Midžeta Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 3 hours ago, pt 2.0 said: a boško je kao i obično bio upadljivo glup. Ajde sto je glup,nego je i upadljivo neprijatna pojava, izaziva fizicki bol kad se gleda/slusa Link to comment
ronin Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 Živ nisam da vidim kako će zli Psihopat da se izvuče iz ovoga...Đaba mu 100 zabrana i potuljene agresije u fazonu 'država je rekla svoje - tačka!'.. Ovii rejnbou momci i devojke iz Juroprajda odustati neće...E sad da li je baš toliko lud da dozvoli neki novi slučaj Bris Taton to ne mogu da se zakunem...Uostalm tko ga fuka...Nek se guši u blatu zli gad. 3 Link to comment
bradilko Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 5 hours ago, Tsai said: ma gde nemaju problema, licno poznajem nekoliko ljudi kojih bi se familija odrekla (u najboljem slucaju) ako se autuju, uglavnom iz unutrasnjosti. naravno da imaju hteo sam da budem sarkastican ocito neuspesno Link to comment
BWA Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 3 hours ago, Mil@n said: Pa to u stvari i jeste naša tradicija, da smo ograničeni, primitivni i površni. Ni manje ni više nego drugi. Prije samo nekih 50-ak godina u mnogim stvarima smo bili avangarda. 2 1 Link to comment
BWA Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 17 minutes ago, ronin said: Živ nisam da vidim kako će zli Psihopat da se izvuče iz ovoga... Bez problema. Ne misliš valjda da će pasti zbog evroprajda? 2 Link to comment
ronin Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 (edited) Ma ne mislim naravno da će da skikne zbog Prajda...Ali će baš biti problema i haosa na ulicama. Bar ja tako mislim. Edited August 30, 2022 by ronin Link to comment
Filozof manijak Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 Neće biti ničega, videli smo tvoje moći predviđanja Koliko je do sad bilo situacija gde smo mislili da će Psiho zglajznuti, ali ćorak. Iskustvo nam govori da će se lagano izvući i iz ove situacije. 5 Link to comment
Sandradjer Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 U Srbiji 2022 je ova tema. Taman covek pomisli da mu je jasno gde zivi, a mi iznenadimo. Zar nije bilo parada koje su prosle u miru? Kako tako ali bez nasilja makar Link to comment
vememah Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 (edited) Quote Govoreći o Evroprajdu, kaže da opozicija hoće u proteste, "zato što će da bude zabranjen, a imate one sa druge strane" - Imate dva ekstremna dela, postaju sve snažniji. Pristojna Srbija, ljudi, ćute i gledaju šta rade, nadajući se da će Srbija da se izbori sa time - rekao je Vučić. Kako je dodao, "neki bi da šetaju po svaku cenu". - Imate histeriju. To pustiš, skloniš se... Ne sviđa se ni meni, ni meni, pa ću da odem na Kosmaj, Avalu, na promenadu, niko me ne napada - rekao je Vučić. Kako je istakao, "odluke Vlade će biti poštovane". - Ako je neki skup zabranjen, on je zabranjen, i te odluke će se poštovati - istakao je on. (...) Vučić je rekao da neće biti nikakvih tuča i sukoba, i da će svako ko bude hteo nasilje biti priveden poznaniju prava. (...) Kako je dodao, "neće biti promene odluke". - Može da zove Bajden, Putin, Zelenski... Neće biti promene te odluke, država meri bezbroj puta, a kada preseče, odluke države se poštuju - rekao je on. Upitan kako tumači najavu organizatora da će po svaku cenu šetati, i pored pretnje nasiljem, kao i kako država može reagovati, kazao je da će, "što se tiče tuča na ulicama, država dati sve od sebe da ih ne bude". - Upravo zato smo ovako reagovali, na najrazumniji način. Ali kada ponestane argumenata onda počinje vika i dreka. A vika i dreka nikakav argument nisu, to se vidi svaki dan i kod jednih i drugih. Što više neistina, ponavljanja laži i vike, a onda pristojni ljudi, koji bi se suprostavljali, se povuku i kažu: šta ovo meni treba, pustite Vučića da se bavi njima - rekao je on. blic.rs/vesti/politika/odluke-vlade-ce-se-postovati-vucic-o-evroprajdu-ako-je-neki-skup-zabranjen-on-je/n9zn2re Nije baš Bajden... Edited August 31, 2022 by vememah Link to comment
Popular Post Amos Posted August 31, 2022 Popular Post Share Posted August 31, 2022 Tema je zato što neko želi da bude tema. Isto kao i sa Mladićem. Upravlja se narativima i emocijama radi koristi, da ne kažem - igra se njima. 11 Link to comment
ronin Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 1 hour ago, Filozof manijak said: Neće biti ničega, videli smo tvoje moći predviđanja Koliko je do sad bilo situacija gde smo mislili da će Psiho zglajznuti, ali ćorak. Iskustvo nam govori da će se lagano izvući i iz ove situacije. 1 Link to comment
Leia Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 2 hours ago, vememah said: Upravo zato smo ovako reagovali, na najrazumniji način. Ali kada ponestane argumenata onda počinje vika i dreka. A vika i dreka nikakav argument nisu, to se vidi svaki dan i kod jednih i drugih. Što više neistina, ponavljanja laži i vike, a onda pristojni ljudi, koji bi se suprostavljali, se povuku i kažu: šta ovo meni treba, pustite Vučića da se bavi njima - rekao je on. Glas razuma nas zvalavi Ali bar se outovao sta ga najvise trigeruje, znaci samo vika i dreka ftw Link to comment
copkillah Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 10 hours ago, ronin said: Živ nisam da vidim kako će zli Psihopat da se izvuče iz ovoga...Đaba mu 100 zabrana i potuljene agresije u fazonu 'država je rekla svoje - tačka!'.. Ovii rejnbou momci i devojke iz Juroprajda odustati neće...E sad da li je baš toliko lud da dozvoli neki novi slučaj Bris Taton to ne mogu da se zakunem...Uostalm tko ga fuka...Nek se guši u blatu zli gad. Ja sumnjam da je i jednog momenta hteo da zabranjuje, naravno da će da dozvoli, to su samo uobičajene igrice na koje smo navikli. Iskoristiće to kao izgovor za uobičajeno kukanje kao eto "Zapad ga pritiska" blabla. Igrokaz kao i svaki drugi. 5 Link to comment
morgana Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 (edited) gotovo sigurno je tako ali steta je napravljena i treba izici i protestovati ucescem na prajdu. dokaz vise da ima prste u protestu zombija, ljudi-gustera i antivaks mamika od nekidan. nije nista sto ne znamo, ali covjek se ne usteze od pomamljivanja ljudi, homofobnog, nacionalistickog, autoritarnog, kako mu dodje. jedinu razliku sad cini sto smo mozda navikli da medju ljutom desnicom vidimo opasne momke, a da ona tipicna bude krezuba. to vise nije tako, desnica se mijenja, nije ona prirodan entitet nego socijalni. crkva -formalno ili neformalno prisutna - na protestu i elementi ezoteriji nisu nista dobro, nisu ni vrednosno neutralni. petrijevoj solji je mjesto u laboratoriji, kod velikih grupa ona moze da omane. eto vidjeli smo kako je djukanovic mislio da ce da hendluje izbore zakonom o vjeroispovjesti, racunajuci da je amfilohije uvijek spreman na deal, kao sto je bio. pa je to malo nadraslo tvorca. na pozitivnu starnu, djukanovic je pao (a na to su uticali i gradjanski protesti godinu prije litija, zaboravljeni, unisteni od strane df-a), na negativnu, imamo klerikalizam i mjestimicno klerofasizam dvije nemale partije u cg. i sad se nadamo osnivanju trece klerikalisticke koja ce da primiri makar jednu od dvije pomenute preuzimajuci joj clanstvo. 21. vijek. Edited August 31, 2022 by morgana 8 1 Link to comment
duma Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 On 28.8.2022. at 23:20, Kenji said: Prajd će se održati kada on to bude želeo kao i prethodnih godina Kad bude želeo i kakav bude želeo. Ljudi su već prestali da se uzbuđuju oko običnog Prajda. Zato je on rešio da ga digne na viši nivo, s pričom o Evroprajdu. Iz nekog razloga sad kao ne bi. Mislim da će on Oktroisati pravo na Prajd i biće Euro Prajd Ako On ne da blagoslov biće potrebno mnogo hrabrosti da se Prajd izgura. Prajd je u nekim zemljama izraz borbe za jednakost. U Srbiji je on godinama demonstracija moći jednog čoveka. Nema kod nas ni ljudskih prava, ni zakona. Jedino je bitna volja Njegova. Link to comment
Recommended Posts