Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted
Ви, наравно, знате да ово није СПЦ.
ali su 101% blago-bogougodno-miropomazani od strane lokalnog paroha, te učestvuju u raznim hepeninzima u porti lokalne crkve.
Posted
Ви, наравно, знате да ово није СПЦ.
Artemije?
Posted (edited)
ali su 101% blago-bogougodno-miropomazani od strane lokalnog paroha, te učestvuju u raznim hepeninzima u porti lokalne crkve.
Нису, грешиш. Та зграда није црква, нити је тај локални парох заиста парох, нити је то што тамо раде богоугодно.
Artemije?
Да, нажалост. Edited by Праслин
Posted

ma ima milijarda kojekakvih odmetnutih krila od spca. eno ih, kampuju oko palasa. ziloti, antiekumensti, antiziloti, kanonski, raskolnički...sviranje kurcu. hrišćanstvo bi trebalo da je mnogo jednostavnije.

Posted

Inače, ja moram da podelim jednu blesavu idejau koja me ne napušta već par dana. Možda strašno grešim, ali ja mislim da ja Pičkousti već odlučio da se Prajd održi. Na osnovu čega to tvrdim? Prvo, užasno je tih na tu temu, da je odlučio da otkaže, do sad bi se utrkivao sa Dačičem u kretenskim izjavama. Međutim, prasence se izvaljuje i diže tenziju, a Vučko je, slutim, već prelomio i murdo ćuti - i ćutaće sve do kraja i preko kraja. Prosto će obaviti posao, a neće ni jednom reču podržati Prajd. Dačić će iskoristiti priliku da ponovo iz Vlade glumi opoziciju, i to je to.Drugi razlog sam već pomenuo, SNS controled media (mislim na Vidovdan i Novi Standard) ni jednom jedinom rečju ne pominju Prajd. Ja za to vidim samo jedan mogući razlog.

Posted
ma ima milijarda kojekakvih odmetnutih krila od spca. eno ih, kampuju oko palasa. ziloti, antiekumensti, antiziloti, kanonski, raskolnički...sviranje kurcu. hrišćanstvo bi trebalo da je mnogo jednostavnije.
Хришћанство јесте једноставно, а нема милион крила одметнитих од СПЦ већ само једно - Македонци. Ови што си их побројао су појединци или групе од двадесет-тридесет људи који су мало или много одлепили, а Артемије је јединствен случај у историји због положаја који је заузимао и због тога што је одређени број монаха повукао за собом.
Posted

@SymeBaš bih voleo da si u pravu, ali iskustvo prethodne vlade govori da tu uglavnom svako drži svoju avliju i pere ruke od toga što drugi radi. Što se toga tiče, male su šanse da bude drugačije i sa ovom vladom, a kako Dači drži policiju i samu vladu, mislim da je zbog toga on u žiži i da on tu sam odlučujeDaj boze da grešim.

Posted (edited)
Нису, грешиш. Та зграда није црква, нити је тај локални парох заиста парох, нити је то што тамо раде богоугодно.Да, нажалост.
E, ma jok, nego su pali s Marsa (MPC?). Jesu artemijevci, ali Artemije se nije odvojio u Srednjem veku, nego pre nepune dve godine. Edited by Syme
Posted

Замисли да ти падаш са зграде, а на метар изнад земље ти неко каже "шта урлаш, падаш тек 10 секунди".

Posted
Inače, ja moram da podelim jednu blesavu idejau koja me ne napušta već par dana. Možda strašno grešim, ali ja mislim da ja Pičkousti već odlučio da se Prajd održi. Na osnovu čega to tvrdim? Prvo, užasno je tih na tu temu, da je odlučio da otkaže, do sad bi se utrkivao sa Dačičem u kretenskim izjavama. Međutim, prasence se izvaljuje i diže tenziju, a Vučko je, slutim, već prelomio i murdo ćuti - i ćutaće sve do kraja i preko kraja. Prosto će obaviti posao, a neće ni jednom reču podržati Prajd. Dačić će iskoristiti priliku da ponovo iz Vlade glumi opoziciju, i to je to.Drugi razlog sam već pomenuo, SNS controled media (mislim na Vidovdan i Novi Standard) ni jednom jedinom rečju ne pominju Prajd. Ja za to vidim samo jedan mogući razlog.
optimisto :Devo ti njegov clan glavnog odbora@avucic će se sutra zalagati za zabranu održavanja "Gej Parade". Nema lomljenja po #Beogradu i haosa po gradu.#win #prajd #parada
Posted

Jel ovo Boris Milicevic zabranio Prajd? Javlja mi se.....

Posted (edited)
Замисли да ти падаш са зграде, а на метар изнад земље ти неко каже "шта урлаш, падаш тек 10 секунди".
Ne bi imao vremena to da mi kaže. Prošišao bih pored njega brzinom od 98m/s i zalepio se za beton pre nego što bi stigao da kaže "ш".
v=g x tv= 9.81m/s2 x 10sv= 98m/s
Elem, kada i formalno jeste SPC u pitanju, kao u slučaju Brane Peranovića, e onda isuviše lično doživljavaš temu, mute ti se misli, ne možeš jasno da razmišljaš. Хау конвинијент. U stvari sad se setih, i tad si nas ubeđivao da SPC nema baš nikakve veze s tim, kako su ga davno raščinili, kako je i on artemijevac, itd, itd. Vazda ista pjesma.Mislim, naravno, mani i Branu i Pahomija i fašističku omladinu pod skutima majćice crkve, važno je da su možda, i ti se stvarno izvinjavaš, nije ti dobar engleski, ali možda su oni pederi ipak 'teli da jebu onu decu na čamcu. Pazi, ne kažeš ti da jesu, i nemaš nikakvih osnova da tvrdiš da jesu, ali eto da kažeš, što dan da prođe bez crtice, ne? Edited by Syme
Posted
optimisto :Devo ti njegov clan glavnog odbora@avucic će se sutra zalagati za zabranu održavanja "Gej Parade". Nema lomljenja po #Beogradu i haosa po gradu.#win #prajd #parada
Propade mi teorija. Šmrc.
Posted
Elem, kada i formalno jeste SPC u pitanju, kao u slučaju Brane Peranovića, e onda isuviše lično doživljavaš temu, mute ti se misli, ne možeš jasno da razmišljaš. Хау конвинијент. U stvari sad se setih, i tad si nas ubeđivao da SPC nema baš nikakve veze s tim, kako su ga davno raščinili, kako je i on artemijevac, itd, itd. Vazda ista pjesma.Mislim, naravno, mani i Branu i Pahomija i fašističku omladinu pod skutima majćice crkve, važno je da su možda, i ti se stvarno izvinjavaš, nije ti dobar engleski, ali možda su oni pederi ipak 'teli da jebu onu decu na čamcu. Pazi, ne kažeš ti da jesu, i nemaš nikakvih osnova da tvrdiš da jesu, ali eto da kažeš, što dan da prođe bez crtice, ne?
Naravno. Nisu to koljači, a i ako jesu, nije to Draža, Draža je bio pravi otac svima, a ovi su bili odmetnici, slovo Z je značilo zastrašiti a ne zaklati, nisu ga slušali i tako dalje...
Posted

@Praslin-institucionalno hriscanstvo jeste pojednostavljeno za narodne mase.Pravo hriscanstvo je Ecce Homo i Pussy Riot.@ostali-naravno da je Prajd zabranjen, sta su trazili u Utisku nedelje, to su dobili u ponedeljak popodne.Pa ne moze Prajd da se organizuje 1) bez saradnje sa drzavnim institucijama i 2) od strane onih koji imaju rupe u obrazovanju i premali IQ da bi shvatili da ne mozes da se jebes a da ti ne udje, s obzirom na to da kulturu ljudskih prava gradi drzava kroz institucije, a uz teranje od strane gradjana te iste drzave.Nek se organizatori odluce da li su borci za ljudska prava ili anarhisti, posto oboje ne moze, as simple as that.I,btw, navijam za to da donatorske organizacije urade reviziju troskova vezanih za Prajd i traze svoj novac nazad, ali bukvalno navijam...