Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

dvostruka radost danas za normalnu srbiju, zabranjena parada srama + pravda za ivana bogdanova.

Posted
i zasto sada nismo u CZKD?
ja radim do 7 i nisam u bgd :( i pizdim sto nisam tu. i ne samo u ovom slucaju.
Posted
u jajarskoj zemlji. sta mislite sta gospoja dobacuje momcima iz policije?¿
Za 15 minuta, iza coska.
Posted

Пре пар сати сам отворио форум и видео да је већина на топику напаљенија да спали цркве и побије попове него да заступа хомосексуалце, па сам се унапред обрадовао како ћемо лепо да дискутујемо када се дочепам компа, али ме јаја са паприкама зајебао и причу скренуо у другом правцу. Је л' могу да узмем број и вратим се у ред, па да чекам да ме прозовете када са њим завршите?

Posted

Milica Djordjevic Zabranom ovog Prajda sada sam sigurna da se nijedan nije dogodio kako treba (a ovo smo znali i ranije, ali imam potrebu da kazem ponovo). Ono sto Prajd treba da postigne osim osvajanja prostora u fizickom, medijskom, emotivnom nazovimokakohocemo smislu, on kao takav treba i mora da obezbedi i odrzavanje sledeceg. Nije lako napraviti Prajd, i svako ko misli drugacije je obicna budala. Ali isto tako ako odrzimo jedan a onda posle dva puta drzava kaze da ne moze (i nije da smo trazili od drzave da dozvoli ili ne dozvoli... ) jasno govori i da je Prajd 2010 bila cista laz. I sada jebiga, em psujem em ce se sigurno neki uvrediti...Sigurna sam da je dosta stresa i napora ulozeno i 2010, to ne osporavam. Ali odgovoran Prajd znaci da smo osvojili bar nekoliko stotina slobodnih koraka (tuzno, znam) i da ce sledece godine tih nekoliko stotina biti nekoliko hiljada. Sve drugo nije odgovorno. Dragi moji drugari, ne moramo biti deo bilo koje specificne organizacije da svaki dan ucinimo nesto sto ce u buducnosti biti doprinos za Prajd neketamogodine. Svaki dan, po nesto. Svaki dan, po nesto malo, za sebe i za sugradjane/ke. ♥

Posted
Пре пар сати сам отворио форум и видео да је већина на топику напаљенија да спали цркве и побије попове него да заступа хомосексуалце, па сам се унапред обрадовао како ћемо лепо да дискутујемо када се дочепам компа, али ме јаја са паприкама зајебао и причу скренуо у другом правцу. Је л' могу да узмем број и вратим се у ред, па да чекам да ме прозовете када са њим завршите?
xaxa, uzmi broj od jajeta, on se iovako potresao, navrla mu secanja sa prajdova sirom sveta.
Posted
prasline, nekoliko ljudi je izrazilo gnev zbog toga sto je danas ponovo suspendovan ustav. Ne ocekuj da ce ljudi bas danas da zastupaju uravnotezene stavove, malo je los tajming. Inace niko nije pricao o ubijanju popova, nego o zakonskoj odgovornosti za sirenje predrasuda prema odredjenim drustvenim grupama. Ne dolazi u obzir da se citiranje zakona ove zemlje proglasava za ekstremizam.
Posted
Resili smo problem sa popovima. Uzmi broj i smisli nesto completely different .
Posted
+1Opsta nezainteresovanost da se u nesto udubi, procita, saslusa, promisli, proba da argumetnuje neko gledanje, pa isto koriguje ili promeni, upotpuni tj. sve ono sto bi se moglo podvesti pod nekakvu kognitivnu gimnastiku je nesto sto je ovdasnjem populusu jednom recju - strano. Ovde misljenje ima svako, a pojma tek poneko. Uzasavam se ljudi koji imaju misljenje - niotkuda.
+1000
Posted (edited)

едит: драго ми је за овај твој претходни пост, можда те је коштао много али се исплати

prasline, nekoliko ljudi je izrazilo gnev zbog toga sto je danas ponovo suspendovan ustav. Ne ocekuj da ce ljudi bas danas da zastupaju uravnotezene stavove, malo je los tajming. Inace niko nije pricao o ubijanju popova, nego o zakonskoj odgovornosti za sirenje predrasuda prema odredjenim drustvenim grupama. Ne dolazi u obzir da se citiranje zakona ove zemlje proglasava za ekstremizam.
Да баш данас људи заступају уравнотежене ставове, параде би било.Јесте суспендован Устав и то је, наравно, проблем за сваког ко не жели да живи у диктатури. Али, приче о томе да би "Патријарх требало да се побрине за издајице у својим редовима јер прича о белој куги а попови имају само 2-4 деце а не 11 или 12 као што је некада било", као и љутња што је према православној догми хомосексуалност лоша је фарсично лоше изражен гнев.
Resili smo problem sa popovima. Uzmi broj i smisli nesto completely different .
Ти и Газа сте били на ивици да га решите, а паралелно са тим и проблем односа друштва према хомосексуалима, али је онда он предложио леви фронт и фулали сте шансу. Што је свакако боље од онога шта се у време ваше брзе контре и размењивања пасова дешавало на форумским трибинама.Леви фронт опет све гура у конфликт. Када би се укинула свака идеолошка премиса из чињенице да неко има овакво или онакво сексуално опредељење много би се лакше променио негативан однос великог дела становништва према хомосексуалцима. Edited by Праслин
Posted
Mislim da se plaši da će mu se to svideti, tu obično leži problem.
iskusno.a ja se ne mogu nacuditi, odakle izvire taj nas nivo zatucanosti. bre, ranije nije bilo toliko otvorenog prozora prema svetu i informacijama, pa mi se cini da je nas svet bio kudikamo otvoreniji.
Posted
Јесте суспендован Устав и то је, наравно, проблем за сваког ко не жели да живи у диктатури. Али, приче о томе да би "Патријарх требало да се побрине за издајице у својим редовима јер прича о белој куги а попови имају само 2-4 деце а не 11 или 12 као што је некада било", као и љутња што је према православној догми хомосексуалност лоша је фарсично лоше изражен гнев.
A pošto je patrijarh pozvao na suspendovanje Ustava, da li to znači da je on izdajnik koji ne misli da je Kosovo deo Srbije, ili si samo na stanovištu da je pristalica diktature? :o