Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Otisnuli su se u stranačke vode, treba se održavati u javnosti.

Posted
Jel ima ova gospoja neku licencu za taj posao sto obavlja i ko treba da reaguje da joj se ista eventualno oduzme ? Valjda je jasno propisano sta se smatra kao bolest, a sta ne, ne poznajem mehanizme kako to funkcionise u medicinskim krugovima pa zato pitam.
Gospoja je verovatno objasnila da je to homoseksualistički™ lobi uticao da se više ne smatra bolešću.
Posted

uz svu najbolju volju i želju da svako ko se oseća bilo kako ugroženim ima apsolutno i nepobitno pravo na protest, moram da priznam da nešto što se naziva "centar za kulturnu dekontaminaciju" uzrokuje lagane smetnje u radu mog ostarelog mozgića...mada, svakako podržavam lgbt protest

Posted

ime je 90-ih bilo vise nego opravdano, a i danas je, na zalost...

Posted (edited)
zabrana okupljanja na osnovu te bezbedonosne procene je protivzakonita?ne znam i nisam razmisljala o tome, ali veruejm da organizatori i razne nvo imaju pravnike i podnose tuzbe ako je to slucajprajd ce biti odrzan kada ivica dacic proceni da on licno od toga ima vise poiticke koristi nego stete
ako je ustavni sud odlucio da je zabrana bila neustavna, a jeste, tada je trebalo da podignu krivicne prijave protiv ljudi koji su to zabranili.edit: izvini, nisam bio pri kompjuteru pa kasnim sa odgovorom Edited by nautilus
Posted
ime je 90-ih bilo vise nego opravdano, a i danas je, na zalost...
ma slažem se sa potrebom, ali ne sa uzurpacijom...
Posted

Тади је турбо одвратан.

Posted
inače dveri najavljuju protest sutra ispred centra za kulturnu dekontaminaciju, pre otvaranja izložbe, pa bi bilo lepo da se što više ljudi skupi tamo, da im ne damo da uspeju u nameri da se izložba otkaže
zvuci kao idealna prilika za egg-on-face1.jpg
Posted (edited)
uz svu najbolju volju i želju da svako ko se oseća bilo kako ugroženim ima apsolutno i nepobitno pravo na protest, moram da priznam da nešto što se naziva "centar za kulturnu dekontaminaciju" uzrokuje lagane smetnje u radu mog ostarelog mozgića...mada, svakako podržavam lgbt protest
mukice, ko je tebe ponovo pustio van PZD? Edited by gazza1
Posted
zvuci kao idealna prilika za egg-on-face1.jpg
odlična ideja :)
Posted (edited)
ako je ustavni sud odlucio da je zabrana bila neustavna, a jeste, tada je trebalo da podignu krivicne prijave protiv ljudi koji su to zabranili.
Slažem se, mislim da im fali malo više institucionalnog angažmana. Ne u onom smislu koji sugeriše Uroš - dovoljno su učinili po pitanju saradnje sa policijom - više mislim da korišćenje svih pravnih sredstava za ostvarivanje svojih prava.Htedoh reći da sadržaji manifestacije, sa jedne strane, i način promocije i javno-političkog delovanja, sa druge strane, ne stoje u ili-ili odnosu. Ima prostora da se unapredi ovo potonje bez obzira na sadržaj izložbe i sve to što prati prajd. Edited by pacey defender
Posted
Sta su trebali da rade? Da se uclane u Dveri?
Ne, nego da civic advocacy rade na pravi nacin i saradjuju sa drzavnim institucijama, za sta, nazalost, nemaju sposobnosti.
Posted
Slažem se, mislim da im fali malo više institucionalnog angažmana. Ne u onom smislu koji sugeriše Uroš - dovoljno su učinili po pitanju saradnje sa policijom - više mislim da korišćenje svih pravnih sredstava za ostvarivanje svojih prava.
Aman-nije dovoljna saradnja sa policijom.Policija nije jedina institucija, aman, niti je najvaznija-premijer/ministar policije, ministarka zdravlja, ministar prosvete, sef BIA-e, koordinator sluzbi bezbednosti...Itd...Milosevic vise nije na Dedinju, Pacey, u zemljama u demokratskoj tranziciji se za civic advocacy koriste SVE institucije-onoliko koliko je to moguce.
Posted
Ne, nego da civic advocacy rade na pravi nacin i saradjuju sa drzavnim institucijama, za sta, nazalost, nemaju sposobnosti.
Zajebavas me?