Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)

Nemoj slučajno da je Ustaničkom prošao neko ko nije po volji Sima Spasića, i tamo se preko puta specijalnog suda nalaze fotografije nestalih na Kosovu.

to nema veze sa simom spasićem, to je drugo udruženje, udruženje nestalih.

Edited by slepa živana
Posted

Masis poentu. Udruzenja su udruzenja porodica kidnapovanih i ubijenih a ne kidnapovanih i ubijenih.

Pa ne, ne kontam jel fora da se smejemo debilu od novinara, ne deluje mi tako? Evo i ovaj poslednji post udruzenje nestalih, kako su se tek oni udruzili, haha

Posted

Pa ne, ne kontam

ocigledno

Posted

Pa ne, ne kontam jel fora da se smejemo debilu od novinara, ne deluje mi tako? Evo i ovaj poslednji post udruzenje nestalih, kako su se tek oni udruzili, haha

Nista. Sacekaj da vidis tekst "Navijaci Rada gurnuli trolejbus na kolonu pripadnika udruzenja porodica pripadnika LGBT populacije, ubili pet i tesko povredili 40 ucesnika" i onda se i ti lepo iskidaj od smeha.

Ako se nasmejes bice ti jasno, ako se ne nasmejes bice ti... bolje.

Posted

ahaha kako si smešan, poginuli pederi ahaha.

Da li je realno da si bas toliko glupa?

Posted

pa ne znam da li sam ja glupa ili ti kome smeta sprdanje sa poginulima na jednom mestu, a sam se sprda s pogibijom nekih drugih™

Posted (edited)

Nekome je smešan naziv ovog udruženja a nekome mrtvi pederi. To je samo razlika u senzibilitetu u različitim slojevima društva.

E sad dokazivanje nekome da su u oba slučaja u pitanju neosetljivosti prema nekim grupama potpuno je besmisleno. To i jedni i drugi već znaju, ne treba to da im dokazuješ. Kao što je isto toliko glupo nekoga ubeđivati u to da održavanje Parade nema veze sa odnosom države prema poginulima i pritom misliti da si mnogo pametan.

Edited by FERNOUX H
Posted

pa ne znam da li sam ja glupa ili ti kome smeta sprdanje sa poginulima na jednom mestu, a sam se sprda s pogibijom nekih drugih™

Ipak je realno. Hajde, budi dobra ubuduce pa malo pogledaj kontekst i sadrzaj onoga na sta odgovaras pre nego sto ponovo upadnes u pravednicki amok. Posebno se zadrzi ako negde naidjes na rec "porodica" i razmisli sta citas. Kad mi se izvinis zbog toga sto si pomislila da bih se obradovao ubistvu bilo koga onda mozda budem imao zelju da ti objasnim sta si zapravo procitala.

Posted

Nekome je smešan naziv ovog udruženja a nekome mrtvi pederi. To je samo razlika u senzibilitetu u različitim slojevima društva.

E sad dokazivanje nekome da su u oba slučaja u pitanju neosetljivosti prema nekim grupama potpuno je besmisleno. To i jedni i drugi već znaju, ne treba to da im dokazuješ. Kao što je isto toliko glupo nekoga ubeđivati u to da održavanje Parade nema veze sa odnosom države prema poginulima i pritom misliti da si mnogo pametan.

:isuse:

Vidi ga i ovaj.

Posted

Ipak je realno. Hajde, budi dobra ubuduce pa malo pogledaj kontekst i sadrzaj onoga na sta odgovaras pre nego sto ponovo upadnes u pravednicki amok. Posebno se zadrzi ako negde naidjes na rec "porodica" i razmisli sta citas. Kad mi se izvinis zbog toga sto si pomislila da bih se obradovao ubistvu bilo koga onda mozda budem imao zelju da ti objasnim sta si zapravo procitala.

:lolol:

Posted

ne shvatam zasto pomenutom udruzenju smeta da ucenici prajda tuda prodju? nisi rekli razlog. a rekli su 'necemo dozvoliti'. nastup im je u tom smislu debilan.

Posted

Pa čekajte belch uzme da objašnjava nekome da je glup jer "mu smeta sprdanje sa poginulima na jednom mestu, a sam se sprda s pogibijom nekih drugih™" i misli da nešto bitno postiže ovim? Kao dokazala je neku strašnu kontradikciju ili šta?