Filozof manijak Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 On kao ne bi, al mu američki ambasador rekao da mora. Link to comment
James Marshall Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 Znači nije morao Bajden da zove, dovoljno je Kristofer Hil. 2 Link to comment
Ptica trkacica Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 5 minutes ago, Filozof manijak said: On kao ne bi, al mu američki ambasador rekao da mora. Upravo tako. Link to comment
Filozof manijak Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 "Pa ko onda vlada Srbijom?", zapita se pošteni srpski domaćin. 1 Link to comment
InvisibleLight Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 Andjelka je poslao na litije, sad ce zenu na prajd da ujedno pokrije sve opcije i amortizuje bes druge strane 4 Link to comment
copkillah Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 16 minutes ago, InvisibleLight said: Andjelka je poslao na litije, sad ce zenu na prajd da ujedno pokrije sve opcije i amortizuje bes druge strane vrlo realan scenario i biće "ne mogu ja mojoj ženi da određujem gde ona ide, to je bila njena odluka sa kojom ja mogu ili ne mogu da se složim, ali to je njeno pravo blabla". 2 Link to comment
gospa buba Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 "Pa ko onda vlada Srbijom?", zapita se pošteni srpski domaćin.ne zapita se.sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 7 Link to comment
Popular Post Bandito Posted September 13, 2022 Popular Post Share Posted September 13, 2022 Samo da se ne zaboravi da je celu frku oko Prajda zakuvao - Vučić. I da tu treba tražiti razloge kome odgovara cela ova situacija. Pogledajmo situaciju pre Vučićeve famozne konferencije gde je najavio zabranu. Prajd, pa makar i EuroPride, je svima bio nešto što će se svakako desiti, jer pobogu, zašto pa ne bi? Osam godina šetnje prolaze bez incidenata. "Litije" se u Beogradu održavaju godinama, iz nedelje u nedelju, i bili su samo skupina od max 100 talibana koji tu i tamo naprave gužvu u gradu. Zaista je teško poverovati da su oni bili bezbednosna pretnja u tom trenutku. Ovakva mobilizacija desničara, luzera, neonacista, bajkera i ostalih ruskih podguznih gmizavaca nije bila moguća bez medijske frke koju je kreirao - Vučić. Zbog čega mu tačno ide naruku, ne mogu da procenim, ali sigurno je da je želeo i kreirao sve ovo. 22 Link to comment
đorđe geprat Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 36 minutes ago, Filozof manijak said: "Pa ko onda vlada Srbijom?", zapita se pošteni srpski domaćin. rekao bih andrej Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 (edited) e kako mi je rečeno, vrlo kredibilan izvor i da mu je za verovati Edited September 13, 2022 by kud u maglu Simoviću 2 Link to comment
copkillah Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 e kako mi je rečeno, vrlo kredibilan izvor i da mu je za verovatiJa sam prvo pomislio da misli na njegovo kuče, Anu B. 1 Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 meni je bilo jasno da nije ona u pitanju Link to comment
Popular Post Spirit Posted September 13, 2022 Popular Post Share Posted September 13, 2022 Pa dobro i što je to bitno. Zabole me ko je u njiegovoj familiji gej, ako i jeste on to ističe da bi i tu pokrio sve opcije. Mene bi mnogo više zanimalo kad će biti usvojen zakon o istopolnom partnerstvu i zašto je država govno koje ne može da zaštiti ugrožene. 11 Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 izvini što sam te uznemirio 1 Link to comment
Reaktor Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 NEpraktične žeNE 2 1 Link to comment
Recommended Posts