Jump to content

Beograd Prajd

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda? 169 members have voted

1. 1. Zaista, da li će?

• Prajd će biti zabranjen/otkazan
      80
    • Prajd će biti održan
      89

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

On kao ne bi, al mu američki ambasador rekao da mora. :sad:

• Replies 8k
  • Views 649.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

ovo hendlovanje situacije je so radikalski da to prosto izbija iz svakog gesta koji su izrekli i načinili povodom prajda, pa dovoljno je bilo videti hilovu izjavu od pre neki dan i onda je bilo valjda

• Prajd bi trebao da bude velika žurka i proslava povodom imanja prava. Kod nas ta prava nikad nisu ostvarena i sad smo se našli u medjukoraku, kako to da parada ponosa prolazi bez incidenata 10 godina

Posted Images

Znači nije morao Bajden da zove, dovoljno je Kristofer Hil. 

5 minutes ago, Filozof manijak said:

On kao ne bi, al mu američki ambasador rekao da mora. :sad:

Upravo tako.

"Pa ko onda vlada Srbijom?",  zapita se pošteni srpski domaćin.

Andjelka je poslao na litije, sad ce zenu na prajd da ujedno pokrije sve opcije i amortizuje bes druge strane

16 minutes ago, InvisibleLight said:

Andjelka je poslao na litije, sad ce zenu na prajd da ujedno pokrije sve opcije i amortizuje bes druge strane

vrlo realan scenario

i biće "ne mogu ja mojoj ženi da određujem gde ona ide, to je bila njena odluka sa kojom ja mogu ili ne mogu da se složim, ali to je njeno pravo blabla".

ne zapita se.

sent from bash mnogo dobar novi bubamoto

• Popular Post

Samo da se ne zaboravi da je celu frku oko Prajda zakuvao - Vučić. I da tu treba tražiti razloge kome odgovara cela ova situacija.

Pogledajmo situaciju pre Vučićeve famozne konferencije gde je najavio zabranu.

Prajd, pa makar i EuroPride, je svima bio nešto što će se svakako desiti, jer pobogu, zašto pa ne bi? Osam godina šetnje prolaze bez incidenata.

"Litije" se u Beogradu održavaju godinama, iz nedelje u nedelju, i bili su samo skupina od max 100 talibana koji tu i tamo naprave gužvu u gradu. Zaista je teško poverovati da su oni bili bezbednosna pretnja u tom trenutku.

Ovakva mobilizacija desničara, luzera, neonacista, bajkera i ostalih ruskih podguznih gmizavaca nije bila moguća bez medijske frke koju je kreirao - Vučić.

Zbog čega mu tačno ide naruku, ne mogu da procenim, ali sigurno je da je želeo i kreirao sve ovo.

36 minutes ago, Filozof manijak said:

rekao bih andrej

spacer.png

:ohmy:

e

kako mi je rečeno, vrlo kredibilan izvor i da mu je za verovati

Edited by kud u maglu Simoviću

8-DC6-A143-1-E89-417-C-B767-90755-CCB512-D.jpg

:ohmy:

e
kako mi je rečeno, vrlo kredibilan izvor i da mu je za verovati
Ja sam prvo pomislio da misli na njegovo kuče, Anu B.

meni je bilo jasno da nije ona u pitanju

• Popular Post

Pa dobro i što je to bitno. Zabole me ko je u njiegovoj familiji gej, ako i jeste on to ističe da bi i tu pokrio sve opcije. Mene bi mnogo više zanimalo kad će biti usvojen zakon o istopolnom partnerstvu i zašto je država govno koje ne može da zaštiti ugrožene. 

izvini što sam te uznemirio