Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Sram te bilo!!!

voljna sam da priznam da grešim kada bi mi neko rekao cifru. u čemu je tvoj jebeni problem?

Posted

timmy, ja govorim o ženama prebijenim na MRTVO! koliko je gejeva na sličan način smrtno stradalo od početka godine? molim za cifru.

ali zasto to uopste poredis? stvarno ne razumem

Posted

Ja mogu da te vredjam jedino. Pun mi jekurac ljudi koji dezavuisu jedan problem pominjajuci drugi. I tako mozemo u jebeni krug ceo zivot.

Posted

Odoh sa topika. Ne znam sto sam i dolazio.. Sve se nadam nije PPP kao i ostala mesta, ali dzaba.

Posted

jer se država više zalaže za jedne nego za druge

Posted

verovatno zbog toga što poneki ovde insistiraju da su gejevi najugroženija grupa
Posted

Ja mogu da te vredjam jedino.

jasno. ti si ona čaršijska zadušna baba, valjda. pa pa

Posted

Ma gde se država zalaže za gejeve, u kojoj ti to galaksiji živiš?

Posted

lol

Posted

Ostvaruje se to da je svaka parada manje problematicna od prethodne. Ove godine je pretnji daleko manje. Parada nije više toliki bauk, protiče manje-više bez trzavica. Jedino neki isusovci smaraju sa liturgijom nadaleko od trans prajda kod skupštine.

Ok, to je tačno. I šta sad? Jel stvarno misliš da će mlaćenja poput onog na Zelenjaku itd. biti išta manje? Ili da će reakcija ljudi na to dvoje muškaraca koji se drže za ruke, i koje pominjete kao primer, biti išta drugačija u kontekstu kada sa parade održavaju nesmetano?

Posted

i ugrožene žene organizuju proteste, i zatvaraju centre gradova, i dobijaju silan, ali silan novac za svoje ngo. kao što i treba.

where's the problem? 

dal treba sad da insistiramo da gejevi imaju probleme SAMO ako ih bude više od trideset mrtvih u godinu dana?

Posted

jasno. ti si ona čaršijska zadušna baba, valjda. pa pa

Jadna si devojko. I uoposte ne kontas. Al nije to problem. Vec sto si uverena da si u pravu i mlatis za medalju. I to na skroz pogresnom mestu.

Posted

i ugrožene žene organizuju proteste, i zatvaraju centre gradova, i dobijaju silan, ali silan novac za svoje ngo. kao što i treba.

where's the problem? 

dal treba sad da insistiramo da gejevi imaju probleme SAMO ako ih bude više od trideset mrtvih u godinu dana?

Neko je ovde pitao gde taj novac ide, ja mislim da bi bilo najbolje da ide Bobanu ili tako nekom, nek živi malo, samo nek ga ne troše za još jedan imbecilni projekat.

Posted (edited)

^bitno da si ti ukalupljen u forumsko jednoumlje. a šta bi tek bilo kada bih rekla da bih radije iznajmila svoj stan gej paru nego paru s kućnim ljubimcem? haha linč!

Edited by ordi