pbg12345 Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 kako ko? nekadasnji forumas @ToniAdams kasnije otkrio veru, zamonasio se, rascinili ga i sad vodi ove litije 2 5
palfoot Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 Vise sukoba, teskih reci i napetosti na liniji Srbininfo / monah Antonije nego izmedju antiglobalisticke levice i antiglobalisticke desnice, skojevaca i cetnika itd u Srbiji od pocetka specijalne operacije. Seksualna tenzija izmedju fasiste i fasiste. 8
Arkadija Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 Ja sam te horde mantijaša videla još oko 10, kako žustro idu ka Terazijama. Valjda da usput vide oficire i bolid formule 1. Pa da im dolazak u Beograd bude win-win, ako još prebiju nekog sumLJivog.
Mil@n Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 19 minutes ago, Spirit said: Raspad države live MUP zabranio skup i time prekršio Ustav četvrti put, sud potvrdio odluku i time podržao kršenje ustava, tužilaštvo preti prijavama ugroženima, strane diplomate najavile dolazak na skup koji je zabranila država, šetnja se održava uprkos zabrani Ne mogu da kažem da mi nije drago što se još jednom potvrđuje koji smo 🍆 na biciklu, nadam se da je ovo samo početak jednog kvalitetnog raspada Haha, čuj početak. Početak je bio savamala i tome slične afere i egzibicije, najgore je što ovo nije ni početak kraja, ovo je sve standardno i očekivano. 6
Spirit Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 @Mil@n Ma slažem se, ali ovo je sad novi nivo. Ovako nešto još nismo imali pa se nadam (naravno, ne očekujem) da će ovo trigerovati neke drugačije ishode. Naročito zato sto mislim da ovo najmanje veze ima sa Prajdom. Čak ni sa kršenjem ustava, sad su veče karte u igri 1
Lena Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 Nova.rs saznaje da je nakon diplomatskih napora u prevogorima između Evropske unije i kabineta predsednice Vlade Srbije postignut dogovor po kome će Evroprajd šetnja biti dozvoljena. https://rs.n1info.com/vesti/nova-rs-brnabic-na-sastanku-sa-eu-zvanicnicima-povodom-evroprajda/ 7
gospa buba Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 kad ce biti dozvoljena, evo sad ce 14h i zashto milimoji? kakvo to oruzje u rukavima kriju pregovarachi, pa mora sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
zmanic Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 druga strana ostala na jaja...jaja...jaja...jaja...jaja... :
Time Crisis Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 Meni stvarno nije jasno šta je AV dobio ovim igrokazom, nema šanse da je dobio neke poene kod desničara™, neće ih sigurno dobiti ni kod ovih iz EU, bilo koja tema o Kosovu bi se ionako zaboravila posle 2 dana i bez ovog 9
InvisibleLight Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 4 minutes ago, Time Crisis said: Meni stvarno nije jasno šta je AV dobio ovim igrokazom, nema šanse da je dobio neke poene kod desničara™, neće ih sigurno dobiti ni kod ovih iz EU, bilo koja tema o Kosovu bi se ionako zaboravila posle 2 dana i bez ovog Isto se mislim..izglda se preigro 4
Milošica Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 Izgleda da je ovo bilo samo da sto manje izgubi. 3
Milosh76 Posted September 17, 2022 Posted September 17, 2022 Bacio je kosku po ko zna koji put, dok dogovara nove pljacke, predaju i prodaju Kosova i slicne "nebitne" stvari. Hil je verovatno isao u 8 ujutro zbog nove Vlade, a ne zbog parade, zabole njega za Srbiju, ljudska prava i demokratiju u Srbiji...on ima agendu koju ce ostvariti, a to svakako nisu sloboda kretanja, medijske slobode, demokratizacija Srbije... a najmanje je setnja ili parada. 4
Recommended Posts