Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Da znate za koga ubuduće jedino da glasate: Opozicione stranke u Skupštni Srbije – Ne davimo Beograd, Demokratska stranka, Pokret slobodnih građana koji je deo poslaničke grupe Stranke slobode i pravde – Ujedinjeni i poslanička grupa Moramo – Zajedno, pozvaće građane i prisustvovati protestu

Da zaokružite u kalendaru: 17. septembra, ukoliko Evroprajd tog dana zaista bude zabranjen. To su za Danas potvrdili predstavnici tih partija i političkih organizacija.

Bonus - motivacioni video:

Edited by pt 2.0
  • +1 4
  • Tužno 1
21 hours ago, pt 2.0 said:

kačim video jer me potreslo ovo što ovaj dečko priča.

Gledao sam ga i VS Boško. Ovaj dečko ga je unišio argumentima, ali Boško ponavlja klasične mantre na koje se prosečan Srbenda lepi kao muva na govno. Hrišćanstvo, tradicija, porodica, na stranu što barem pola toga laže i izbacuje očigledne laži tipa "pa vi ste ovde vlast, premijerka je vaša", razumeti ovo što momak priča zahteva maaaaalo veću inteligenciju a pre svega građansku i društvenu svest i nažalost, malo kod od tih kojima se Boško obraća može uopšte da dopre dotle.

Na kraju naravno glasanje, 90% gledalaca protiv održavanja.

Tužno, baš tužno.

• +1 1
  • Hvala 1

Gledao sam ga i VS Boško. Ovaj dečko ga je unišio argumentima, ali Boško ponavlja klasične mantre na koje se prosečan Srbenda lepi kao muva na govno. Hrišćanstvo, tradicija, porodica, na stranu što barem pola toga laže i izbacuje očigledne laži tipa "pa vi ste ovde vlast, premijerka je vaša", razumeti ovo što momak priča zahteva maaaaalo veću inteligenciju a pre svega građansku i društvenu svest i nažalost, malo kod od tih kojima se Boško obraća može uopšte da dopre dotle.

Tužno, baš tužno.
E kad smo kod Boška, on je par puta naglasio da je prajd "ozbiljan medicinski rizik, jer znamo da je to populacija koja je glavni prenosilac majmunskih boginja"?!?!

... Shiit has hit the fan

28 minutes ago, Mil@n said:

Tužno, baš tužno.

Ne znam samo koja tradicija i porodica,toga vise nema,osim u glavama penzosa,barem ne u onom obliku u kom je bila.

8 minutes ago, Bogotac said:

Ne znam samo koja tradicija i porodica,toga vise nema,osim u glavama penzosa,barem ne u onom obliku u kom je bila.

Pa to u stvari i jeste naša tradicija, da smo ograničeni, primitivni i površni. 

• +1 1
  • -1 1
47 minutes ago, Mil@n said:

Gledao sam ga i VS Boško.

izguglala sam i našla snimak na koji verovatno misliš.

marko je bio divan u toj emisiji. jasan, iskren, pametan, dobronameran.  

a boško je kao i obično bio upadljivo glup.

• +1 1
55 minutes ago, Frank Pembleton said:

E kad smo kod Boška, on je par puta naglasio da je prajd "ozbiljan medicinski rizik, jer znamo da je to populacija koja je glavni prenosilac majmunskih boginja"?!?

Sto je vazda ispapagajisao samo ono sto su nasi vajni epidemiolozi na celu sa Radovanovicem pre neko vreme nadasve dobronamerno upozoravali, jer kakav bi to Evroprajd bio bez 24/7 Grindr orgijanja.  :s_w:

1 hour ago, Frank Pembleton said:

E kad smo kod Boška, on je par puta naglasio da je prajd "ozbiljan medicinski rizik, jer znamo da je to populacija koja je glavni prenosilac majmunskih boginja"?!?!

pa Boško ako uspije da se odupre porivu da odradi blajv negdje oko Vukovog spomenika, siguran je, ne znam što se sekira

• Haha 1
1 hour ago, pt 2.0 said:

izguglala sam i našla snimak na koji verovatno misliš.

marko je bio divan u toj emisiji. jasan, iskren, pametan, dobronameran.  

a boško je kao i obično bio upadljivo glup.

Da nije prajda ne znam jel bi Bioško uopšte postojao, to mu glavna tezga

• +1 1

a otkad se njegova populacija sekira oko bilo kakvih bolesti i mera bezbednosti :blink:

sent from bash mnogo dobar novi bubamoto

• +1 5