Zavrzan Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Питајмо дакле рабина. Beogradski rabin je liberalnih shvatanja po tom pitanju(i po mnogim drugim) :)
belch Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 spavati sa muškarcima je greh, ali sama činjenica da je neko gej nije, tj nije dok ne dela
ToniAdams Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 spavati sa muškarcima je greh hehe in your face!
Прслин Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 - Арјачкиње, барјачкиње, да ли да питамо утицајног бруклинског раби Левина, портпарола Удружења рабина Америке? - Нећемо Левиииинаааа, хомоффффоб је, не Левииииинаа! - Арјачкиње, барјачкиње, да питамо председника Јешива универзитета раби Лама? - Немооооој Лаамаааа, нееее Лаааама, он кааажеее да јеее бооолееесссссссст! - Арјачкиње, барјачкиње, па ког рабина да питамо? - Беоооградсскоооог, беоограааадског!
Прслин Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 - Али, арјачкиње-барјачкиње, Тим Кук није из Београда! - Неееммаааа везееее, неммааааа вееезе јер ниииијеее ниии Јееееврееееј! Питааааај беооооограааадссског!
belch Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 hehe in your face! tako kaže religija ja nisam religiozna -_-
yolo Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 šta fali seksu sa muškarcima? pitam za drugaricu.
belch Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 ništa, ako si žensko i u braku s tim muškarcem i ako si muškarac pa samo razmišljaš o njemu, i kaješ se zbog toga onda je sve ok.
kgmr Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 - Арјачкиње, барјачкиње, да ли да питамо утицајног бруклинског раби Левина, портпарола Удружења рабина Америке? - Нећемо Левиииинаааа, хомоффффоб је, не Левииииинаа! - Арјачкиње, барјачкиње, да питамо председника Јешива универзитета раби Лама? - Немооооој Лаамаааа, нееее Лаааама, он кааажеее да јеее бооолееесссссссст! - Арјачкиње, барјачкиње, па ког рабина да питамо? - Беоооградсскоооог, беоограааадског! pokazujes vrlo nesofisticirano nepostovanje za uniformisano lice druge religije. ako zelis, mozes da ubacis 'za jednog vernika, pokazujes...' i jos jednom, izmisljas, milioniti put - razgovor sa drugim ljudima nije bio o tome da li je homoseksualnost greh, nego da li je uvredljivo po veru i vernike da se homoseksualci hvale bozjim darom. ovo samo zbog drugih ljudi pisem, posebno zbog nase dece koja citaju ovaj forum, da ne pomisle svasta. gazzo, reza odlican, odlican pokidao je
Прслин Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Волим ја да измишљам, немој да се срдиш. Ево, гледај како је лако: ПУФ! Сада сам измислио да си питала рабина да ли је мени увредљиво што је Тим Кук рекао да је његова хомосексуалност Божији дар. Не показујем непоштовање за рабина који прича о својој вери, него за тебе која никако да схватиш да нису са једне стране сви људи који верују у бога или Бога, а са друге сви који не верују. А разлог за то непоштовање није незнање са којим си ушла у разговор, то је скроз у реду и очекивано, већ невероватна тврдоглавост коју испољаваш инсистирајући на томе да је на месту питати рабина како се православац осећа поводом тога што је протестант рекао да је хомосексуалност дар од Бога. На страну што пет минута гугловања открива да практично сви водећи ауторитети међу јеврејским проучаваоцима Торе тврде супротно од онога што кажеш да ри је рекао твој пријатељ рабин. Питај ти њега још једном, мало директније, шта они мисле, а мени препусти да ја проценим како се осећам поводом Кукове изјаве.
Roger Sanchez Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Dosad sam samo ja kao RKT trpijo udarce praslinovog sektaštva, evo vam ga sad na, bog jehovu ne pozna, a Jhweh ne zna ISHSa, toedno mnogoboštvo..
kgmr Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Волим ја да измишљам, немој да се срдиш. Ево, гледај како је лако: ПУФ! Сада сам измислио да си питала рабина да ли је мени увредљиво што је Тим Кук рекао да је његова хомосексуалност Божији дар. Не показујем непоштовање за рабина који прича о својој вери, него за тебе која никако да схватиш да нису са једне стране сви људи који верују у бога или Бога, а са друге сви који не верују. А разлог за то непоштовање није незнање са којим си ушла у разговор, то је скроз у реду и очекивано, већ невероватна тврдоглавост коју испољаваш инсистирајући на томе да је на месту питати рабина како се православац осећа поводом тога што је протестант рекао да је хомосексуалност дар од Бога. На страну што пет минута гугловања открива да практично сви водећи ауторитети међу јеврејским проучаваоцима Торе тврде супротно од онога што кажеш да ри је рекао твој пријатељ рабин. Питај ти њега још једном, мало директније, шта они мисле, а мени препусти да ја проценим како се осећам поводом Кукове изјаве. opet lažeš, i to na više mesta, ali sitno. ali svako bi na tvom mestu, razumem. a ovo 'tvoj prijatelj rabin' je, ispostavilo se, standardno pogano proklizavanje. pohvalno je što si se ipak poslednjom rečenicom, nakon par dana, suzio u svojoj nadobudnosti, pa si presudu o licemerju i kardinalnoj gluposti ipak, naposletu pripisao svom osećanju, a ne dogmi, winkwink. e sad možeš da misliš šta god hoćeš. ps ne moram nikog da pitam za tvoje mišljenje, pitala sam tebe, tako je krenula ova diskusija. sve ok, prasline, drago mi je da smo se upoznali, nisam do sada imala prilike.
Прслин Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 i jos jednom, izmisljas, milioniti put - razgovor sa drugim ljudima nije bio o tome da li je homoseksualnost greh, nego da li je uvredljivo po veru i vernike da se homoseksualci hvale bozjim darom. Сада сам измислио да си питала рабина да ли је мени увредљиво што је Тим Кук рекао да је његова хомосексуалност Божији дар. opet lažeš Ма, ти си потпуна царица!
Recommended Posts