Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Ima trans prajd u 11 u pionirskom parku. Nece biti setnje, samo okupljanje.

Posted

dolazim ja s 300 isisovaca iz parka :fantom:

a tu će negde već biti i isusovci...
Posted

a tu će negde već biti i isusovci...

svi ćemo biti jedna armija!

Posted (edited)

Ja sam prošle godine rešio da ne idem više. Cilj ispunjen, država im omogućuje šetnje. Šta ću im ja vise :)

Al peder u meni se buni, možda ipak odem..

A kako dva prajda, gde i kad?

To je samo jedan korak ka cilju. Dodji, kad mogu ja preko pola kontinenta, moze i peder u tebi preko par ulica. :)

Edited by Tolaa
Posted

kaže simo spasić da batalite or else  :fantom:

Udruženje kidnapovanih i ubijenih na Kosovu i Metohiji upozorilo je danas pripadnike LGBT zajednice da im neće dozvoliti šetnju tokom Parade ponosa do Narodne Skupštine, jer je tu već duže vreme postavljen "Srpski zid plača", odnosno parole sa fotografijama kidnapovanih i ubijenih članova njihovih porodica.

Udruženje je saopštilo da su pozvali predsednika vlade, ambasadora ruske federacije Aleksandra Čepurina, predstavnike ministarstva unutrašnjih poslova i odbrane, gradonačelnika Beograda, boračke organizacije i porodice žrtava da u nedelju, 20. septembra, dođu ispred Narodne skupštne i obiđu zid plača.

Okupljanje građana i konferenciju za novinare najavili simbolično, po Rezoluciji u 12.44 ispred parlamenta.

Udruženje je istaklo da su porodice žrtava najobespravljeniji građani i upitali predstavnike LGBT zajednice, koja su to njihova prava ugrožena.

"Država je u obavezi da reši goruće probleme, jer je na žalost to pitanje života ili smrti za naše otete članove porodica. Tek kada se to reši možemo prihvatiti i shvatiti rešavanje ostalih pitanja i zahteva, pa i zahteva LGB zajednice", navodi se u saopštenju.

Posted

ajde kidnapovani, ali kako su se ubijeni udružili

Posted

To je baš smešno u pičku materinu

stvarno ti nije smešno?

Posted

stvarno ti nije smešno?

To što je neko ubijen ili kidnapovan mi nije smešno.

Posted

To što je neko ubijen ili kidnapovan mi nije smešno.

Masis poentu. Udruzenja su udruzenja porodica kidnapovanih i ubijenih a ne kidnapovanih i ubijenih.

Posted (edited)

:lolol:

meni je ovo smesno.

mislim, i na ovo sto je istakla zivana, a i na answerov answer.

Edited by Кристофер Лумумбо
Posted

Nemoj slučajno da je Ustaničkom prošao neko ko nije po volji Sima Spasića, i tamo se preko puta specijalnog suda nalaze fotografije nestalih na Kosovu.

Posted

:lolol:

meni je ovo smesno.

mislim, i na ovo sto je istakla zivana, a i na answerov answer.

Sta znam, meni nije smesno ali ja nisam objektivan. Plus sam odavno prestao da se smejem i cudim nepismenim srpskim novinarima, to je kao da se smejes nekom sa Daunovim sindromom.

Naravno, o nekoj solidarnosti i suzdrzanosti u Srbiji prema ubijenim ljudima ne vredi ni govoriti, njihov slucaj nije dovoljno atraktivan da se zabode neki moderan stav i da se bude u fazonu. Da nam nije smesno ova udruzenja bi odavno prestala da postoje jer bi svi koji jos uvek nedostaju bili pronadjeni, a ova policijska bitanga od Sime Spasica koju je DB postavio da bi kontrolisao udruzenja bi smrdeo u zatvoru ili ludnici, gde mu je i mesto.