi se cini da je nas svet bio kudikamo otvoreniji.Posledica nedovrsene drzave.
cmrlj Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 a ja se ne mogu nacuditi, odakle izvire taj nas nivo zatucanosti. bre, ranije nije bilo toliko otvorenog prozora prema svetu i informacijama, pa mi se cini da je nas svet bio kudikamo otvoreniji.nije nego su seljaci nekad bili zatucani u svoja cetiri zida.
bergasa19 Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 едит: драго ми је за овај твој претходни пост, можда те је коштао много али се исплатиДа баш данас људи заступају уравнотежене ставове, параде би било.Јесте суспендован Устав и то је, наравно, проблем за сваког ко не жели да живи у диктатури. Али, приче о томе да би "Патријарх требало да се побрине за издајице у својим редовима јер прича о белој куги а попови имају само 2-4 деце а не 11 или 12 као што је некада било", као и љутња што је према православној догми хомосексуалност лоша је фарсично лоше изражен гнев.Ти и Газа сте били на ивици да га решите, а паралелно са тим и проблем односа друштва према хомосексуалима, али је онда он предложио леви фронт и фулали сте шансу. Што је свакако боље од онога шта се у време ваше брзе контре и размењивања пасова дешавало на форумским трибинама.Леви фронт опет све гура у конфликт. Када би се укинула свака идеолошка премиса из чињенице да неко има овакво или онакво сексуално опредељење много би се лакше променио негативан однос великог дела становништва према хомосексуалцима.Mislis li da su na prajdu 2010 nosili transparent- Kosovo je srce Srbije- da danas ne bi imali problema. Ne zajebavam nego ozbiljno pitam.
Turnbull Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 ne smatram prajdere levicom, vec klasicnim liberalima i neces lako naci dokaz za suprotnu tezu.Inacre zamisljam te kako razlazes ovu tezu o nekonfliktu onom monstrumu sa mesarskim cekicem i imam zelju da se histericno smejem.Tačno. Prajd, upravo ovakakav kakav je, igra na najklasičnije od svih liberalnih vrednosti. Samo pravo na slobodu okupljanja, ništa više. Ne može manje ideološki od toga.
Turnbull Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Mislis li da su na prajdu 2010 nosili transparent- Kosovo je srce Srbije- da danas ne bi imali problema. Ne zajebavam nego ozbiljno pitam.Pa da, to nije ideologija već elementarni nacionalni interes.
Mp40 Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Pa pogledaj ove mudzahedine u Bircaninovoj!! Jebo mater!
Verterdegete Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Леви фронт опет све гура у конфликт. Када би се укинула свака идеолошка премиса из чињенице да неко има овакво или онакво сексуално опредељење много би се лакше променио негативан однос великог дела становништва према хомосексуалцима.To se slazem, i to sam ovde ranije i pomenuo. Slizavajuci se sa Drugom Srbijom, samo su otezali se bi zivot. Danas u Srbiji biti peder znaci i biti za Hag, priznanje Kosova, Natasu Kandic, EU nema alternativu...
Аврам Гојић Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 To se slazem, i to sam ovde ranije i pomenuo. Slizavajuci se sa Drugom Srbijom, samo su otezali se bi zivot. Danas u Srbiji biti peder znaci i biti za Hag, priznanje Kosova, Natasu Kandic, EU nema alternativu...pa sta treba, da vitlaju slikom Ratka Mladica?
Прслин Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 ne smatram prajdere levicom, vec klasicnim liberalima i neces lako naci dokaz za suprotnu tezu.Inacre zamisljam te kako razlazes ovu tezu o nekonfliktu onom monstrumu sa mesarskim cekicem i imam zelju da se histericno smejem.То са левицом је Газин предлог од пре пар страна, није повезано са твојим ставом. Монструму са месарским чекићем не можеш ништа да разложиш, он је психопата за затворску болницу, али онима који се не згрозе када прочитају ту вест ништа друго и не можеш да радиш него да постављаш путоказе. Тако ваљда друштво функционише.Mislis li da su na prajdu 2010 nosili transparent- Kosovo je srce Srbije- da danas ne bi imali problema. Ne zajebavam nego ozbiljno pitam.Имали би мало мање проблема, то стално причам свима око мене који желе да слушају. Да је неко носио транспарент "Не у НАТО", имали би још мање. Да је неко носио гробарску заставу, а неко циганску, имали би још мање. И тако редом. Не шлихтање, не подилажење, већ лични став, искрено изражен. Сигурно има хомосексуалаца међу свим овим набројаним групама или међу људима који имају ове ставове. Ја сам рекао да ћу да подржим параду тако што ћу 6. октобра да одем на Опленац да дочекам земне остатке (или, како рече цар из СНС, "земне мошти") једног хомосексуалца - Кнеза Павла. Можда би подсећање да је Слободан Јовановић био београдска теткица помогло још некоме да се лиши трипа да се за Косово бори тако што туче некога ко има другачије сексуално опредељење, јер је то спин који штети и хомосексуалцима, и борби за Косово и здравом разуму.
Krampa Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Inače, pre tri godine sam bio u Kopenhagenu baš u vreme Prajd vika, bilo gomile roditelja s decom, kao i dobrih riba (uglavnom blisko istočnog porekla ), sredovečnih radnika u pečalbi, pubertetlija, uopšte svih i svakog, sve to u centru grada, dok se dugina zastava vijorila sa vrha gradske skupštine. Najbolja žurka na kojoj sam u životu bio.ja sam bio ove godine, sta da se radi bilo dzaba pivo izmedju 2 i 5 . nego, dosta mojih poznanika koji su homoseksualci, a koji nisu voditelji, ni muzicari a bogumi ni modni dizajreni nece da idu na tu paradu jer misle da je to vise parada kica i loseg ukusa ali im je vazno da to postoji pa ko zeli...
Lancia Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Danas u Srbiji biti peder znaci i biti za Hag, priznanje Kosova, Natasu Kandic, EU nema alternativu...polako. s vremenom cemo svi biti pederi, to nam ne gine.
dig_chohano Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 pa sta treba, da vitlaju slikom Ratka Mladica?Sine, da gej divizija "Milutin Dragutina" izvede sutra blickrig i oslobodi sve svete srpske zemlje prvo bi im organizovali doček kod Skupštine a sutra ujutru degenečili zbog izopačenosti.
dillinger Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Od patrijarha ništa drugačije i ne očekujemo je li tako? Za ovo danas je Dačić 100% odgovoran i sav gnev na tu adresu treba usmeriti.Uopšte nivo primitivizma u masama se poslednjih dana povećao za 30% samo i jedino zbog poslednjih nastupa Nikolića i Dačića. Toliko o tome kako ovde ''ništa ne može da se menja, takva nam sudbina, takvi smo'' i slične gluposti
Recommended Posts