Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)

^^to moze uvek, al koliko ce to uticati na javno mnjenje? takve akcije budu i uzivo i medijski jedva vidljive.umorna sam od ove teme, besna i tuznaeditmccabe video :rolf:

Edited by InvisibleLight
Posted

pa hajde, ajd da idemo da ih gađamo jajima

Posted

Ma ja to samo puštam paru, ne bih ih ni pipnuo, kao što ne bih nikoga. Jebiga, nemoćan sam. Zapravo, mislim da bi me najviše zadovoljilo da se nađem da jednoj od ovih kretenskih konferencija i izderem im se.

Posted

Ja se vama divim kad jos uvek imate nerava da citate i slusate njihove otrovne, mrznjom zadojene, verbalne dijareje.

Posted

najbolje bi bilo da se polagano krene u izgradnju prihvatljive političke opcije koja bi jasno i nedvosmisleno, između ostalog, u sklop svog političkog programa uvrstila i afirmaciju i zaštitu LGBT prava, bez muljanja i zamuckivanja.

Posted

Tačno, pošto je nakon Prokićevog lupetanja sasvim jasno da LDP nije ta opcija.

Posted

Трибина Двери у Руском Дому: Забраните геј параду!

kontakt.png printer.png

Позивамо све који су против геј параде, да дођу у петак у 18 часова у Руски Дом!Београд, 02.10.201215671_4_grb-srbija-rusija.gifПозивамо све којима је Србија и Русија у срцу и све који су против одржавања геј параде која је заказана за суботу, да дођу у петак у 18:00 часова у Руски Дом. На тај начин желимо да у престижној културној институцији руске државе јавноподржимо одлуку руске Владе да се укину геј параде у Русији на сто година.Циљ је да се кроз један масован српско-руски скуп пошаље јасна порука нашим властодршцима како треба да се понаша једна одговорна и државотворна власт.О детаљима и говорницима на трибини ћемо Вас обавестити ускоро на сајту.

Posted
Tačno, pošto je nakon Prokićevog lupetanja sasvim jasno da LDP nije ta opcija.
cedomir je uvek i nedvosmisleno, na recima i delu podrzavao borbu za gej rajts -_-a poznato je da je glasacko telo srbije osetljivo po pitanju prava bilo koje manjinske grupe tako da je toj politickoj opciji uspeh zagarantovan
Posted

Zgodna prilika da se baci bomba i na taj Ruski dom, koji i onako ni čemu ne vredi. Kad ga pogledaš, ko tamo radi i kakvi su im programi odmah ti je jasno koliko Rusiju boli uvo za to šta se ovde zbiva. Kapiram da su im fino naplatili korišćenje prostora.

Posted

Mene je prijatelj, inače slavista, pa se kreće u tim krugovima, obavestio da se direktor doma prilično protivio ovom skupu, i da u startu nije hteo ni da čuje za njegovo održavanje u prostorijama RUskog doma. Šta se promenilo - ne znam.

Posted

eto vam prilike da ih iznabadate ili iznenadite nekom slicnom akcijom. ako nemate snage da se bijete, uvek mozete da se ispisate u posluzenje ili istovarite pored wc solje....