Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Akcija pomoci naseljima posle poplava..pomoc izbeglicama (Skuvase ljudi odavde supu za brdo nesrecnika)..rasciscavanje bilo kojih povrsina..dobrotvorne akcije..

Primera je milion..i svaki od navedenih bi se lakse prihvatio od prajda. Cak bi se manje osudjivala upotreba policije za obezbedjenje dok se cisti neki park ili igraliste od obezbedjenja prajda.

dobar fazon. mogli bi da ga praktikuju i žrtve porodičnog nasilja, penzioneri, prosvetni radnici, oštećeni u kreditnim mutljavinama i ostale ugrožene kategorije.

Posted

Pricam o skretanju paznje na sebe i pridobijanju naklonosti Srbije.

Ako kukas da ti je frka onda ne biras sredstva da se dokazes.

Rečeno ti je da se i to radi, ali je marginalizovano.

Mora da se otvoreno izađe i kaže da gejevi moraju da imaju prava kao i ostali, a Prajd je, za sada, jedina mogućnost.

Posted

ja bih ipak ženama, žrtvama porodičnog nasilja, a pre nego ih nasilnici umlate na mrtvo, predložila da po prijavi organima obavezno naglase da ih lemaju jer su, eto, naprasno postale gej. u tom slučaju bi policija možda odreagovala :fantom:

Posted

Može neko da mi objasni otkud ovo verovanje sa su gej ljudi nešto privilegovani? Ja prosto ne mogu da verujem.

Posted

nisu privilegovani al postoje neprivilegovaniji pa nikom ništa

Posted

i onda se pitaš što ti se odgovara emotikonima. 

Posted

a uostalom, svi znamo da je otimanje kosova za sada ipak najveći problem u ovoj državi, tako da molimo ostale za strpljenje, doći će i njihovi problemi na red.

Posted (edited)

Može neko da mi objasni otkud ovo verovanje sa su gej ljudi nešto privilegovani? Ja prosto ne mogu da verujem.

+1 svi koje znam su podstanari i rade neke bzvz poslove tipa učitelj pisac slikar etc

inače ja radio test koliko ste privilegovani i ispalo je da sam u 1% najgornjih true story  :fantom:

Edited by Hella
Posted

a uostalom, svi znamo da je otimanje kosova za sada ipak najveći problem u ovoj državi, tako da molimo ostale za strpljenje, doći će i njihovi problemi na red.

+1. Dok se ne dođe do konačnog rešenja, obustaviti sve društvene procese.

Poslao tapatalk

Posted

dobili smo da se ne plašimo kad se vraćamo kući, na primer

to je meni već veliko poboljšanje

ok, ovo je već tautologija. nema razbijanja parade i okupljanja navijača -  nećete morati da se plašite kada idete kući.

nego, objasni ti meni šta parada ili kontekst u kojem je organizovanje parade moguće, menja za onu dvojicu što se drže za ruke? jel stvarno misliš da će manje da ih biju kada se redovno održavaju parade? šta tačno u društvu menja parada? ili je njen jedini cilj, kao što kobni kaže, da pokaže da će policija delovati pravovremeno i neće imati milosti?

Posted

+1 svi koje znam su podstanari i rade neke bzvz poslove tipa učitelj pisac slikar etc

inače ja radio test koliko ste privilegovani i ispalo je da sam u 1% najgornjih true story  :fantom:

1175362_10151610439846022_1351577124_n.j

Posted

i onda se pitaš što ti se odgovara emotikonima.

baš sam se potresla. postavila sam ti pitanje na prethodnoj strani, odgovora nema, važno je da sad iskačeš nepozvana. tvoj obraz, tvoja stvar.

isto i meni neko neka nacrta zašto su gejevi najugroženija vrsta jer ja prosto ne mogu da verujem.

Posted

ok, ovo je već tautologija. nema razbijanja parade i okupljanja navijača -  nećete morati da se plašite kada idete kući.

nego, objasni ti meni šta parada ili kontekst u kojem je organizovanje parade moguće, menja za onu dvojicu što se drže za ruke? jel stvarno misliš da će manje da ih biju kada se redovno održavaju parade? šta tačno u društvu menja parada? ili je njen jedini cilj, kao što kobni kaže, da pokaže da će policija delovati pravovremeno i neće imati milosti?

Nije to jedini cilj, nego je to prva stanica. I ne znam što ponavljaš ista pitanja kao papagaj - gej populacija smatra da Prajd pomaže, pa se zato Prajd i dešava i tu ti i tvoji prijatelji majmuni koji prekidaju predavanja na fakultetima se ne pitate ništa.

Mnogo bi mi bio simpatičniji da visiš na forumu srpskih nacionalista i vičeš ubij pedera, nego što ponavljaš debilne samoobmane prosečnog debila.

Posted

Odgovorio sam ti na pitanje, ali evo može još jednom - što se češće održava Prajd, što češće gej populacija izlazi u javnost, na ulicu, sa pitanjem svojih prava (baš svojih, a ne nekih opštijih, koja su možda bitna), što se češće to dešava bez prebijanja, to će moral onih koji bi da biju biti slabiji i biće im jasno da njihovo siledžijstvo ovo društvo ne prihvata.

Ja nisam za genetski inženjering, ako je neko homofob, ja mu tu ne mogu ništa, ali mora da zna da nema pravo na nasilje.

To što neko neće da ide na robiju ne znači da "siledžijstvo društvo ne prihvata". Dakle, nisi mi odgovorio. Ili je jedino rešenje koje "tolerantni" nude policijska intervencija i tome, kao što si sam rekao, služi prajd - da pokaže da će policija da bije i da nema tolerancije (od strane policije, ne ljudi, koji imaju nepromenjene stavove) prema netoleranciji.

Posted (edited)

^čemu ovakvo vređanje? jel to ta moderna slika beograda o kojoj je mali govorio?

Edited by ordi