ordi Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 Sram te bilo!!! voljna sam da priznam da grešim kada bi mi neko rekao cifru. u čemu je tvoj jebeni problem?
Leia Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 timmy, ja govorim o ženama prebijenim na MRTVO! koliko je gejeva na sličan način smrtno stradalo od početka godine? molim za cifru. ali zasto to uopste poredis? stvarno ne razumem
Timmy Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 Ja mogu da te vredjam jedino. Pun mi jekurac ljudi koji dezavuisu jedan problem pominjajuci drugi. I tako mozemo u jebeni krug ceo zivot.
Timmy Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 Odoh sa topika. Ne znam sto sam i dolazio.. Sve se nadam nije PPP kao i ostala mesta, ali dzaba.
ordi Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 ali zasto to uopste poredis? stvarno ne razumem jer se država više zalaže za jedne nego za druge
mire Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 ali zasto to uopste poredis? stvarno ne razumemverovatno zbog toga što poneki ovde insistiraju da su gejevi najugroženija grupa
ordi Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 Ja mogu da te vredjam jedino. jasno. ti si ona čaršijska zadušna baba, valjda. pa pa
kobni zelaya Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 jer se država više zalaže za jedne nego za druge Ma gde se država zalaže za gejeve, u kojoj ti to galaksiji živiš?
teacher Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 jer se država više zalaže za jedne nego za druge lol
FERNOUX H Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 Ostvaruje se to da je svaka parada manje problematicna od prethodne. Ove godine je pretnji daleko manje. Parada nije više toliki bauk, protiče manje-više bez trzavica. Jedino neki isusovci smaraju sa liturgijom nadaleko od trans prajda kod skupštine. Ok, to je tačno. I šta sad? Jel stvarno misliš da će mlaćenja poput onog na Zelenjaku itd. biti išta manje? Ili da će reakcija ljudi na to dvoje muškaraca koji se drže za ruke, i koje pominjete kao primer, biti išta drugačija u kontekstu kada sa parade održavaju nesmetano?
belch Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 i ugrožene žene organizuju proteste, i zatvaraju centre gradova, i dobijaju silan, ali silan novac za svoje ngo. kao što i treba. where's the problem? dal treba sad da insistiramo da gejevi imaju probleme SAMO ako ih bude više od trideset mrtvih u godinu dana?
Timmy Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 jasno. ti si ona čaršijska zadušna baba, valjda. pa pa Jadna si devojko. I uoposte ne kontas. Al nije to problem. Vec sto si uverena da si u pravu i mlatis za medalju. I to na skroz pogresnom mestu.
FERNOUX H Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 i ugrožene žene organizuju proteste, i zatvaraju centre gradova, i dobijaju silan, ali silan novac za svoje ngo. kao što i treba. where's the problem? dal treba sad da insistiramo da gejevi imaju probleme SAMO ako ih bude više od trideset mrtvih u godinu dana? Neko je ovde pitao gde taj novac ide, ja mislim da bi bilo najbolje da ide Bobanu ili tako nekom, nek živi malo, samo nek ga ne troše za još jedan imbecilni projekat.
ordi Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 (edited) ^bitno da si ti ukalupljen u forumsko jednoumlje. a šta bi tek bilo kada bih rekla da bih radije iznajmila svoj stan gej paru nego paru s kućnim ljubimcem? haha linč! Edited September 20, 2015 by ordi
Recommended Posts