slepa živana Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 (edited) Nemoj slučajno da je Ustaničkom prošao neko ko nije po volji Sima Spasića, i tamo se preko puta specijalnog suda nalaze fotografije nestalih na Kosovu. to nema veze sa simom spasićem, to je drugo udruženje, udruženje nestalih. Edited September 18, 2015 by slepa živana
theanswer Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Masis poentu. Udruzenja su udruzenja porodica kidnapovanih i ubijenih a ne kidnapovanih i ubijenih. Pa ne, ne kontam jel fora da se smejemo debilu od novinara, ne deluje mi tako? Evo i ovaj poslednji post udruzenje nestalih, kako su se tek oni udruzili, haha
harper lee Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Pa ne, ne kontam jel fora da se smejemo debilu od novinara, ne deluje mi tako? Evo i ovaj poslednji post udruzenje nestalih, kako su se tek oni udruzili, haha Nista. Sacekaj da vidis tekst "Navijaci Rada gurnuli trolejbus na kolonu pripadnika udruzenja porodica pripadnika LGBT populacije, ubili pet i tesko povredili 40 ucesnika" i onda se i ti lepo iskidaj od smeha. Ako se nasmejes bice ti jasno, ako se ne nasmejes bice ti... bolje.
belch Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 ahaha kako si smešan, poginuli pederi ahaha.
harper lee Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 ahaha kako si smešan, poginuli pederi ahaha. Da li je realno da si bas toliko glupa?
belch Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 pa ne znam da li sam ja glupa ili ti kome smeta sprdanje sa poginulima na jednom mestu, a sam se sprda s pogibijom nekih drugih
FERNOUX H Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 (edited) Nekome je smešan naziv ovog udruženja a nekome mrtvi pederi. To je samo razlika u senzibilitetu u različitim slojevima društva. E sad dokazivanje nekome da su u oba slučaja u pitanju neosetljivosti prema nekim grupama potpuno je besmisleno. To i jedni i drugi već znaju, ne treba to da im dokazuješ. Kao što je isto toliko glupo nekoga ubeđivati u to da održavanje Parade nema veze sa odnosom države prema poginulima i pritom misliti da si mnogo pametan. Edited September 18, 2015 by FERNOUX H
harper lee Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 pa ne znam da li sam ja glupa ili ti kome smeta sprdanje sa poginulima na jednom mestu, a sam se sprda s pogibijom nekih drugih Ipak je realno. Hajde, budi dobra ubuduce pa malo pogledaj kontekst i sadrzaj onoga na sta odgovaras pre nego sto ponovo upadnes u pravednicki amok. Posebno se zadrzi ako negde naidjes na rec "porodica" i razmisli sta citas. Kad mi se izvinis zbog toga sto si pomislila da bih se obradovao ubistvu bilo koga onda mozda budem imao zelju da ti objasnim sta si zapravo procitala.
harper lee Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Nekome je smešan naziv ovog udruženja a nekome mrtvi pederi. To je samo razlika u senzibilitetu u različitim slojevima društva. E sad dokazivanje nekome da su u oba slučaja u pitanju neosetljivosti prema nekim grupama potpuno je besmisleno. To i jedni i drugi već znaju, ne treba to da im dokazuješ. Kao što je isto toliko glupo nekoga ubeđivati u to da održavanje Parade nema veze sa odnosom države prema poginulima i pritom misliti da si mnogo pametan. Vidi ga i ovaj.
belch Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Ipak je realno. Hajde, budi dobra ubuduce pa malo pogledaj kontekst i sadrzaj onoga na sta odgovaras pre nego sto ponovo upadnes u pravednicki amok. Posebno se zadrzi ako negde naidjes na rec "porodica" i razmisli sta citas. Kad mi se izvinis zbog toga sto si pomislila da bih se obradovao ubistvu bilo koga onda mozda budem imao zelju da ti objasnim sta si zapravo procitala.
InvisibleLight Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 ne shvatam zasto pomenutom udruzenju smeta da ucenici prajda tuda prodju? nisi rekli razlog. a rekli su 'necemo dozvoliti'. nastup im je u tom smislu debilan.
FERNOUX H Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Pa čekajte belch uzme da objašnjava nekome da je glup jer "mu smeta sprdanje sa poginulima na jednom mestu, a sam se sprda s pogibijom nekih drugih™" i misli da nešto bitno postiže ovim? Kao dokazala je neku strašnu kontradikciju ili šta?
Recommended Posts